אין כמו ריח של שמרים קינמון שממלא את הבית בתחושת בית... ♨♨
לאחרונה כמעט כל יום אני מכינה שמרים, אבל מה שמרגיז זה שהם לא תמיד יוצאים מדויקים. אני עושה רולדה, ואז כשחותכים אותה, הם יוצאים מקווצ'צ'ים.
אבל היום עלה לי רעיון מבריק שיכול לשדרג ולקצר את ההכנה!
לוקחים עלה בצק גדול ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה. לאחר מכן, מורחים עליו מלית מתוקה – אני השתמשתי בסוכר חום וקינמון.
כדי לחתוך את הבצק בצורה מדויקת, לקחתי גלגלת פיצה וחתכתי לרצועות.
ואז, בעזרת הנייר, אני מגלגלת את הרולדה בצורה פשוטה ויפה, וכך אני מקבלת שבלולים מושלמים ומשורטטים בתוך דקות ספורות!
והנה גם סרטון להסבר!