התייעצות אוטבוסים בגאולה

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
מעצבן נורא,
אבל דוקא אני יכולה להבין נהג שנתקע פעם אחת שעתיים! בלי יכולת להתקדם במלכי ישראל שכשהוא שומע שיש שם הפגנה ברור לו שלשם הוא לא נכנס...
כדאי להפנים שההפגנות האלה פוגעות קודם כל בנו- הציבור החרדי...

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
אז מה עושים נראה לי ש99 אחוז שצרכים אוטבוס בגאולה לא מפגנים ולא מעונין בהפגנה
נכון מאד,
נגיד אני שגרה באזור וקבוע הולכת ברגל וזה הכי מרגיז בעולם...
באמת לא ייעדתי את התגובה פה למישהו,
רק לשתף במה שאני חושבת שקורה ואם יש פה אנשים שמפגינים או מגבים את ההפגנות- אנא קחו לתשומת לבכם!

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
לי זה קרה הרבה , אבל הכי גרוע היה לפני כמה שבועות , כשהיה את גל הקור החזק (קשה להאמין , אה ...) , בערב עמדתי בתחנה בגאולה כששורר קור של 0 מעלות ויורד גשם , כל אזור ככר השבת ללא נפש חיה , ולהפתעתי על הצג בתחנה כתוב "עקב הפגנה בככר השבת וכו' לפרטים *8787" , חשבתי שאני מדמיין , הלכתי לבדוק שב ואני רואה שכל ככר השבת והאזור בדממה מוחלטת , הדם עלה לי לראש , התקשרתי ל8787* , שם העבירו אותי דרך חתחתים במשך חצי שעה זוועתית ברמה שקשה לתאר , בהתחלה הם בכלל לא ידעו מה אני רוצה ,הייתי צריך להסביר להם במשך עשר דקות ,(אולי שכבר יפסיקו להעסיק את כל הערביות המגמגמות שלוקח שעה רק להסביר להם איזה קו אני צריך ?), אח"כ טענו שזה לא קשור אליהם אלא לאגד , התקשרתי לאגד ושם הפנו אותי חזרה ל*8787 , אמרו שיחזרו אלי , פה ראיתי שזה לא תכל'ס אז הלכתי ברגל מרחק 20 דקות (להזכירכם , הכל בכפור ובגשם) , חצי שעה אחרי שהגעתי הביתה מתקשרים אלי בשיא הנחמדות "שלום במה אפשר לעזור" ...
אציין שבדרך בדקתי בעוד כמה תחנות ועל הכל היה את אותו כיתוב טיפשי , כמו"כ כפי שכתבו קודם רק אצל אגד היה את זה , כל שאר האוטובוסים פעלו כרגיל.
פתחתי תלונה במשרד הבריאות ו... אופס , אין המשך ...:sleep::sleep::sleep:

מייל

משתמש פעיל
הכתובת הוא אורי מקלב
זה מה שהוא ענה
1678034032081.png

nar

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
@מייל ,
לאן שולחים תלונה?
למייל שלו? מה הכתובת?

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
גאוני!
אני מניחה שעל צינון עקב אי הגעת אוטובוס מסיבה שאינה קיימת
גם אני פניתי בעניין זה
קיבלתי תשובה לקונית, שזה קשור למשטרת ישראל...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה