פרסמו מזמן שיש מנהל אחד שמסדר את כל הדברים האלו.
קומת הכניסה (3) כמעט מלאה בחנויות.
קומה 2 ו4 מתמלאות. יש שם כאלו ששכרו/קנו שטחים גדולים מאוד כמו לאומית כללית מכון מור.
בקומה 1 יש רמי לוי מהדרין שמביא המון קונים.
תכלס רוב הקניון מלא כבר היום שלדעתי זה מהר מאוד. נראה שתוך זמן לא ארוך הקניון יתמלא לגמרי.
גם אם להסתמך רק על תושבי השכונות הסמוכות (רמה א' ג' ה' רמת אברהם) מדובר על כמות עצומה של תושבים שמסתמכים על האיזור הזה כמרכז מסחרי עיקרי.
את קניון רמות לא מכיר מספיק אבל לדעתי זה יהיה קניון יותר מוצלח מרב שפע ולא פחות מקניון רמות (בגודל קניון השדרה גדול יותר מקניון רמות)
לא נראה שיש מי שמסדר את המקום הזה
קומת הכניסה אכן הייתה הכי מלאה, כי סביר שהיה להם הכי קל להשכיר לשוכרים, אבל גם שם הקמת הדוכנים לעת עתה מיותרת.
הקומה למעלה ממש ריקה, ומלאה בשלטי להשכרה/למכירה שזה לא מוסיף לאווירה של המקום, וגם הייתי מצפה שמנהלי המקום לפחות יצפו את החנויות הריקות בטפט כלשהו כדי להפחית את התחושה של סיור באתר בניה.
אני לא יודע אם יש מעבר מהקניון ישירות לרמי לוי, אבל מה שבטוח שהיו לידי אנשים שניסו לחפש את המעבר ולא מצאו.
גם השימוש בחונוית עוגן נעשה בצורה לא מוצלחת, במקום לפזר את קופות החולים והבנקים ברחבי הקניון ובכך לגרום לאנשים ללכת בכל רחבי המקום ולהפיח בו חיים, בחרו מנהלי הקניון לקבץ את קופות החולים בקומה אחת באופן שמתקבל ההרגשה של הליכה אין סופית בין דוכנים (שבנתיים) שוממים, וגם אם יהיו פעילים, לא סביר שיעניינו את מבקרי קופות החולים.
קניון רמות מבוסס על חנויות גדולות וגבוהות כשבקומת הקרקע נמצא הסופרמרקט באופן שצריך לעבור בקניון כדי להגיע אליו, בעוד שקניון השדרה מבוסס על חנויות קטנות עם גלריה.
אפילו את הנוף טרחו להסתיר מבאי המקם.
ההרגשה שלי כשהסתובבתי במקום הייתה שהאדריכל קיבל השראה משוק בעיר העתיקה, מעבר צר (יחסית) ומשופע עם צבעים כהים, וחנויות עם חלונות ראווה קטנים ודלתות צרות.