מאפים סינמון רול 🤤🤤 וטיפ מבריק 👌

שרה מימון

sara maymon
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
אבל אם את תחתכי את זה כשזה רולדה זה יכול להרוס את הצורה העגולה
אין כמו ריח של שמרים קינמון שממלא את הבית בתחושת בית... ♨♨

לאחרונה כמעט כל יום אני מכינה שמרים, אבל מה שמרגיז זה שהם לא תמיד יוצאים מדויקים. אני עושה רולדה, ואז כשחותכים אותה, הם יוצאים מקווצ'צ'ים.

אבל היום עלה לי רעיון מבריק שיכול לשדרג ולקצר את ההכנה!⏳⏳

לוקחים עלה בצק גדול ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה. לאחר מכן, מורחים עליו מלית מתוקה – אני השתמשתי בסוכר חום וקינמון.

כדי לחתוך את הבצק בצורה מדויקת, לקחתי גלגלת פיצה וחתכתי לרצועות.

ואז, בעזרת הנייר, אני מגלגלת את הרולדה בצורה פשוטה ויפה, וכך אני מקבלת שבלולים מושלמים ומשורטטים בתוך דקות ספורות!

והנה גם סרטון להסבר!
נראה טוב תודה על השיתוף!
 

AVITALLL

משתמש רשום
נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
אכן שיטה שראיתי את קרין גורן עושה את זה עם שבלולי שמרים שהיא עושה (עם שוקולד!) וזה יוצא מעולה
לא הורס את הצורה בכלל
 

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אין כמו ריח של שמרים קינמון שממלא את הבית בתחושת בית... ♨♨

לאחרונה כמעט כל יום אני מכינה שמרים, אבל מה שמרגיז זה שהם לא תמיד יוצאים מדויקים. אני עושה רולדה, ואז כשחותכים אותה, הם יוצאים מקווצ'צ'ים.

אבל היום עלה לי רעיון מבריק שיכול לשדרג ולקצר את ההכנה!⏳⏳

לוקחים עלה בצק גדול ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה. לאחר מכן, מורחים עליו מלית מתוקה – אני השתמשתי בסוכר חום וקינמון.

כדי לחתוך את הבצק בצורה מדויקת, לקחתי גלגלת פיצה וחתכתי לרצועות.

ואז, בעזרת הנייר, אני מגלגלת את הרולדה בצורה פשוטה ויפה, וכך אני מקבלת שבלולים מושלמים ומשורטטים בתוך דקות ספורות!

והנה גם סרטון להסבר!

נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
נכון זה מה שבאתי לכתוב. שמעתי על זה גם.
אגב יש לך מתכון לסינמון באן אמריקאי? בטח חלבי הכי טעים.
 

RBG

משתמש חדש
נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
עובד יותר ממצוין!
תמונה לדוגמא...
1727014623530.png
 

ה17

משתמש חדש
מצרכים:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי ליטר מים
שלושת רבעי כוס סוכר
2 ביצים
כף מלח
חצי כוס שמן

לשים את כל החומרים למעט מלח ושמן בקערת מיקסר
ללוש 5 דקות להוסיף את המלח
עוד 5 דקות להוסיף שמן
ללוש עוד 5 דקות(סה"כ רבע שעה על מהירות בינונית)
עד שמתקבל בצק נעים אלסטי
לכסות ולהניח להתפחה עד הכפלת הנפח
ואז עושים את הצורות
מחממים תנור ל190 מעלות
ושוב חצי שעה התפחה בתבנית
להבריש בביצה
ולתנור לאפיה עד שנראה מוכן..
כמה יוצא מקילו ?
 

english

משתמש סופר מקצוען
תוכלי להחכים אותי מה ההבדל בין חיתוך בסכין רגיל לגלגלת של הפיצה?
*** באדיבות Gemini

ההבדל העיקרי בין חיתוך פיצה בסכין רגיל לגלגלת פיצה טמון בעיצוב המיוחד של הגלגלת, שנועד במיוחד למשימה זו.
גלגלת פיצה מציעה יתרונות משמעותיים על פני סכין רגיל:
  • חיתוך מדויק ונקי: להב הגלגלת, שנועד לחתוך פיצה, מאפשר חיתוך מדויק ונקי יותר מאשר סכין רגיל, שעלול לגרום לבצק להתפורר או לגבינה להימרח.
  • חיתוך קל ונוח: גלגלת הפיצה מאפשרת חיתוך חלק וקל, ללא מאמץ רב. הידית הארגונומית מאפשרת אחיזה נוחה ובטוחה.
  • מניעת הדבקות: להב הגלגלת, לעיתים קרובות בעל חריצים או שיניים קטנות, מונע הדבקות של הגבינה והרוטב בלהב, ומבטיח חתיכות פיצה נקיות ומסודרות.
  • עיצוב סניטרי: גלגלות פיצה עשויות בדרך כלל מחומרים עמידים וניתנים לניקוי בקלות, מה שמבטיח היגיינה גבוהה.
סכין רגיל לעומת זאת, עלול להתקשות בחיתוך פיצה, במיוחד כאשר הבצק רך והגבינה מותכת. הסכין עלול לגרום לקרעים בבצק ולהדבקות של הגבינה, מה שיפגע במראה ובטעם של הפיצה.
לסיכום:
  • גלגלת פיצה: מיועדת במיוחד לחיתוך פיצה, חיתוך מדויק ונקי, קל לשימוש, מונע הדבקות, עיצוב סניטרי.
  • סכין רגיל: פחות מתאים לחיתוך פיצה, עלול לגרום לקרעים והדבקות, פחות נוח לשימוש.
מתי כדאי להשתמש בכל כלי?
  • גלגלת פיצה: מומלץ להשתמש בגלגלת פיצה לחיתוך כל סוגי הפיצות, במיוחד פיצות עם הרבה גבינה או רוטב.
  • סכין רגיל: ניתן להשתמש בסכין רגיל לחיתוך פיצה במקרים בהם אין גלגלת פיצה זמינה, אך חשוב לזכור שהתוצאה לא תהיה מושלמת כמו עם גלגלת פיצה.
לסיכום, גלגלת פיצה היא הכלי המומלץ לחיתוך פיצה, אך אם אין לך גלגלת פיצה, סכין רגיל יכול לשמש תחליף זמני.
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חצי ליטר מים??
איך??
 

נושנושה

משתמש צעיר
אין כמו ריח של שמרים קינמון שממלא את הבית בתחושת בית... ♨♨

לאחרונה כמעט כל יום אני מכינה שמרים, אבל מה שמרגיז זה שהם לא תמיד יוצאים מדויקים. אני עושה רולדה, ואז כשחותכים אותה, הם יוצאים מקווצ'צ'ים.

אבל היום עלה לי רעיון מבריק שיכול לשדרג ולקצר את ההכנה!⏳⏳

לוקחים עלה בצק גדול ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה. לאחר מכן, מורחים עליו מלית מתוקה – אני השתמשתי בסוכר חום וקינמון.

כדי לחתוך את הבצק בצורה מדויקת, לקחתי גלגלת פיצה וחתכתי לרצועות.

ואז, בעזרת הנייר, אני מגלגלת את הרולדה בצורה פשוטה ויפה, וכך אני מקבלת שבלולים מושלמים ומשורטטים בתוך דקות ספורות!

והנה גם סרטון להסבר!
לחצ/י כדי להרחיב...
רעיון מהמם!!! תודה!!
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מצרכים:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי ליטר מים
שלושת רבעי כוס סוכר
2 ביצים
כף מלח
חצי כוס שמן

לשים את כל החומרים למעט מלח ושמן בקערת מיקסר
ללוש 5 דקות להוסיף את המלח
עוד 5 דקות להוסיף שמן
ללוש עוד 5 דקות(סה"כ רבע שעה על מהירות בינונית)
עד שמתקבל בצק נעים אלסטי
לכסות ולהניח להתפחה עד הכפלת הנפח
ואז עושים את הצורות
מחממים תנור ל190 מעלות
ושוב חצי שעה התפחה בתבנית
להבריש בביצה
ולתנור לאפיה עד שנראה מוכן..
כוס מדידה או חדפ קר או חם?
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אשמח לדעת מה בדיוק כולל המלית
וכמויות
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה