כאמור גבר אני מכיר לא חושב שנשים זה אחרת
מתאים לך לשתף מה בשבועות הראשונים?המס' של אמא חטובה 0747550603
השיטה היא מאד הדרגתית, אני עדין בשבועות הראשונים ויחסית לכלל הדיאטות שעשיתי יותר קל לי אבל עדין מאתגר ודורש זמן במטבח,
בינתיים לא מגבילים בכמויות ולא סופרים קלוריות
חשוב לציין שהשיטה לא מתאימה לנשים בהריון
מעדיפה בפרטי, רוצה לרשום לי מה המייל שלך או טלפון?מתאים לך לשתף מה בשבועות הראשונים?
מנסה להבין על מה מתבססת הדיאטה הזו.
ועשית הכל לפי הכללים?אני עכשיו מסיימת את התוכנית ירדתי כ5 קילו שזה לא כזה הרבה ביחס למשקל שלי
לא יורדים שם כ''כ הרבה בבת אחת , זה דווקא תכנית של לאט לאט אבל בטוח, בדרך כלל הירידה היא 400-800 גרם לשבוע. החל מהשבוע השלישי.יש לי קרוב משפחה שירד הרבה בתקופה יחסית קצרה. ממש רואים עליו.
הבנתי שזה תוכנית מאד נוחה אבל צריך הרבה כוח רצון, כי התפריט בשבועות הבאים נהיה יותר קשוח
לא צריך להכין מתכונים שלהם.זה כולל להיות כל היום במטבח ולהכין מתכונים מסוימים שלהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: