מחכה גם!גם אני אשמח לציפוי ללא שוקולד...
יצא מושלם!!!!!!מועדים לשמחה ובשורות טובות ,
אז לכל המחכים מצורף המתכון- אל תפספסו אותו!
המתכון ללא מיקסר, מערבבים בקערה וכף ובקלי קלות
המתכון לתבנית בינונית חד פעמית , כוס הכוונה לכוס קרטון רגילה (שתיה חמה)
לבצק:
1 ו-3/4 כוס קמח תפו"א
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס פקאן גרוס בינוני,(אפשר בהחלט גם אגוזי מלך)
1 ביצה
מערבים בכף היטב לעיסה אחידה ושוטחים על ניר אפיה בתבנית בינונית
לשכבת הקפה:
1 ו-3/4 כוסות סוכר
1 כוס שמן
3/4 כוס קמח תפו"א
4 ביצים
5 כפות גדושות קפה נמס
2 סוכר וניל
1 ו-1/2 כוסות שוקולד צ'יפס
קורט מלח
לערבב היטב לעיסה אחידה ולשפוך על הבצק השטוח
לאפות בחום 170 מעלות בין 30 -40 דקות תלוי בתנור שלכם עד שקיסם יוצא לח והעוגה מתייצבת יפה.
בשלב הזה להוציא את העוגה מהתנור ולפזר מעליה את שכבת הציפוי:
1 וחצי חבילות שוקולד מריר מחולק לקוביות ,
להכניס לתנור לשתי דקות עד שהשוקלד נמס
ולמרוח בעזרת כף לציפוי חלק של העוגה ,להוציא מהתנור!
לקרר במקרר היטב ולחתוך קוביות יפות
לשמור בקירור או בהקפאה.
בתאבון ולבריאות !
האמת, לא יודעת מה זה A4.תבנית בינונית הכוונה ל A4 או לגדולה יותר? בהמרה לאינגליש- זה 2 או 3 פסים?
@שפעל'ה - קייטרינג @הרי זהב
אפשר לעשות סופלה.אני בלי תנור פסח כרגע, האם יש משהו מתוק, דמוי עוגה שאפשר לאפות על פלטה?
אשמח לרעיון בהקדם! תודה!
אכן, עשיתי בבינונית הקטנה (A4, כמו 2 אינגליש) ומיד ראיתי שהכמות גדולה מדי, הוספתי עוד אינגליש.האמת, לא יודעת מה זה A4.
יש את הענקית כמו תנור ואני השתמשתי בזו שאחריה. נראה לי נקראת גדולה.
שמתי אגוזי מלך כפי שהמליצה שפעלה.
אנחנו עושים את זה כל שנה בפסח יוצא מטורףףףאז לבנתיים... עוגה ממש כמעט חמץ...
עוגת שוקולד פרורים של פסח
מתכון מעולה, אבל סתם שתדעי, פתחתי את האשכול להכין את המתכון בראשיתו ,הקפוצ'ינו.אז לבנתיים... עוגה ממש כמעט חמץ...
עוגת שוקולד פרורים של פסח
לבסיס:
2 ורבע כוס קמח תפו"א
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
1 ביצה
מערבבים ושופכים על תבנית תנור 3/4 מהתערובת
(1/4 שומרים בינתיים במקפיא)
לשוקולד:
150 גר' שוקולד מריר
כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
2 כפות קקאו
לבשל הכל על אש נמוכה. לקרר ולהוסיף בסוף 3 ביצים שלמות
לשפוך על הבסיס. לפורר מעל את הרבע בצק שנשאר
לאפות על 180 מעלות ל40 דק. עד שהפרורים מוזהבים..
צפה בקובץ המצורף 1634357
קרה גם לימתכון מעולה, אבל סתם שתדעי, פתחתי את האשכול להכין את המתכון בראשיתו ,הקפוצ'ינו.
ראיתי שאין מתכון למעלה, אז גיללתי קצת, וראיתי את המתכון שלך וחשתי שהוא הקפוצ'ינו, זה היה קצת מבאס באמצע ההכנה שגיליתי שזה הפירורים.
בכל מקרה, מתכון טעים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: