תודה. ינוסה.
את יודעת להסביר לי מה פשר הפקודה המוזרה הזו? אולי היא עוד תהפוך לשימושית...
את יודעת להסביר לי מה פשר הפקודה המוזרה הזו? אולי היא עוד תהפוך לשימושית...
אפשר לתקן נתיב XREF, ללחוץ על 3 הנקודות שבשורת ה PATH ושם לבחור את המיקום החדש:QUOTE="פנס בערפל, post: 5225615, member: 26596"]יש דרך לפוצץ אקסרף כך שהשרטוט האקספרי ישב בקובץ באופן חי ולא כקובץ מיובא?
שנית יש דרך לתקן נתיב של אקסרף?
לפוצץ אקסרף- לא מומלץ- לחצן ימני על האקסרף במנהל השכבות- bind (לא מומלץ, אך יש עוד מלא פקודות שעושים והן לא מייטיבות עם הקובץ)
לחילופין, ניתן לייבא את הקובץ בinsert block כביכול הוא בלוק ולמקם בראשית הצירים את הבלוק
או לחילופין לעשות copy ו בpaste לבחור paste as orginal coordinates
תנסו להקיש קונטרול+9.מי יכול לעזור לי דחוף, נעלמו לי כל הפקודות ממסך העבודה, איך אני מחזיר אותם?
אם אתה עובד על מצב Classic, תעביר את זה ל Drafting ותחזיר ל Classic.מי יכול לעזור לי דחוף, נעלמו לי כל הפקודות ממסך העבודה, איך אני מחזיר אותם?
תרשום RIBBON ואנטרמי יכול לעזור לי דחוף, נעלמו לי כל הפקודות ממסך העבודה, איך אני מחזיר אותם?
CTRL+0מי יכול לעזור לי דחוף, נעלמו לי כל הפקודות ממסך העבודה, איך אני מחזיר אותם?
מה זאת אומרת?ניתן להגדיר את הקורדינאטות לאקסרף כאשר מייבאים אותו לשרטוט. אם לא מגדירים לו קורדינאטות הוא "יפול" לתוך הקורדינאטות שמוגדרות לו בקובץ המקור.
בסרגל למטה ניתן לראות את הקורדינאטות לפי תזוזת הסמן שלנו. אגב, עבודה נכונה באוטוקד (שאני לומדת בעצמי בימים אלה) היא לעבוד על הקורדינאטות ולא בראשית הצירים. ראשית הצירים ישמש כאשר אין צורך בקורדינאטות.
אני אישית עובדת על קורדינטות רק בתכניות של פיתוח ששם הם יושבות על המדידה ועל קורדינטות עולמיות ) UCS-WORLDומהי עבודה נכונה באוטוקאד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: