עוגות/עוגיות עוגת מוקה ופירורים--

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
קערה, מטרפה, 5 דקות וזה הכל.


אה, וגם רכיבי עוגה, תבנית ותנור, אבל אלו בקטנה, לא?


לפני תקופה די ארוכה נתקלתי במוצר של עלית. פח קפה נמס בטעם מוקה.
n_01_205x305.png

אני אוהבת מוקה.
גילוי נאות.

אז מה עושה מי שאוהב טעם של מוצר חדש?
קונה ומנסה.

קניתי,
ניסיתי.
ולא-
לא אהבתי.

אז אמרתי לפחית בדיוק מה אני חושבת עליה ושלחתי אותה לפינת ארון הקפה.
היא עמדה שם מבויישת שבוע, שבועיים, חודש.
ואני לא הרגשתי צורך להתנצל על העוול שנעשה לה. על עונש העמידה בפינה שקיבלה.

אבל אז, אחרי שהיא הביטה בי בעיניים לחות קמעה בכל פעם שפתחתי את הארון, הבטחתי לה שאמסור אותה למשפחה אחרת, לאימוץ.
וכך לחשתי לה בכל יום תמיד, פעמיים, באהבה, "אל תדאגי פחונת חמודה, אני מחפשת לך משפחת אימוץ". והיא נרגעה.

תכ'לס,
הבוקר היא עדיין עמדה שם, בפינה, והיה נראה לי שהיא מסתכלת עלי בעין קצת עקומה כמו לוחשת "אין אמון. אין אימוץ"

עשתה לי רע. האמת.

אז החלטתי לעשות בה שימוש.
הוצאתי אותה מהארון.
ביצים, קמח, שמן, סוכרים, ועוד כמה רכיבים
והיתה למוקה עדנה
IMG_9937_1024x682.jpg


ועדנה כזו שהביאה אותי לספר לה לפחונת החמודה ש"מצאתי לך משפחת אימוץ"
"כן, אני מתרגשת. סוף סוף. מי?"
"אהמממ" מין כחכוח כזה בגרון "אהמ.... כאן ביתך לעולמי עד, עד סוף ימייך"

כי העוגה הזו יצאה מושלמת ממש.

עוגה קלה ואורירית. רכה ומוקאית. עם פירורים מעל שמוסיפים קראנצ'יות לכל ביס.
מה עוד אפשר לבקש?


------

תבנית חד פעמית ענקית.
כוסות חד פעמיות לשתיה קרה למדידה.

6 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום דמררה
2 סוכר וניל
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות מים חמימים מהולים ב-3 כפות אבקת קפה בטעם מוקה.
3.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה

לזריה על העוגה-
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

לשטרויזל, פירורים:
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/2 כפית אבקת קפה בטעם מוקה
1.5 כוסות קמח

הכנה:
שמים בקערה גדולה את רכיבי העוגה.
בעזרת מטרפה [או כף, פחות מומלץ] מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה מגושי קמח.
יוצקים לתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.
מפזרים 1/2 כוס שוקולד צ'יפס על הבלילה ושולחים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות ל-7 דקות.

בינתיים מכינים שטרויזל:
באותה קערה מערבבים את רכיבי השטרויזל עד שמתקבלים פירורים. במידה והתערובת רטובה מדי- מוסיפים מעט קמח וסוכר.

לאחר אפיה של 7 דקות פותחים את התנור ומפזרים בעדינות מהשטרויזל על העוגה. חלק מהפירורים ישקעו בעוגה, וזה בסדר גמור, ואף רצוי.
מפזרים את שארית השוקולד צ'יפס מעל לשטרויזל ואופים לעוד כ-25 דקות עד שהעוגה יציבה. ולא יותר.

משך האפיה עשוי להשתנות מתנור לתנור לכן רצוי לבדוק את מצב העוגה כבר אחרי 20 דקות נוספות של אפיה אחרי פיזור השטרויזל.
IMG_9940_1024x682.jpg


הערה: אפשר להמיר אבקת מוקה לאבקת קפה נמס רגיל

IMG_9939_1024x682.jpg


IMG_9938_1024x682.jpg
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
יש לי על מה לחלום בשבת
:)
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
קערה, מטרפה, 5 דקות וזה הכל.


אה, וגם רכיבי עוגה, תבנית ותנור, אבל אלו בקטנה, לא?


לפני תקופה די ארוכה נתקלתי במוצר של עלית. פח קפה נמס בטעם מוקה.
n_01_205x305.png

אני אוהבת מוקה.
גילוי נאות.

אז מה עושה מי שאוהב טעם של מוצר חדש?
קונה ומנסה.

קניתי,
ניסיתי.
ולא-
לא אהבתי.

אז אמרתי לפחית בדיוק מה אני חושבת עליה ושלחתי אותה לפינת ארון הקפה.
היא עמדה שם מבויישת שבוע, שבועיים, חודש.
ואני לא הרגשתי צורך להתנצל על העוול שנעשה לה. על עונש העמידה בפינה שקיבלה.

אבל אז, אחרי שהיא הביטה בי בעיניים לחות קמעה בכל פעם שפתחתי את הארון, הבטחתי לה שאמסור אותה למשפחה אחרת, לאימוץ.
וכך לחשתי לה בכל יום תמיד, פעמיים, באהבה, "אל תדאגי פחונת חמודה, אני מחפשת לך משפחת אימוץ". והיא נרגעה.

תכ'לס,
הבוקר היא עדיין עמדה שם, בפינה, והיה נראה לי שהיא מסתכלת עלי בעין קצת עקומה כמו לוחשת "אין אמון. אין אימוץ"

עשתה לי רע. האמת.

אז החלטתי לעשות בה שימוש.
הוצאתי אותה מהארון.
ביצים, קמח, שמן, סוכרים, ועוד כמה רכיבים
והיתה למוקה עדנה
צפה בקובץ המצורף 1467351

ועדנה כזו שהביאה אותי לספר לה לפחונת החמודה ש"מצאתי לך משפחת אימוץ"
"כן, אני מתרגשת. סוף סוף. מי?"
"אהמממ" מין כחכוח כזה בגרון "אהמ.... כאן ביתך לעולמי עד, עד סוף ימייך"

כי העוגה הזו יצאה מושלמת ממש.

עוגה קלה ואורירית. רכה ומוקאית. עם פירורים מעל שמוסיפים קראנצ'יות לכל ביס.
מה עוד אפשר לבקש?


------

תבנית חד פעמית ענקית.
כוסות חד פעמיות לשתיה קרה למדידה.

6 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום דמררה
2 סוכר וניל
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות מים חמימים מהולים ב-3 כפות אבקת קפה בטעם מוקה.
3.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה

לזריה על העוגה-
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

לשטרויזל, פירורים:
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/2 כפית אבקת קפה בטעם מוקה
1.5 כוסות קמח

הכנה:
שמים בקערה גדולה את רכיבי העוגה.
בעזרת מטרפה [או כף, פחות מומלץ] מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה מגושי קמח.
יוצקים לתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.
מפזרים 1/2 כוס שוקולד צ'יפס על הבלילה ושולחים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות ל-7 דקות.

בינתיים מכינים שטרויזל:
באותה קערה מערבבים את רכיבי השטרויזל עד שמתקבלים פירורים. במידה והתערובת רטובה מדי- מוסיפים מעט קמח וסוכר.

לאחר אפיה של 7 דקות פותחים את התנור ומפזרים בעדינות מהשטרויזל על העוגה. חלק מהפירורים ישקעו בעוגה, וזה בסדר גמור, ואף רצוי.
מפזרים את שארית השוקולד צ'יפס מעל לשטרויזל ואופים לעוד כ-25 דקות עד שהעוגה יציבה. ולא יותר.

משך האפיה עשוי להשתנות מתנור לתנור לכן רצוי לבדוק את מצב העוגה כבר אחרי 20 דקות נוספות של אפיה אחרי פיזור השטרויזל.
צפה בקובץ המצורף 1467357

הערה: אפשר להמיר אבקת מוקה לאבקת קפה נמס רגיל

צפה בקובץ המצורף 1467358

צפה בקובץ המצורף 1467359
נראה מעולה ומגרה, מתאים ל"ליישב".
 

227

משתמש מקצוען
תודה, נראה מעולה
זה בלי הקצפת ביצים???(פספסתי?:unsure:)
 

HIGHLIGHT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פגשתי באשכול הזה הערב מאוחר...
הייתי חייבת לנסות.....
העוגה יצאה עכשיו מהתנור - עסיסית! רכה, גבוהה, וטעימה מאד!!!!
(עשיתי עם קפה רגיל)

העני, תודה רבה!
ובהזדמנות זו - תודה על כל המתכונים האלופים שלך!
שיהיה גמר חתימה טובה לכולנו.
 

קבצים מצורפים

  • IMG_9918.JPG
    6.1 MB · צפיות: 396

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
פגשתי באשכול הזה הערב מאוחר...
הייתי חייבת לנסות.....
העוגה יצאה עכשיו מהתנור - עסיסית! רכה, גבוהה, וטעימה מאד!!!!
(עשיתי עם קפה רגיל)

העני, תודה רבה!
ובהזדמנות זו - תודה על כל המתכונים האלופים שלך!
שיהיה גמר חתימה טובה לכולנו.
נראה ממש ממש טוב!
החלום כבר התגשם
ע"י הבת שלי
יצא מעולה!!!!
ובאה אל נפשי מנוחה.
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
קערה, מטרפה, 5 דקות וזה הכל.


אה, וגם רכיבי עוגה, תבנית ותנור, אבל אלו בקטנה, לא?


לפני תקופה די ארוכה נתקלתי במוצר של עלית. פח קפה נמס בטעם מוקה.
n_01_205x305.png

אני אוהבת מוקה.
גילוי נאות.

אז מה עושה מי שאוהב טעם של מוצר חדש?
קונה ומנסה.

קניתי,
ניסיתי.
ולא-
לא אהבתי.

אז אמרתי לפחית בדיוק מה אני חושבת עליה ושלחתי אותה לפינת ארון הקפה.
היא עמדה שם מבויישת שבוע, שבועיים, חודש.
ואני לא הרגשתי צורך להתנצל על העוול שנעשה לה. על עונש העמידה בפינה שקיבלה.

אבל אז, אחרי שהיא הביטה בי בעיניים לחות קמעה בכל פעם שפתחתי את הארון, הבטחתי לה שאמסור אותה למשפחה אחרת, לאימוץ.
וכך לחשתי לה בכל יום תמיד, פעמיים, באהבה, "אל תדאגי פחונת חמודה, אני מחפשת לך משפחת אימוץ". והיא נרגעה.

תכ'לס,
הבוקר היא עדיין עמדה שם, בפינה, והיה נראה לי שהיא מסתכלת עלי בעין קצת עקומה כמו לוחשת "אין אמון. אין אימוץ"

עשתה לי רע. האמת.

אז החלטתי לעשות בה שימוש.
הוצאתי אותה מהארון.
ביצים, קמח, שמן, סוכרים, ועוד כמה רכיבים
והיתה למוקה עדנה
צפה בקובץ המצורף 1467351

ועדנה כזו שהביאה אותי לספר לה לפחונת החמודה ש"מצאתי לך משפחת אימוץ"
"כן, אני מתרגשת. סוף סוף. מי?"
"אהמממ" מין כחכוח כזה בגרון "אהמ.... כאן ביתך לעולמי עד, עד סוף ימייך"

כי העוגה הזו יצאה מושלמת ממש.

עוגה קלה ואורירית. רכה ומוקאית. עם פירורים מעל שמוסיפים קראנצ'יות לכל ביס.
מה עוד אפשר לבקש?


------

תבנית חד פעמית ענקית.
כוסות חד פעמיות לשתיה קרה למדידה.

6 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום דמררה
2 סוכר וניל
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות מים חמימים מהולים ב-3 כפות אבקת קפה בטעם מוקה.
3.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה

לזריה על העוגה-
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

לשטרויזל, פירורים:
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/2 כפית אבקת קפה בטעם מוקה
1.5 כוסות קמח

הכנה:
שמים בקערה גדולה את רכיבי העוגה.
בעזרת מטרפה [או כף, פחות מומלץ] מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה מגושי קמח.
יוצקים לתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.
מפזרים 1/2 כוס שוקולד צ'יפס על הבלילה ושולחים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות ל-7 דקות.

בינתיים מכינים שטרויזל:
באותה קערה מערבבים את רכיבי השטרויזל עד שמתקבלים פירורים. במידה והתערובת רטובה מדי- מוסיפים מעט קמח וסוכר.

לאחר אפיה של 7 דקות פותחים את התנור ומפזרים בעדינות מהשטרויזל על העוגה. חלק מהפירורים ישקעו בעוגה, וזה בסדר גמור, ואף רצוי.
מפזרים את שארית השוקולד צ'יפס מעל לשטרויזל ואופים לעוד כ-25 דקות עד שהעוגה יציבה. ולא יותר.

משך האפיה עשוי להשתנות מתנור לתנור לכן רצוי לבדוק את מצב העוגה כבר אחרי 20 דקות נוספות של אפיה אחרי פיזור השטרויזל.
צפה בקובץ המצורף 1467357

הערה: אפשר להמיר אבקת מוקה לאבקת קפה נמס רגיל

צפה בקובץ המצורף 1467358

צפה בקובץ המצורף 1467359
נראה מעולה!
תבנית ח"פ ענקית = לתבנית תנור?
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יצא מעולה!
הכנתי בתבנית A4 + אינגליש ארוך
הוצאתי אחרי 20 דקות נוספות, ופעם הבאה רוצה להוציא יותר מוקדם, שיהיה יותר עסיסי. התנור שלי כנראה חם יותר.
 

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
@ה. בקר
יש לי חלב שקדים מיותר,
יש ענין לעוגה זו?
או באיזה סוג עוגות זה מתאים?

תודה רבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה מעולה!
ממש רציתי עוגה פשוטה שתהיה טריה לחג וזה בול במקום.
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה