קופצת על האשכול הריחני הזה...
יש לי בעיה עם שמרים. משומה הם הרבה פעמים לא מצליחים לי.
לדעתי הבאג העיקרי שלי הוא באפיה. אם אני אופה כאלה פסים
כמו כאן - הם לא נאפים טוב מבפנים, או לחילופין נשרפים (אם אני מחזירה לתנור).
יש לכן טיפים? עצות? יש לי סיכוי להצליח פעם?
זה נורא מתסכל אותי כל פעם שלא הולך לי ואני מרגישה דפוקה, ואז מחליטה לא לנסות שוב.
מצד שני מאוד בא לי ללמוד, גם כי יש משהו בשמרים שעושים טוב על הלב,
גם זה עושה לי תחושה של בלעבוסטע, והכי חשוב - זה מה שבעלי אוהב!
(ובעוגות אחרות הוא לא מתעניין, שיהיה בריא).
יש לי בעיה עם שמרים. משומה הם הרבה פעמים לא מצליחים לי.
לדעתי הבאג העיקרי שלי הוא באפיה. אם אני אופה כאלה פסים
כמו כאן - הם לא נאפים טוב מבפנים, או לחילופין נשרפים (אם אני מחזירה לתנור).
יש לכן טיפים? עצות? יש לי סיכוי להצליח פעם?
זה נורא מתסכל אותי כל פעם שלא הולך לי ואני מרגישה דפוקה, ואז מחליטה לא לנסות שוב.
מצד שני מאוד בא לי ללמוד, גם כי יש משהו בשמרים שעושים טוב על הלב,
גם זה עושה לי תחושה של בלעבוסטע, והכי חשוב - זה מה שבעלי אוהב!
(ובעוגות אחרות הוא לא מתעניין, שיהיה בריא).