GRN
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
•
עיצוב ואדריכלות פנים
זה הגיוני שזה קורה בעוגה הזאת? תוהה אם הבצק שלי עובד לפי הספרתאפי אפייה עיוורת
זה הגיוני שזה קורה בעוגה הזאת? תוהה אם הבצק שלי עובד לפי הספרתאפי אפייה עיוורת
גם אותי מעניין,אשמח להתעדכן אם היו שינוים במתכון או כמו שכתוב בהודעה הראשונv
תאמת שהוא לא יצא מאוד סמיךואיך זה השפיע על המרקם?
אני עשיתי את המתכון הראשון אפיתי 10 דק בלבד@כוס קקאו ממש אשמח לעזרתך, מתלבטת אם להמשיך לשלב הקרם
בשכבות יצאו ממש דיקטים. זה לא קצת קשה, אלא ממש קשי. מרקם נח לאכול, אבל דק וקשיח
מה אומרת, להמשיך לשלב הבא או לא???
רואה רק עכשיו. גם לי זה יצא כך כמה פעמים. הקרם עשיר ורטוב. ובצק יבש הוא מעולה. מתפקד כמו ביסקויט ומאזן את המרקמים. לפחות לדעת משפחתי.@כוס קקאו ממש אשמח לעזרתך, מתלבטת אם להמשיך לשלב הקרם
בשכבות יצאו ממש דיקטים. זה לא קצת קשה, אלא ממש קשי. מרקם נח לאכול, אבל דק וקשיח
מה אומרת, להמשיך לשלב הבא או לא???
תודה! אדע לפעם הבאהרואה רק עכשיו. גם לי זה יצא כך כמה פעמים. הקרם עשיר ורטוב. ובצק יבש הוא מעולה. מתפקד כמו ביסקויט ומאזן את המרקמים. לפחות לדעת משפחתי.
אכן, ככל הנראה זה נאפה מידי.אני עשיתי את המתכון הראשון אפיתי 10 דק בלבד
יכול להיות שהבצק יתרכך מהקרם
איזה צחוקים, בדיוק חשבתי היום להקפיץ את המתכון הזה . והקדמת אותי.התחלתי לאפות לר"ה
מקפיצה לטובת כולם.
אני לא השתמשתי במרגרינה, אלא בשמן קוקוס ופודינג.
יצא וואו!
תודה שוב ל @כוס קקאו על המתכון המוצלח.
מה כמות ההמרה?התחלתי לאפות לר"ה
מקפיצה לטובת כולם.
אני לא השתמשתי במרגרינה, אלא בשמן קוקוס ופודינג.
יצא וואו!
תודה שוב ל @כוס קקאו על המתכון המוצלח.
מה כמות ההמרה?
אני השתמשתי בשמן קוקוס. בהודעה הכוונה היתה לשמן רגיל.בבצק - 1/2 כוס שמן ו1/2 כוס פודינג
במילוי - 1 כוס שמן ו-3/4 כוס פודינג.
המרת לאותה כמות כמו במרגרינה.?אני השתמשתי בשמן קוקוס. בהודעה הכוונה היתה לשמן רגיל.
בבצק שמתי חצי כוס שמן קוקוס וכף פודינג.המרת לאותה כמות כמו במרגרינה.?
והגודל תבנית?2 הגרסאות שאני כתבתי הן 2 עוגות שונות באותו רעיון
אחת עם דבש לראש השנה
והשניה בצק אחר- ללא דבש- אני עושה בדרך כלל לסוכות עם צבעים שונים בין הבצקים.
שניהם גודל של תבנית חד פעמי הכי גדולה (כמעט תנור)והגודל תבנית?
איזה גודל תבנית עשית? נראה גובה מעולה ונראה מעולה בכלל...התחלתי לאפות לר"ה
מקפיצה לטובת כולם.
אני לא השתמשתי במרגרינה, אלא בשמן קוקוס ופודינג.
יצא וואו!
תודה שוב ל @כוס קקאו על המתכון המוצלח.
תודה!איזה גודל תבנית עשית? נראה גובה מעולה ונראה מעולה בכלל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: