קיבלתי מתכון מהמם לקוקילדות (מקור: כוכבית חורש אולי?):
הבונוס הגדול בהן שהן פרווה, ומתאימות כקינוח לסעודה בשרית.
ממש קל!!!
יוצא בערך 40 קוקילדות.
לעוגיות פאדג':
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן
2 ביצים
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
3 כפות קקאו
כפית אבקת אפיה
4\3 כוס קמח.
ממיסים במיקרו את השוקולד והשמן.
מערבבים במיקסר ביצים וסוכר, ושנוצרת תערובת תפוחה ובהירה מוסיפים את השוקולד המומס בעדינות.
לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים(ניתן להוסיף קמצוץ מלח)
ממשיכים לערבב לתערובת חלקה.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מכניסים לשקית זילוף ויוצרים שבלולים בגודל הרצוי, כדאי לעשות אותם ממש קטנים, כי הם תופחים באפיה(אני עשיתי קוקילדות קטנות ושמתי בכל תבנית תנור 7X6 42 עוגיות)
מכניסים לתנור ל8-9 דקות ומוציאים מיד!! לא לחכות, העוגיות עדיין קצת נוזליות ורוטטות.
מחכים שהעוגיות יתקררו ומנתקים אותם מהניר אפיה.
לקצפת גלידה:
1 ריצ'
1 פודינג וניל
חצי כוס מים
(אם רוצים חלבי אפשר שמנת מתוקה במקום הריצ' וחלב במקום המים)
מקציפים במיקסר על עוצמה גבוהה כ5 דקות.
מרכיבים את הקוקילדה- מזלפים מעל כל עוגיה תלולית קצפת ומועכים בעזרת העוגיה השניה.
בתאבון!!!
זה התמונה במתכון:
(לדעתי היא הקפיאה את הקצפת בתוך תבנית, או לאחר ההקפאה קרצה עיגולים)
וזה מה שיצא לי:
הבונוס הגדול בהן שהן פרווה, ומתאימות כקינוח לסעודה בשרית.
ממש קל!!!
יוצא בערך 40 קוקילדות.
לעוגיות פאדג':
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן
2 ביצים
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
3 כפות קקאו
כפית אבקת אפיה
4\3 כוס קמח.
ממיסים במיקרו את השוקולד והשמן.
מערבבים במיקסר ביצים וסוכר, ושנוצרת תערובת תפוחה ובהירה מוסיפים את השוקולד המומס בעדינות.
לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים(ניתן להוסיף קמצוץ מלח)
ממשיכים לערבב לתערובת חלקה.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מכניסים לשקית זילוף ויוצרים שבלולים בגודל הרצוי, כדאי לעשות אותם ממש קטנים, כי הם תופחים באפיה(אני עשיתי קוקילדות קטנות ושמתי בכל תבנית תנור 7X6 42 עוגיות)
מכניסים לתנור ל8-9 דקות ומוציאים מיד!! לא לחכות, העוגיות עדיין קצת נוזליות ורוטטות.
מחכים שהעוגיות יתקררו ומנתקים אותם מהניר אפיה.
לקצפת גלידה:
1 ריצ'
1 פודינג וניל
חצי כוס מים
(אם רוצים חלבי אפשר שמנת מתוקה במקום הריצ' וחלב במקום המים)
מקציפים במיקסר על עוצמה גבוהה כ5 דקות.
מרכיבים את הקוקילדה- מזלפים מעל כל עוגיה תלולית קצפת ומועכים בעזרת העוגיה השניה.
בתאבון!!!
זה התמונה במתכון:
(לדעתי היא הקפיאה את הקצפת בתוך תבנית, או לאחר ההקפאה קרצה עיגולים)
וזה מה שיצא לי: