חלבי פסי שמרים גבינה

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מתכון ל-6 פסים עמוסי מלית

לבצק-
אני משתמשת בקמח מלא 80% אפשר כמובן קמח לבן

קילו קמח מלא 80%
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
1/2 כף מלח
2 כוסות חלב
2 ביצים
200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

למלית גבינה:
1 קילו [4 חבילות 250 גרם] גבינת טוב טעם
1 ו 1/4 כוסות סוכר
1 שקית אינסטנט 80 גרם פודינג וניל
מיץ מחצי לימון
2 ביצים

להברשה-
ביצה טרופה עם מעט חלב

לסירופ סוכר-
1 כוס סוכר
1 כוס מים

אבקת סוכר לזריה

מתחילים בהכנת הבצק.
שמים מלח בקערה ומעליו את יתר הרכיבים. לשים במיקסר במשך כ-6 דקות עד לקבלת בצק רך, נעים ולא דביק.
מניחים בקערה משומנת, מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח.


מחלקים את הבצק לשישה חלקים שווים.

מכינים מלית:
מערבבים בקערה את רכיבי המלית עד שמתקבל קרם חלק ונוקשה מעט.

ממלאים את העוגות:
מרדדים חלק אחד מהבצק למלבן באורך של מעט יותר מתבנית אינגליש עם שוליים נמוכות וברוחב פי שלוש מרוחב תבנית כזו.

מורחים תלולית מהמלית לאורך השליש המרכזי של מלבן הבצק. מורחים בנדיבות שכבה בגובה של כ 1.5 ס"מ.

מקפלים את שולי הבצק שבקצוות הצרים [בראשי המלית] על המלית. חותכים חתכים בבצק מהחלק החיצוני עד למפגש עם המלית ב-2 צדדי המלית.
מתחילים לקפל רצועות זה על זה פעם מימין ופעם משמאל.
מעבירים בעדינות לתבנית אינגליש בעלת שוליים נמוכות.

מכינים כך את חמשת הפסים הנוספים.

משהים להתפחה כחצי שעה.

מברישים בביצה מהולה במעט חלב ואופים ב 180 מעלות כ 35 דקות להשחמה נאה.

לקראת סוף האפיה מכינים סירופ סוכר:
מבשלים בסיר סוכר ומים עד להמסה מלאה של הסוכר.

כשהפסים יוצאים מהתנור, מורחים עליהם מיד מסירופ הסוכר.
ממתינים כמה דקות וזורים אבקת סוכר
IMG_3133.JPG


IMG_3134.JPG


בתיאבון
 

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
איזה יופי העני,
תודה רבה.
מי גילה לך שאחת מתוכניות הערב שלי היתה לחפש פסי שמרים גבינה?
 

שרי רוז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
העני את מהממת עם הפירגונים שלך!!!
למה זה לא בחוברת?
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
וואו העני, מגרה!
(ולא מכירה תבניות אינגליש נמוכות. משו חדש? אפשר גם ברגילות, או שיש ענין בגובה?)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואו העני, מגרה!
(ולא מכירה תבניות אינגליש נמוכות. משו חדש? אפשר גם ברגילות, או שיש ענין בגובה?)
פשוט העוגה נמוכה וכך הכי קל לפרוס אותה בתבנית

בחנויות חד פעמי יש אותן

תראי כאן
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
תודה העני!!

יש לך רעיון למילוי שוקולד עסיסי
כדי לגוון חלק מהכמות לאלה שלא אוהבים גבינה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בדיוק.
הכנתי מהרשת יצא יבש.
מאכזב.
העוגה הנ"ל עסיסית ורכה?
לטעם הטועמים כאן בבית- לא יבש.
תודה העני!!

יש לך רעיון למילוי שוקולד עסיסי
כדי לגוון חלק מהכמות לאלה שלא אוהבים גבינה?
תצטרכי מלית לא דלילה שתוכל לעמוד יציב במרכז הפס

1 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
1 פודינג וניל
1 ביצה
1 כוס שוקולד צ'יפס

זה בערך.
תכיני ותראי שזה מספיק יצב, כמו קרם נוקשה ממש. אחרת לא יצליח
אלא אם כן תכיני כמו פסי שמרים רגילים ואז כל מלית שוקולד של שמרים יתאים לך
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה