דרוש מידע בשר לחמין

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
בלת"ק
אתה צמחוני?
אני הייתי בדיוק כמוך עד ש ....
גיליתי את הסוד!
בשר מס' 2
ולא לחתוך לשים אותו כגוש!
תראה בשר רך פלאים!
בתאבון!!!!

אישית פעם הייתי צורב היום אני חושב שזה לא מועיל לסגנון כזה של בישול
פשוט שהבשר יהיה מכוסה בנוזלים
ולשים נייר כסף על הסיר ואז לסגור במכסה!
מה צורת הבישול?יצא לי להכין עם בשר מס' 2,
אז אחרי סעודת שבת (בלילה) היה רך וטעים
אבל בסעודת שבת בבוקר היה יבש
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
ובקיצור הכל יוצא קשה.

פטנט שעובד מעולה תמיד: להכניס את הבשר לתוך שקית עם מעט שמן זית ולקשור.
רך מאוד!

החמין מקבל טעם של בשר?


אבל באמת הוא מקבל טעם?
אני עושה כמו @לוטוס - שמה בשקית, אבל עושה בזה כמה חורים קטנים עם סכין,
רק ככה זה יוצא רק ולא יבש


אמרת שאתה צמחוני, לא?
 

blue eagle

משתמש סופר מקצוען
מה צורת הבישול?יצא לי להכין עם בשר מס' 2,
אז אחרי סעודת שבת (בלילה) היה רך וטעים
אבל בסעודת שבת בבוקר היה יבש
אני מרתיח את הבשר להוציא את כל הקצףףף
שם אותו כגוש (לא ענק מידי גודל של גוש בשר סטנדרטי)
מכוסה בנוזלים
אני שם נייר כסף בין המכסה לסיר שיהיה אטום ובוסטר של חום
ומעל הסיר אני שם מגבת בלילה...
יוצא רך וטעים!
 

f.f.f.

משתמש רשום
מנסיון שלי, הוספת מעט דבש לטשולנט מרכך את הבשר
 

f.f.f.

משתמש רשום
לא יודעת, אבל לי זה מאד שדרג את הבשר. מישהי המליצה לי וזה עבד.
 

שרה מימון

sara maymon
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

שלמה שמואלי

משתמש רשום
בשר מספר 2 מומלץ ביותר לטשולנט!!!
לא צריך שום דבר, לא סודה לשתיה ולא לעטוף בניילון
לצרוב בתחילת הבישול בשמן 2-3 דקות בכל צד,
אח"כ לבשל כ-4 שעות על אש נמוכה
בישול איטי זה סוד ההצלחה של הטשולנט
יוצא מעדן!! יותר טוב גם מהפלאנקען (9)
כמובן שאם רוצים להשביח אז מוסיפים מעט פלאנקען ועצם טובה (מח או עצם של אסאדו)
 

תודה לד'!!

משתמש פעיל
לכל המייעצים לשים נתח גדול,
יש לכם רעיון מה לעשות כשמכינים צ'ונט לזוג?
הנתח של הבשר הוא בגדול של 2 מנות בדיוק....
איך עושים שלא יתייבש?
 

חד וקולע

משתמש פעיל
המיקום של הבשר בסיר מאוד משפיע על הרכות.
הבשר צריך להיות בתוך המים ולא צף למעלה
כמו"כ לא מידי קרוב לאש כדי לא להתייבש מהחום.
מניסוני להניח תפו"א למטה בסיר כשכבה ראשונה מעל זה בשר ומעליו שעועית גריסים ועוד תפו"א
צריך להשתמש בסיר בגודל המתאים ועדיף צר וגבוה מאשר רחב כדי שהבשר ישב באמצע ולא יהיה לו לאן לעלות
כמובן להשאיר את הגוש שלם לבשל על אש נמוכה ויוצא מושלם!
 

אחת שלומדת

משתמש צעיר
דעה לא פופולרית פה- אני כן חותכת את הבשר. לא לחתיכות קטנות ממש, אבל כן לכמה גושים בינוניים.
והסיבה: קריטי שהבשר יהיה כולו טמוע בתוך הצונט ולא יצוף למעלה, כי מה שלא בפנים- מתקשה.
וגם שזה עושה את הצונט יותר עם טעם של בשר כי חלקו ממש מתערבב עם שאר הרכיבים.

בשר צריך בישול איטי ואש נמוכה, אז להביא אותו להרתחה בלבד ומיד להעביר לאש הכי קטנה. (אולי תלוי בכמות, אצלינו כ 4 נפשות וסיר קטן אני שמה על האש הכי קטנה)
ולא צריך להרבה זמן- כשעה-שעתיים ומיד להעביר לפלטה.

לגבי החתיכות- 8 זה מהיותר זולים והוא יוצא תמיד טוב. אפשר להשתדרג לאסאדו/ראש/כתף. שהם יוצאים נמסים.
לגבי צלעות, יוצא במרקם קצת שונה, גם רק וכו אבל הוא במרקם של "פסים/חוטים" מקווה שהצלחתי להסביר את הכוונה....
שבת שלום ובתאבון!
 

שלמה שמואלי

משתמש רשום
לכל המייעצים לשים נתח גדול,
יש לכם רעיון מה לעשות כשמכינים צ'ונט לזוג?
הנתח של הבשר הוא בגדול של 2 מנות בדיוק....
איך עושים שלא יתייבש?
נתח גדול לא צריך להיות ענק
מספיק שלא מפרקים אותו לחתיכות קטנות אלא משאירים את הנתח בגודל המקסימלי
אם זה 2 מנות, שיהיה בגודל של 2 מנות
וכשעושים נכון, וניתנו כאן הרבה עצות נכונות - לכסות את הבשר בתפו"א, אש נמוכה וכל הנאמר כאן, הבשר לא מתיבש
וכן, גם לזוג כדאי מאוד להשקיע בבשר טוב, הבשר לחמין מתיבש הרבה יותר כיון שפורסים אותו
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
בשר מספר 2 מומלץ ביותר לטשולנט!!!
לא צריך שום דבר, לא סודה לשתיה ולא לעטוף בניילון
לצרוב בתחילת הבישול בשמן 2-3 דקות בכל צד,
אח"כ לבשל כ-4 שעות על אש נמוכה
בישול איטי זה סוד ההצלחה של הטשולנט
יוצא מעדן!! יותר טוב גם מהפלאנקען (9)
כמובן שאם רוצים להשביח אז מוסיפים מעט פלאנקען ועצם טובה (מח או עצם של אסאדו)
אולי זה נכון בנתח גדול
לזוג צעיר עם סיר קטן וחתיכת בשר זה לא נכון מניסיון אישי
כמובן בבשול איטי
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה