אני מברר את זה בשבילךאני שואלת אם זה מתאים לחרדים כי מקריאה בגוגל לא ממש הבנתי איך הם מלווים בתוכנית, אם זה רק בוידאו אז נטפרי לעיתים חוסמים,
משהו/הי יודע איך הולכת בדיוק התוכנית ואם יש משהו לדבר איתו טלפונית?
בגדול הכל עובר דרך אפליקצייה וקבוצת תמיכה בווצאפאני שואלת אם זה מתאים לחרדים כי מקריאה בגוגל לא ממש הבנתי איך הם מלווים בתוכנית, אם זה רק בוידאו אז נטפרי לעיתים חוסמים,
משהו/הי יודע איך הולכת בדיוק התוכנית ואם יש משהו לדבר איתו טלפונית?
תודה רבה, מה שם האלפיקציה? יש לי הדרן אני רוצה לבדוק האם יאשרו אותה..בגדול הכל עובר דרך אפליקצייה וקבוצת תמיכה בווצאפ
למי שאין אפשרות יש מסלול שמקבלים הכל לאימייל
לא נעים לי לבלבל לו את הראש במוצש..תודה רבה, מה שם האלפיקציה? יש לי הדרן אני רוצה לבדוק האם יאשרו אותה..
ויש לך אולי מס' טלפון ליצירת קשר?
לא רשום באתר מס' טלפון ואני מעדיפה לדבר עם בן אדם לפני שאני נרשמת לדבר כזה, זו הוצאה די גדולה,לא נעים לי לבלבל לו את הראש במוצש..
תנסה כאן - http://lp.leptin4life.com/webinar
אם לא יספיק אולי אני אתן לך את הטלפון שלו
יש להם אופצית מייל?בסוף נרשמתי לתוכנית מקווה שתוצאות טובות
זה בסדר יש גם תכנית בשם "אמא חטובה"שימו לב שהדיאטה הזו מותאמת לגברים ולא לנשים... לכן בין היתר קוראים לה 'אבא חטוב'.
יש לנשים אמא חטובהשימו לב שהדיאטה הזו מותאמת לגברים ולא לנשים... לכן בין היתר קוראים לה 'אבא חטוב'.
איך יוצרים איתם קשר?יש לנשים אמא חטובה
1440כמה עולה השיטה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: