מאפים זוכרות את האשכול על החלות?

עובדת על המידות

משתמש מקצוען
עשיתי את החלות כמה פעמים
באמת תודה ענקית @שרינה
אבל שאלה קטנה
אף פעם לא הצלחתי להסתדר עם הכמות של השמן והמים תמיד הייתי צריכה להוסיף משניהם...
פשוט כל הזמן נשאר הרבה קמח
(מדגישה,שאני לשה ללא מיקסר)
מעניין אותי אם אתן גם הוספתן מים או שמן יותר ממה שכתוב במתכון
החלות מדהימות!
ניסית להוסיף מים ושמן בהדרגה ותוך כדי ללוש?
 

Mail

משתמש מקצוען
IMG_20200626_165049.jpg
 

קבצים מצורפים

  • IMG_20200626_165040.jpg
    IMG_20200626_165040.jpg
    KB 946.8 · צפיות: 70

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
בלתק חלקי
דיברו פה על לעטוף בניילון נצמד ולחמם בלי
קחו את השנקל שלי- חימום כשהיא עטופה בנייר כסף.
נשארת פריכה ולא נהית מסטיקית כמו בניילון אבל לא מתייבשת ונעשית קרום פירורי כמו חימום פתוח.
ועדיין הבסיס קריספי ממש...
 

עיניים צוחקות

משתמש מקצוען
תקשיבו אין לי תמונה להראות לכם כי אני ובצק לא מסתדרים
אבל אני יכולה להגיד לכן שאתן מדהימות!!!!!!
החלות מושלמות!!!!!
וכל הכבוד לכן על הסבלנות!!!!
ושאתם ככ משקיעות!!!!!!!
אני רצה לקנות קמח אבל אם זה לא מצליח זה פעם אחרונה שאני עושה...........
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כולכן הבאתן פה תמונות מדהימות ומעוררות תאבון.
רק שואלת בסקרנות: מישהי מכינה צורות אחרות של חלות פרט לקליעה המסורתית?
אני דווקא מאד מחבבת ליצור צורות שונות של חלות.
חלק מהצורות גם משפרות את מרקם הלחם.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כולכן הבאתן פה תמונות מדהימות ומעוררות תאבון.
רק שואלת בסקרנות: מישהי מכינה צורות אחרות של חלות פרט לקליעה המסורתית?
אני דווקא מאד מחבבת ליצור צורות שונות של חלות.
חלק מהצורות גם משפרות את מרקם הלחם.
אני מכינה רק צורות אחרות, כי סתם נמאס מהצורה המסורתית, אני אוהבת לגוון.
זה כי לא יוצא לי יפה קליעה של 4...
אחפש תמונות, אני חושבת שיש לי.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
למשל הכנת כדורי בצק בתבנית (מתכת כמובן) צפופה.
קראתי ראיון עם שף קונדיטור צרפתי בשם דוד גראנג'ר ומנסיונו זה משפר את המרקם ובעיקר את העמידות.
 

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
כולכן הבאתן פה תמונות מדהימות ומעוררות תאבון.
רק שואלת בסקרנות: מישהי מכינה צורות אחרות של חלות פרט לקליעה המסורתית?
אני דווקא מאד מחבבת ליצור צורות שונות של חלות.
חלק מהצורות גם משפרות את מרקם הלחם.
לעיתים מגוונת עם חלות קלועות עגולות.

ופותחת האשכול - אחרי שהכנתי ויצא מעולה, ניסיתי השבוע עם קמח מלא 80%.
ולא האמנתי, אני כמעט לא מסוגלת להכניס קמח מלא לפה, מזהה אותו מקילומטר - ופה יצא פשוט מושלם, טעים ויפה.
תודה לך.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
החלה העגולה בצורת פרח היא מסרטון שרץ במיילים, אבל אין לי אותו כבר.
אולי יהיה למישהי להעלות. זה שתי וערב שמלפפים כל 2 רצועות סמוכות עד שנגמר הבצק.
החלה העגולה העליונה היא טריק שהיה לי לפני כמה שבועות.
אני קולעת חלה ארוכה בצמה פשוטה של 3 ואז מלפפת אותה סביב עצמה בשבלול.
לפעמים אני עושה לחמנית ציפור בגודל של חצי חלה. יוצא מאוד יפה.
IMG_0040.JPG
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אמא שלי עושה לחמניות ציפור (קשר) קטנטנות ומסדרת אותם בצורת פרח במרווחים קטנים בתבנית עגולה. בהתפחה ובאפיה זה מתחבר ובהגשה תולשים את זה.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@java אני רואה שאת דווקא יודעת לקלוע.
אני מכינה מעין טורבן משתי רצועות מלופפות. דומה אבל פחות מורכב.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה