פרווה מה הקינוח המנצח שלכם לשבת?

שוקולד תות 143

משתמש פעיל
ב2 שבתות האחרונות התחלתי להכין שוגי ביתי,
מועכת קורנפלקס של אלופים,
מוסיפה חמאת בוטנים, שוקולד, וטיפה חמאה ומערבבת הכל,
מכינה כדורים או שמה הכל במגש וחותכת לריבועים, ויוצא שוגי נדיר
אז זה מתאים לשבת בבוקר
לא לאחרי הסעודה...

אני עושה אותו דבר בלי חמאה
יש לי מרשם מדויק לזה זה טעים ברמות!! ממכר!
 

עלה עלה

משתמש מקצוען
3 תפוחים ירוקים חתוך לקוביות
3 תפוחים אדומים חתוך לקוביות
קופסת שימורים אננס
קופסת שימורים אפרסק חתוך לקוביות
ריצ'
ג'לי תות מוכן

לערבב הכל
 

נעמה. ת

משתמש מקצוען
ב2 שבתות האחרונות התחלתי להכין שוגי ביתי,
מועכת קורנפלקס של אלופים,
מוסיפה חמאת בוטנים, שוקולד, וטיפה חמאה ומערבבת הכל,
מכינה כדורים או שמה הכל במגש וחותכת לריבועים, ויוצא שוגי נדיר.
תוסיפי לזה 4 כפות דבש וזה יצא לך עוד יותר נדיר :)
 

מצפה למשיח

משתמש מקצוען
אשמח לקבל מתכון..

יש לי בן אלרגי לפירות...
אז כל הקינוחים דכאן לא רלוונטים בשבילי...
אז את יכולה להגיש גלידות מכל הסוגים או תה עם עוגה או מוסים. גלידות ומוסים הם בדרך כלל עם ריצ' או ביצים.
 

נ.

משתמש רשום
קוראים לזה אצלנו מילשיק (למרות שזה לא) אבל זה טעים ומרענן אחרי הסעודה שניה:
בקבוק מיץ תות בננה,
חבילת ג'לי
חבילת פודינג
חבילת אפסרק משימורים

בבלנדר מרסקים את האפרסק שישארו חתיכות קטנטנות מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
ממלאים בקבקוק וחצי ושמים בהקפאה
בתחילת הסעודה מוציאים את הבקבוק למרפסת/חלון
בסוף הסעודה זה נהיה ברדי
שמים בכוסות גבוהות עם קשית ונהנים.
איזה גלי ? תות ?
 

mina

משתמש מקצוען
אז את יכולה להגיש גלידות מכל הסוגים או תה עם עוגה או מוסים. גלידות ומוסים הם בדרך כלל עם ריצ' או ביצים.
אני פחות מקפידה על הביצים / ריץ'..
אבל זה כבר קצת נמאס לנו.
גם כל הגלידות לא יכולות להיות עם פירות
זה רק גלידות שוקולד, וניל, עוגיות, וכד'..
לפעמים מכינים גליליות, סופלה, פצפוצי אורז.
מחפשים גיוונים..
 

דנידין246

משתמש צעיר
הבנתי שממש לא בריא לאכול פירות אחרי ארוחה מבושלת.
פירות מבושלים אין שום בעיה

לפתן ''גרבר'' -אין מי שלא אוהב
תפוחי גרנד מבושלים הרבה זמן עם מעט מים וסוכר ומעט מיץ לימון
לטחון במקל בלנדר או למעוך במועך תפו''א
הכי טעים קר מאד כמעט קפוא
 

מממ.........

משתמש מקצוען
אני מכינה מוס בכל מיני טעמים בלי ביצים חיות,
5 דק’ עבודה,
ומניכה בכוסיות ולמקפיא.
 

מר-שמלו

משתמש צעיר
מושלםםם!!!!!!!
 

מה יש

משתמש מקצוען
פירות מבושלים אין שום בעיה

לפתן ''גרבר'' -אין מי שלא אוהב
תפוחי גרנד מבושלים הרבה זמן עם מעט מים וסוכר ומעט מיץ לימון
לטחון במקל בלנדר או למעוך במועך תפו''א
הכי טעים קר מאד כמעט קפוא
ממליצה ממש להוסיף טיפ טיפה קינמון, להחליף את הסוכר בסוכר וניל ואפשר גם ציפורן (תבלין) למים רק לא לשכח להוציא לפני הטחינה
מוסיף עוד טעמים רמוזים עדינים כאלה וממש משדרגים.
 

יבר

משתמש מקצוען
ממליצה ממש להוסיף טיפ טיפה קינמון, להחליף את הסוכר בסוכר וניל ואפשר גם ציפורן (תבלין) למים רק לא לשכח להוציא לפני הטחינה
מוסיף עוד טעמים רמוזים עדינים כאלה וממש משדרגים.
אצלנו זה הולך עם פודינג וניל.
מקררת לפני הריסוק .
בריסוק מוסיפה כמה כפות פודינג וניל.
משביח את המרקם ומוסיף טעם.
(כמובן להפחית מהסוכר)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה