לא תונומתכון בס"ד בערב!!
לא תונו
איפה?אבל מנהלי הפורום בעצמם עושים זאת כל הזמן
התכוונתי מעלים תמונה וכותבים מתכון בהמשךאיפה?
שואלת ברצינות.
פותחת האשכול כבר העלתה מתכון כזה באשכול נפרד.אז לבנתיים... עוגה ממש כמעט חמץ...
עוגת שוקולד פרורים של פסח
לבסיס:
2 ורבע כוס קמח תפו"א
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
1 ביצה
מערבבים ושופכים על תבנית תנור 3/4 מהתערובת
(1/4 שומרים בינתיים במקפיא)
לשוקולד:
150 גר' שוקולד מריר
כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
2 כפות קקאו
לבשל הכל על אש נמוכה. לקרר ולהוסיף בסוף 3 ביצים שלמות
לשפוך על הבסיס. לפורר מעל את הרבע בצק שנשאר
לאפות על 180 מעלות ל40 דק. עד שהפרורים מוזהבים..
צפה בקובץ המצורף 1634357
טוב, אז בשבילכם קראתי שוב את כללי הפורום אפילו שזכרתי היטב , מצטטת כאן:,חלק מכללי הפורום הם לא להעלות תמונה ללא מתכון
אבל מנהלי הפורום בעצמם עושים זאת כל הזמן
הם אמנם לא חייבים לנו כלום
אבל אם הם מאפשרים זאת, זכותה גם של @שפעל'ה - קייטרינג
די להתפלסףטוב, אז בשבילכם קראתי שוב את כללי הפורום אפילו שזכרתי היטב , מצטטת כאן:,
תודה לה. בקר
12. יובהר שוב כי אין מניעה להעלות מתכון ללא תמונה או להעלות תמונה או להעלות תמונה ואז מתכון לאחר פרק זמן סביר. 24 שעות +/- אך אין להעלות תמונות ללא כוונה לתת מתכון.
אז כמובן שתמיד אני מעלה רק כדי לתת לכם מתכון ולהנות את כולם אז הנה מעלה מיד בס"ד...
מועדים לשמחה ובשורות טובות ,
אפשר להשמיט שוקולד צ'יפס ולוותר על הציפוי? לא משתמשים בשוקולד.מועדים לשמחה ובשורות טובות ,
אז לכל המחכים מצורף המתכון- אל תפספסו אותו!
המתכון ללא מיקסר, מערבבים בקערה וכף ובקלי קלות
המתכון לתבנית בינונית חד פעמית , כוס הכוונה לכוס קרטון רגילה (שתיה חמה)
לבצק:
1 ו-3/4 כוס קמח תפו"א
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס פקאן גרוס בינוני,(אפשר בהחלט גם אגוזי מלך)
1 ביצה
מערבים בכף היטב לעיסה אחידה ושוטחים על ניר אפיה בתבנית בינונית
לשכבת הקפה:
1 ו-3/4 כוסות סוכר
1 כוס שמן
3/4 כוס קמח תפו"א
4 ביצים
5 כפות גדושות קפה נמס
2 סוכר וניל
1 ו-1/2 כוסות שוקולד צ'יפס
קורט מלח
לערבב היטב לעיסה אחידה ולשפוך על הבצק השטוח
לאפות בחום 170 מעלות בין 30 -40 דקות תלוי בתנור שלכם עד שקיסם יוצא לח והעוגה מתייצבת יפה.
בשלב הזה להוציא את העוגה מהתנור ולפזר מעליה את שכבת הציפוי:
1 וחצי חבילות שוקולד מריר מחולק לקוביות ,
להכניס לתנור לשתי דקות עד שהשוקלד נמס
ולמרוח בעזרת כף לציפוי חלק של העוגה ,להוציא מהתנור!
לקרר במקרר היטב ולחתוך קוביות יפות
לשמור בקירור או בהקפאה.
בתאבון ולבריאות !
זה לא להשמיט כמו לשנות לעוגה אחרת כי זה חלק מהמרקם ומהטעמיםאפשר להשמיט שוקולד צ'יפס ולוותר על הציפוי? לא משתמשים בשוקולד.
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: