אבא חטוב | מה אתם חושבים?

אולטימטיבי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
בימים אלו יוצאת לשיווק תוכנית "אבא קליל", למגזר החרדי.
תוך התאמה לשבתות וימים טובים.
יש לי חבר שהתחיל עכשיו. שקילה ראשונה בעוד 3 שבועות.
אעדכן.

באופן אישי אני חושב שרוב השמנים יודעים למה הם שמנים. כל שעליהם לעשות זה לטפל בבעייה האישית שלהם ולהוריד במשקל.
התוכניות האלה עוזרות לטווח הקצר ובסוף הכל חוזר בתוספת אחוזים.
(יובהר, איני מכיר את התוכנית הספיציפית הזו).
בתוכנית הזאת יש משהו שונה... [לא מבטיח של חוזרים חלק..]
בכל התוכניות נלחמים בעצמך ע"י ספירת קלוריות וספורט והירידה היא ממשהו חיצוני וא"א להלחם כל החיים...
אבל פה הירידה מגיעה מבפנים גם אם לא מנסים לרדת... פחות רעבים וכדומה...
וכשלא נחלמים זה מחזיק מעמד.

zigelman10

משתמש רשום
בתוכנית הזאת יש משהו שונה... [לא מבטיח של חוזרים חלק..]
בכל התוכניות נלחמים בעצמך ע"י ספירת קלוריות וספורט והירידה היא ממשהו חיצוני וא"א להלחם כל החיים...
אבל פה הירידה מגיעה מבפנים גם אם לא מנסים לרדת... פחות רעבים וכדומה...
וכשלא נחלמים זה מחזיק מעמד.
מנסיון אישי אחרי כמה סוגי דיאטות בלי פחמימות זה לא עובד עכשיו הלכתי לאיזה אחד פרטי אלכס קורניק שבועיים 6 קילו עם פחמימות נקווה להצלחה בהמשך נעדכן

אולטימטיבי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
מנסיון אישי אחרי כמה סוגי דיאטות בלי פחמימות זה לא עובד עכשיו הלכתי לאיזה אחד פרטי אלכס קורניק שבועיים 6 קילו עם פחמימות נקווה להצלחה בהמשך נעדכן
א. אם זה כל כך קל נשמח לשמוע קצת.. על מה זה מבוסס בגדול... כי אין קסמים בנושא....
ב. אבא חטוב זה עם פחמימות!!

zigelman10

משתמש רשום
א. אם זה כל כך קל נשמח לשמוע קצת.. על מה זה מבוסס בגדול... כי אין קסמים בנושא....
ב. אבא חטוב זה עם פחמימות!!
ממה שאהי הבנתי אבא חטוב זה בעיקר מים וירקות פשוט שמעתי הרבה פודקאסטים של צביקה עינב לא הייתי ממש בקורס ניסתי תקופה וירדתי במשקל אבל היה קשה לשרוד
עכשיו הלכתי למשהו פרטי אבל הוא נותן מעקב צמוד תפריט מותאם אישית עם תוספי מזון מסוימים וממש יורדים יפה כמעט בלי להרגיש את הדיאטה מי שרוצה יותר פרטים שיחפש בגוגל akדיאט אני בהתחלה גם לא האמנתי אבל כשחבר טוב שלי שאני מכיר ממש
אישית הלך אצלו והוריד 28 קילו בשלושה חדשים ניסיתי וברוך ה יש תוצאות טובות על ההתחלה
אמנם הוא קצת יקר אבל מי שרוצה באמת לרדת עם לא מדי הרבה הקרבה ואם תכנחת מסודרת שווה

אולטימטיבי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
א. השאלה אם זה מחזיק מעמד כמו אבא חטוב שהרבה מחזיקים בזה כבר כמה שנים.... [נשמע שלא יחזיק.... אבל אני לא יודע...]
ב. רואים שלא עשית את התוכנית של אבא חטוב... כי אצל אבא חטוב חייבים להכניס פחמימות!! חייבים!! ומי שלא מכניס פחמימות הוא אומר לו מראש שאין סיכוי שהוא ישרוד... והוא יחזור למשקל...

אז לשמוע בגדול על קצה המזלג על השיטה של אבא חטוב ולהסיק מסקנות זה קצת מהר...
[דרך אגב רואים שלא דיברת עם מישהו שעשה את התוכנית....]

zigelman10

משתמש רשום

א. השאלה אם זה מחזיק מעמד כמו אבא חטוב שהרבה מחזיקים בזה כבר כמה שנים.... [נשמע שלא יחזיק.... אבל אני לא יודע...]
ב. רואים שלא עשית את התוכנית של אבא חטוב... כי אצל אבא חטוב חייבים להכניס פחמימות!! חייבים!! ומי שלא מכניס פחמימות הוא אומר לו מראש שאין סיכוי שהוא ישרוד... והוא יחזור למשקל...

אז לשמוע בגדול על קצה המזלג על השיטה של אבא חטוב ולהסיק מסקנות זה קצת מהר...
[דרך אגב רואים שלא דיברת עם מישהו שעשה את התוכנית....]
כל אחד מגן על השיטה שהוא הולך בה כאקט פסיכולוגי שהוא עשה את הדבר הטוב ביותר כי זה נותן לו את המוטיבציה להתמיד ולהצליח לכן אני לא רוצה לרפות ידיים של אף אחד אני כתבתי את מה שהיה נראה לי

העיקר זה להוריד במשקל הזמן יוכיח איזה שיטה הכי מוצלחת והעיקר תלוי באדם עצמו כמה הוא רציני ומוכן להקריב לוותר על פחמימות מיותרות ושטויות אחרות

אין לי פה שום אינטרס כלכלי רק רציתי שהציבור ידע שיש עוד שיטות טובות שלא מבוססות על דיאטות רעב ושאפשר להצליח בהם לאורך זמן העיקר בהצלחה לכולם

זבון וזבין

משתמש מקצוען
כל אחד מגן על השיטה שהוא הולך בה כאקט פסיכולוגי שהוא עשה את הדבר הטוב ביותר כי זה נותן לו את המוטיבציה להתמיד ולהצליח לכן אני לא רוצה לרפות ידיים של אף אחד אני כתבתי את מה שהיה נראה לי

העיקר זה להוריד במשקל הזמן יוכיח איזה שיטה הכי מוצלחת והעיקר תלוי באדם עצמו כמה הוא רציני ומוכן להקריב לוותר על פחמימות מיותרות ושטויות אחרות

אין לי פה שום אינטרס כלכלי רק רציתי שהציבור ידע שיש עוד שיטות טובות שלא מבוססות על דיאטות רעב ושאפשר להצליח בהם לאורך זמן העיקר בהצלחה לכולם
אם אתה לא מכיר את ''אבא חטוב'' - אז תפתח אשכול חדש (עדיף ''קידום ממומן''...) על דיאטת AK,

ולגבי עצם הדיאטה של אלכס קורניק - כפי ששמעתי פעם (לא מידע מהימן - אבל לפחות כיוון) - הבנתי שכל הדיאטה מבוססת על דבר אחד: אכילת חלבונים (רזים) כמעט ללא הגבלה בשיתוף של פחמימה מורכבת בהגבלה קלורית,

זה כל השיטה (בנוי על תחושת שובע מיידית מהפחמימה - בשילוב שובע לטווח ארוך מהחלבונים שזה ללא הגבלה),

אשמח לדעת אם זה נכון או לא ?
כי אם כן - אני יכול לעשות את הדיאטה לבד - ללא תשלום...

סטילינג

משתמש רשום
בקשר לאבא חטוב, יש לי קרובי משפחה שנמצאים בתוכנית , הם זוג - וזה לבד מתכון כי אחד מחזיק את השני,
וכן הבעל ירד המון, ממש הצליח עליו, אך על האישה קצת פחות

אולטימטיבי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
אין בעיה שכל אחד מגן על השיטה שלו... ח"ו...
רק הארתי את תשומת ליבך שהשיטה של אבא חטוב זה עם פחמימות ובלי רעב...
אבל כמובן שאפשר לעשות עוד דברים ואין באמור לפסול שום דבר!!!!

מרחבים

משתמש מקצוען
ממה שאהי הבנתי אבא חטוב זה בעיקר מים וירקות פשוט שמעתי הרבה פודקאסטים של צביקה עינב לא הייתי ממש בקורס ניסתי תקופה וירדתי במשקל אבל היה קשה לשרוד
עכשיו הלכתי למשהו פרטי אבל הוא נותן מעקב צמוד תפריט מותאם אישית עם תוספי מזון מסוימים וממש יורדים יפה כמעט בלי להרגיש את הדיאטה מי שרוצה יותר פרטים שיחפש בגוגל akדיאט אני בהתחלה גם לא האמנתי אבל כשחבר טוב שלי שאני מכיר ממש
אישית הלך אצלו והוריד 28 קילו בשלושה חדשים ניסיתי וברוך ה יש תוצאות טובות על ההתחלה
אמנם הוא קצת יקר אבל מי שרוצה באמת לרדת עם לא מדי הרבה הקרבה ואם תכנחת מסודרת שווה
כמה יקר זה? מה המחיר?

מ....

משתמש פעיל
מבררת גם על התוכנית,
איך אבא קליל? יש כאן מישהו שהתנסה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה