עוגות/עוגיות עוגת קפוצ'ינו מושלמת!!!!

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
1714052933881.jpeg

מתכון בס"ד בערב!!
שווה לחכות ..וגם לאפות:)
 

קבצים מצורפים

  • IMG_7171.JPG
    IMG_7171.JPG
    4.9 MB · צפיות: 57
  • IMG_7165.JPG
    IMG_7165.JPG
    5.1 MB · צפיות: 59

שומרת החומות

משתמש מקצוען

פרפקט מושלם

משתמש רשום
אז לבנתיים...;) עוגה ממש כמעט חמץ...

עוגת שוקולד פרורים של פסח

לבסיס:
2 ורבע כוס קמח תפו"א
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
1 ביצה
מערבבים ושופכים על תבנית תנור 3/4 מהתערובת
(1/4 שומרים בינתיים במקפיא)

לשוקולד:
150 גר' שוקולד מריר
כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
2 כפות קקאו
לבשל הכל על אש נמוכה. לקרר ולהוסיף בסוף 3 ביצים שלמות
לשפוך על הבסיס. לפורר מעל את הרבע בצק שנשאר

לאפות על 180 מעלות ל40 דק. עד שהפרורים מוזהבים..




צפה בקובץ המצורף 1634357
 

קבצים מצורפים

  • IMG-20230403-WA0168.jpg
    IMG-20230403-WA0168.jpg
    KB 343 · צפיות: 45

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אז לבנתיים... עוגה ממש כמעט חמץ...

עוגת שוקולד פרורים של פסח

לבסיס:
2 ורבע כוס קמח תפו"א
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
1 ביצה
מערבבים ושופכים על תבנית תנור 3/4 מהתערובת
(1/4 שומרים בינתיים במקפיא)

לשוקולד:
150 גר' שוקולד מריר
כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
2 כפות קקאו
לבשל הכל על אש נמוכה. לקרר ולהוסיף בסוף 3 ביצים שלמות
לשפוך על הבסיס. לפורר מעל את הרבע בצק שנשאר

לאפות על 180 מעלות ל40 דק. עד שהפרורים מוזהבים..




צפה בקובץ המצורף 1634357
פותחת האשכול כבר העלתה מתכון כזה באשכול נפרד.
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
חלק מכללי הפורום הם לא להעלות תמונה ללא מתכון
אבל מנהלי הפורום בעצמם עושים זאת כל הזמן
הם אמנם לא חייבים לנו כלום
אבל אם הם מאפשרים זאת, זכותה גם של @שפעל'ה - קייטרינג
טוב, אז בשבילכם קראתי שוב את כללי הפורום אפילו שזכרתי היטב , מצטטת כאן:,
תודה לה. בקר

12. יובהר שוב כי אין מניעה להעלות מתכון ללא תמונה או להעלות תמונה או להעלות תמונה ואז מתכון לאחר פרק זמן סביר. 24 שעות +/- אך אין להעלות תמונות ללא כוונה לתת מתכון.

אז כמובן שתמיד אני מעלה רק כדי לתת לכם מתכון ולהנות את כולם אז הנה מעלה מיד בס"ד...
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
טוב, אז בשבילכם קראתי שוב את כללי הפורום אפילו שזכרתי היטב , מצטטת כאן:,
תודה לה. בקר

12. יובהר שוב כי אין מניעה להעלות מתכון ללא תמונה או להעלות תמונה או להעלות תמונה ואז מתכון לאחר פרק זמן סביר. 24 שעות +/- אך אין להעלות תמונות ללא כוונה לתת מתכון.

אז כמובן שתמיד אני מעלה רק כדי לתת לכם מתכון ולהנות את כולם אז הנה מעלה מיד בס"ד...
די להתפלסף
רציתי להכין מקודם, ורוצה עדיין ומתכון אין.
ואגב, הערב רד זה מכבר.
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
צפה בקובץ המצורף 1634306
מתכון בס"ד בערב!!
שווה לחכות ..וגם לאפות:)
מועדים לשמחה ובשורות טובות ,
אז לכל המחכים מצורף המתכון- אל תפספסו אותו!
המתכון ללא מיקסר, מערבבים בקערה וכף ובקלי קלות
המתכון לתבנית בינונית חד פעמית , כוס הכוונה לכוס קרטון רגילה (שתיה חמה)

לבצק:
1 ו-3/4 כוס קמח תפו"א
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס פקאן גרוס בינוני,(אפשר בהחלט גם אגוזי מלך)
1 ביצה

מערבים בכף היטב לעיסה אחידה ושוטחים על ניר אפיה בתבנית בינונית

לשכבת הקפה:
1 ו-3/4 כוסות סוכר
1 כוס שמן
3/4 כוס קמח תפו"א
4 ביצים
5 כפות גדושות קפה נמס
2 סוכר וניל
1 ו-1/2 כוסות שוקולד צ'יפס
קורט מלח

לערבב היטב לעיסה אחידה ולשפוך על הבצק השטוח
לאפות בחום 170 מעלות בין 30 -40 דקות תלוי בתנור שלכם עד שקיסם יוצא לח והעוגה מתייצבת יפה.
בשלב הזה להוציא את העוגה מהתנור ולפזר מעליה את שכבת הציפוי:
1 וחצי חבילות שוקולד מריר מחולק לקוביות ,
להכניס לתנור לשתי דקות עד שהשוקלד נמס
ולמרוח בעזרת כף לציפוי חלק של העוגה ,להוציא מהתנור!
לקרר במקרר היטב ולחתוך קוביות יפות
לשמור בקירור או בהקפאה.
בתאבון ולבריאות !
 

שישיה

משתמש סופר מקצוען
מועדים לשמחה ובשורות טובות ,
אז לכל המחכים מצורף המתכון- אל תפספסו אותו!
המתכון ללא מיקסר, מערבבים בקערה וכף ובקלי קלות
המתכון לתבנית בינונית חד פעמית , כוס הכוונה לכוס קרטון רגילה (שתיה חמה)

לבצק:
1 ו-3/4 כוס קמח תפו"א
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס פקאן גרוס בינוני,(אפשר בהחלט גם אגוזי מלך)
1 ביצה

מערבים בכף היטב לעיסה אחידה ושוטחים על ניר אפיה בתבנית בינונית

לשכבת הקפה:
1 ו-3/4 כוסות סוכר
1 כוס שמן
3/4 כוס קמח תפו"א
4 ביצים
5 כפות גדושות קפה נמס
2 סוכר וניל
1 ו-1/2 כוסות שוקולד צ'יפס
קורט מלח

לערבב היטב לעיסה אחידה ולשפוך על הבצק השטוח
לאפות בחום 170 מעלות בין 30 -40 דקות תלוי בתנור שלכם עד שקיסם יוצא לח והעוגה מתייצבת יפה.
בשלב הזה להוציא את העוגה מהתנור ולפזר מעליה את שכבת הציפוי:
1 וחצי חבילות שוקולד מריר מחולק לקוביות ,
להכניס לתנור לשתי דקות עד שהשוקלד נמס
ולמרוח בעזרת כף לציפוי חלק של העוגה ,להוציא מהתנור!
לקרר במקרר היטב ולחתוך קוביות יפות
לשמור בקירור או בהקפאה.
בתאבון ולבריאות !
אפשר להשמיט שוקולד צ'יפס ולוותר על הציפוי? לא משתמשים בשוקולד.
תודה רבה
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
אפשר להשמיט שוקולד צ'יפס ולוותר על הציפוי? לא משתמשים בשוקולד.
תודה רבה
זה לא להשמיט כמו לשנות לעוגה אחרת כי זה חלק מהמרקם ומהטעמים
ממליצה לכם להשמיט שוקולד צ'יפס ולהוסיף עוד 3/4 כוס סוכר במקום
ובלי הציפוי ניתן בהחלט להסתדר אנסה בלנד"ר להעלות מתכון לציפוי אחר ללא שוקולד וקקאו .
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה