בדיוק!
איך אפשר להתחבר לאתר שלהם או משהו בדומה דרך נטפרי?הציבור מתעניין
אני ניסתי בנטפרי akדיאט ונפתח לי רק בלי התמונות ויש לו גם מדריכות שיושבות עם נשים יש לו בעיה אחת שהוא מאוד אוהב לעבוד בווצאפ אז מי שיש לו במחשב זה סוג של פתרוןאיך אפשר להתחבר לאתר שלהם או משהו בדומה דרך נטפרי?
והאם השיטה מתאימה גם לנשים?
היות שאתה באמת רק רואה שהציבור מתעניין - אשאל אותך כמה שאלות - ואשמח אם תענה עליהן מחמת עניין לציבור:מכיוון שאני רואה שהציבור מתעניין אז ככה התחלתי לפני 4 חדשים במשקל 108 היום 88 בלי רעב במשך היום ובלי לעשות פעילות גופנית מיוחדת פשוט לשנות את ההרגלים שלנו במה לאכול אחרי שמתרגלים זה ממש קל פשוט צריך לדעת מה לאכול ותוספי תזונה מתאימים לכן אני ממש ממליץ על השיטה שלו ובאמת אין לי שום מניות אצלו הוא מספיק חזק בציבור החרדי השיטה שלו מכמה שאני מכיר ממש הוכיחה את עצמה זה רק קצת יקר וצריך משמעת עצמית וגם המוצרים שהוא נותן לאכול קצת יקרים ואת זה אני כותב אחרי כמה דיאטות שניסתי ואני מכיר את עצמי בתור בו אדם אם משמעת עצמית והם לא עבדו לי
וגם לגבי שבתות וחגים יש לו פתרונות ממש טובים איך להשאר שבעים ולהנות
יום טוב לכולם והרבה בהצלחה
לא,@זבון וזבין
אתה שואל על אבא חטוב?
בדיאטה החדשה של 2025...במה אתה מתעניין..?
דבר ראשון לגבי השיווק רהי רואה שאתה ככ שנון וחכם תן לי אפשרות או אתגר שאני יכול לשכנע אותך שאין לי שום אינטרס שיווקי זה רק עלה לי הרבה כסףהיות שאתה באמת רק רואה שהציבור מתעניין - אשאל אותך כמה שאלות - ואשמח אם תענה עליהן מחמת עניין לציבור:
1. איך רואים שהציבור מתעניין - בהקפצת אשכול שההודעה האחרונה בו נכתבה לפני יותר מחודשיים ???
2. איך רואים שהציבור מתעניין - באשכול על דיאטה בשם ''אבא חטוב'' - אם היחיד שהזכיר בה את דיאטת AK זה רק אתה ???
3. איך רואים שהציבור מתעניין - אם בכלל לא היית בפרוג בחודשיים האחרונים ???
וכל הפעילות שלך בפרוג (בחצי השנה האחרונה) זה רק סביב הדיאטה הזאת !
4. והעיקר - הציבור הרחב - וביניהם אני הגדול (זה הגדול קטן יהיה) כבר מחכה מעל חודשיים לתשובה - מה ההבדל בין דיאטה זאת לדיאטת הרבלייף (חוץ מהמוצרים הספציפיים שלהם) בעניין כמויות החלבונים לצריכה בהשוואה לפחמימות - והאם כל הדיאטה בנויה רק על תוכנית להגברת צריכת החלבונים - או שיש עוד משהו בדיאטה זו ?
5. מבחינת גילוי-נאות - אתה צריך לעדכן מה הקשר שלך עם דיאטה זו - ואם כדבריך שאתה רק צרכן מרוצה - תענה בכנות - האם ידעת אותם על פרסום שיווקי זה - ואיזה תמורה (או הנחה) קבלת תמורת זה.
נ.ב. מתנצל מראש על הסגנון התקיף במקצת - אבל בתור מישהו שכבר שילם כספים רבים על דיאטות - נפשי קצה התרגילים שיווקיים על הכתפיים הרחבות שלנו,
נ.ב.ב - אין לי דבר נגד חברת הרבלייף או חברת AK - (להיפך, על הרבלייף אני אישית מכיר הרבה לקוחות מרוצים - אבל אינני רוצה להגיב בנושא זה כלל - מאותם השיקולים שאותם כתבתי לעיל.....) - אני רק רוצה שמודעות פרסום יופיעו בצורה ברורה (כמו אשר בנחל...) ועם תשלום לפלטפורמה - וגם עם הסבר ברור האם כספך הולך על משהו או רק על הדרכה איך לאכול יותר חלבונים....
לגבי זה שאני כותב רק על זה זה לא נכון אני כותב פה בעניני רכבים ועוד כמה פורומים סגורים לציבורהיות שאתה באמת רק רואה שהציבור מתעניין - אשאל אותך כמה שאלות - ואשמח אם תענה עליהן מחמת עניין לציבור:
1. איך רואים שהציבור מתעניין - בהקפצת אשכול שההודעה האחרונה בו נכתבה לפני יותר מחודשיים ???
2. איך רואים שהציבור מתעניין - באשכול על דיאטה בשם ''אבא חטוב'' - אם היחיד שהזכיר בה את דיאטת AK זה רק אתה ???
3. איך רואים שהציבור מתעניין - אם בכלל לא היית בפרוג בחודשיים האחרונים ???
וכל הפעילות שלך בפרוג (בחצי השנה האחרונה) זה רק סביב הדיאטה הזאת !
4. והעיקר - הציבור הרחב - וביניהם אני הגדול (זה הגדול קטן יהיה) כבר מחכה מעל חודשיים לתשובה - מה ההבדל בין דיאטה זאת לדיאטת הרבלייף (חוץ מהמוצרים הספציפיים שלהם) בעניין כמויות החלבונים לצריכה בהשוואה לפחמימות - והאם כל הדיאטה בנויה רק על תוכנית להגברת צריכת החלבונים - או שיש עוד משהו בדיאטה זו ?
5. מבחינת גילוי-נאות - אתה צריך לעדכן מה הקשר שלך עם דיאטה זו - ואם כדבריך שאתה רק צרכן מרוצה - תענה בכנות - האם ידעת אותם על פרסום שיווקי זה - ואיזה תמורה (או הנחה) קבלת תמורת זה.
נ.ב. מתנצל מראש על הסגנון התקיף במקצת - אבל בתור מישהו שכבר שילם כספים רבים על דיאטות - נפשי קצה התרגילים שיווקיים על הכתפיים הרחבות שלנו,
נ.ב.ב - אין לי דבר נגד חברת הרבלייף או חברת AK - (להיפך, על הרבלייף אני אישית מכיר הרבה לקוחות מרוצים - אבל אינני רוצה להגיב בנושא זה כלל - מאותם השיקולים שאותם כתבתי לעיל.....) - אני רק רוצה שמודעות פרסום יופיעו בצורה ברורה (כמו אשר בנחל...) ועם תשלום לפלטפורמה - וגם עם הסבר ברור האם כספך הולך על משהו או רק על הדרכה איך לאכול יותר חלבונים....
1. למרות שהסגנון שלי אישי - אינני מתכוון לפגוע אישית - ואדרבה - אשמח להשתכנע שזה אכן נכון ולהתנצל פומבית (בינתיים לא שוכנעתי - סורי),לגבי זה שאני כותב רק על זה זה לא נכון אני כותב פה בעניני רכבים ועוד כמה פורומים סגורים לציבור
ולגבי אבא חטוב יש לי גיס וגיסה שעשו את זה ביחד ולא הצליחו אז פניתי לאפיקים אחרים שראיתי בהם הצלחה ורציתי ליידע אחרים
ואם כבר זה נראה שאתה מגן על אבא חטוב בכל הכח אז תספר מה האינטרסים שלך שם
נ.ב. אל תיקח את זה אישי פשוט קצת נעלבתי מהסגנון כמי שחושדים בו ואין בו וכו
לא מכיר אלן קאר, אבל קשה לי להאמין.התוכנית "אבא חטוב" זהה או מקבילה לאלן קאר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: