גם לי יש שאלה
איך מורידים נפח של קובץ dwg?
(ניסיתי במחשב אחר לשמור את אותו קובץ ושם הוא כן יצא קטן מה שאומר לי שמדובר בהגדרות של אוטוקאד)
נכתב ע"י noarc;2493632:לא מכירה פקודה שיכולה להוריד נפח להרבה קבצים יחד..
אם בא לך לנסות קובץ קובץ אז תנסי purge - תוודאי שאת עושה לא עושה לשכבות כי אחרת זה מעצבן שנעלמות לך כל השכבות שלא היו בשימוש..
ואם זה לא עוזר- אני יודעת שיש purge "יותר עמוק" שניקה לנו במשרד קבצים שהתנפחו ללא סיבה, אבל צריך להוריד משהו מהאתר של אוטודסק בשביל זה..
ואת זה אני לא יודעת..(העובדת הקודמת התקינה את זה במחשב בעבודה..)
ואפשרות אחרונה זה recover
מקווה שעזרתי..
נכתב ע"י רבקי100;2513769:ידוע לכם האם אפשר לקצר את זמן השמירה של הקבצים?
לוקח למחשב שלי בערך דקה לשמור קובץ.
נכתב ע"י noarc;n4871373:כשאני מזיזה קו שנצמדתי אליו עם גריפ של קו מידה- המידה זזה ביחד עם הקו.
איך קוראים לפקודה שמבטלת את ההשתייכות של המידה לקו אליו נצמדתי?
נכתב ע"י revrut;n4874778:יש אפשרות לפקודת השלמה שמבטלת את ההיצמדות של המידות לאלמנטים,
תכתבי DDA, ואז תבחרי במלבן בחירה את כל האזור בו נמצאות המידות אותן את רוצה להפריד מההיצמדות
נראה לי שלא כתבו, מוזמנת בחום...נכתב ע"י Pencilphoto;n4895442:כבר כתבו על הפקודה שמוחקת את כל הקווים הכפולים?
נכתב ע"י Pencilphoto;n4895442:כבר כתבו על הפקודה שמוחקת את כל הקווים הכפולים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: