התייעצות אוטבוסים בגאולה

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מה לעשות...
אתה גר במקום שאם אני הייתי נהג אוטובוס... גם הייתי מעדיף לא להיכנס אליו....:sleep::sleep:

לא קשור אליך...
אבל זה אזור בו התושבים לא יודעים לכבד את השירות שהאוטובוס רוצה לתת להם, אז שילכו ברגל....:(:(

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה לעשות...
אתה גר במקום שאם אני הייתי נהג אוטובוס... גם הייתי מעדיף לא להיכנס אליו....:sleep::sleep:

לא קשור אליך...
אבל זה אזור בו התושבים לא יודעים לכבד את השירות שהאוטובוס רוצה לתת להם, אז שילכו ברגל....:(:(
רוב הפעמים אלו שסוגרים כביש בכלל לא גרים באזור ואלו שגרים שם גם נדפקים בלי תחבורה והם עוד אשמים?

יודעת הכל

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
מה לעשות...

לא קשור אליך...
מסתמא גם היה נכנס אוטובוס הוא היה נתקע שם בפקקים של גאולה...
מה זה משנה?
האוטובוס צריך להגיע,
ותאמת שהאמנתי להם כל פעם שאמרו על ההפגנות,
אין דרך להתקשר להתלונן על זה?

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
מה לעשות...

לא קשור אליך...
לא קשור לזה שהרבה פעמים החגיגה עם האוטובוסים פשוט לא קשורה.
הורידו אותי פעם בשמואל הנביא, כי יש הפגנות. שירכתי רגליים לגאולה - ושטח נקי ופנוי...
וזה לא פעם בודדת...

י.י.ד.ש.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לי זה היה היום בקו 56
של אגד בשעה 19:30
חברות אחרות כן עלו לגאולה
שמתם לב האם זו תופעה דווקא של אגד או לאו דווקא?

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
לי זה היה היום בקו 56
של אגד בשעה 19:30
חברות אחרות כן עלו לגאולה
שמתם לב האם זו תופעה דווקא של אגד או לאו דווקא?
בהחלט.
חברת אגד מהרגע שהם מקבלים הודעה על הפגנה(גם כשאין) עד סוף השירות הם לא מתקרבים לאזור.
סופרבוס מתחלק, יש נהגים עולים ויש לא, בכל אופן מהרגע שהם מתעדכנים שנגמרה ההפגנה(שלא הייתה כמובן)
הם מחדשים את השרות לאזור וכל האוטובוסים מגיעים.

אנוכי

משתמש מקצוען
אתמול הייתי בגאולה, הגעתי באוטובוס, עברנו לצד פחים בוערים ועצרנו מאחורי צפרדע הפוכה,
משום מה את המפגינים לא זכיתי לראות.
זו פעם שניה שבעיני ראיתי בשבוע האחרון.

זה מטרד הזוי לכל הגרים בשכונות הצפון. וכן רמת אשכול, פסגת זאב ונווה יעקב (איך נקראות השכונות הללו?)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה