מאפים זוכרות את האשכול על החלות?

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
החלות שלכן לא מביישות קונדיטוריה מקצועית.
אילו קליעות מדהימות!!!
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני מכינה גודל של חצאי חלות, שזה בערך חלה לכל 3-4 סועדים.
מה שאני עושה, אני שוקלת את הבצק, ואז מחלקת ל-16 וזה משקל של כל רצועה.
מכל 4 רצועות אני קולעת חלה, סה"כ 4 חלות.
כשאני צכה פחות חלות, אז מכל רצועה אני מכינה לחמניה.
זה הגודל של החלות (ביחס לתבנית תנור)
צפה בקובץ המצורף 668383
את בעצם מחלקת כל קילו ל16 חלקים?
ממש אהבתי את הגודל שיצא לך!
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
טוב,
אז אחרי שעשיתי את החלות האלו כבר 3 פעמים,
אני יכולה לומר שזה מתכון מנצח,
(לא אוהבת לומר אחרי פעם אחת כי אולי זה במקרה...)
בעלי התלהב, הילדים גם.....
בקיצור, יש דרישה לחלות ביתיות כל שבת, איזה כיף לנו!!!
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אחרי ניסיון של 3 פעמים עם המתכון שלך, כולם מודים שזה החלות הכי טעימות שיצאו אי פעם.
מתכון מנצח ממש!!
מושלם גם בטעם וגם במראה.
תודה ששיתפת עם פירוט מדויק של התהליך ותמונות.
 

טליייה

משתמש פעיל
לדעתי החלות האלו טעימות באותו רגע
יום אחרי זה כבר לא משהו..
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
וואי אני נהנית לקרוא כל שבוע על עוד שניסו והצליחו
לדעתי אין כמו חלות של בית
ואחרי שמצליחים זה ממכר!!
ו @תילי החלות שלך מדהימותתת
 

מריםהצדיקה

משתמש פעיל
מתכון לחלות
כדאי להשקיע בקמח טרי וטוב עם חלבון לפחות 11 אחוז
אני אישית קניתי של רובינפלד ,או של בר ולחם
שווים את ההשקעה
ועכשיו
המתכון
קילו קמח
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
כף מלח
שלושת רבעי כוס שמן זית(אפשר גם רגיל אבל לדעתי התוצאה טיפה שונה)
500 מ"ל מים

ההכנה
מניחים בקערת המיקסר קמח סוכר ושמרים ומתחילים לערבב על מהירות נמוכה
מוסיפים שמן ומים בהדרגה
לשים במשך 10 דק לפחות על מהירות נמוכה ,לקראת הסוף מוסיפים את המלח
הבצק צריך לצאת נעים למגע ולא דביק בכלל לכן כדאי עם המים בזהירות
מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו
קליעה
מכינים עיגולים במשקל 125 גר
מרדדים לעלה לאורך מגלגלים לרוחב ככה שיוצא גליל ברוחב 7 סמ(מובן?)
ככה מכינים 4 גלילים
מרדדים אותם ביד לאורך 20 סמ כשהקצוות טיפה יותר דקים מהאמצע(זה מה שיוצר את הצורה האליפסית)
מרססים בהרבה מים
טובלים בשומשום
וקולעים בסדר של שני למעלה ראשון לאמצע ,פעם מימין ופעם משמאל
את הקצוות דוחפים מעט מתחת לחלה
מתפיחים שוב ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות
תוך כדי האפיה כדאי לרסס שוב מים
מיד אחרי שמוציאים מהתנור מברישים בשמן זית
אם רוצים לשמור על הטריות כדאי אחרי שמתקררות לעטוף טוב טוב בניילון נצמד(לא להתקמצן..)
ולפני שבת לחמם בתנור
המתכון כמובן לא שלי,אבל ערכתי בו קצת שינוי אז לא כותבת מקור
שבת שלום
ואשמח לקרוא אם הכנתן והצלחתן
כמה כוסות ח"פ של מים זה יוצא?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
לדעתי החלות האלו טעימות באותו רגע
יום אחרי זה כבר לא משהו..

לפעמים עשיתי באמצע השבוע,
מיד כשהן התקררו עטפתי בנילון נצמד היטב והקפאתי, הוצאתי סמוך לסעודה והנחתי על הפלטה,
יצא טרי כמו מהתנור.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה