בשרי אגרול בשר הודו טחון---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מנה ראשונה טעימה במיוחד.
האמת- היא טעימה גם קרה.


כ-20 יחידות אגרול ארוכים [אורך של כ-10 ס"מ]


עלים מוכנים לאגרול.
750 גרם בשר הודו טחון
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

שמן לטיגון

מזהיבים בצל ושום כתוש במחבת.
שמים בקערה את כל הרכיבים, כולל הבצל והשום המאודים עם שמן האידוי
מערבבים היטב לעיסה אחידה. מניחים בצד לבערך 15 דקות.

מכינים אגרולים
מניחים תלולית מילוי בקצה כל עלה. מקפלים פנימה את הצדדים ומגלגלים לאגרול ארוך.
מטגנים בשמן כ-2 דקות מכל צד להשחמה נאה
IMG_9863_800x533.jpg
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אפשר עוד שאלה?

איפה קונים עלי אגרול? איך זה נראה?
ובאיזו כשרות?
 

אנציקלופדיה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
ובאפיה זה גם ילך או פחות?
 

דבורי-ריקי

משתמש פעיל
אני רוצה להכין לחג ולהקפיא מראש
אם זה בשביל הסעודה בערב השני את חושבת שיספיק להתחמם על הפלטה? כי אין הרבה זמן בגלל שבת
או שזה דבר שמפשיר מהר?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני רוצה להכין לחג ולהקפיא מראש
אם זה בשביל הסעודה בערב השני את חושבת שיספיק להתחמם על הפלטה? כי אין הרבה זמן בגלל שבת
או שזה דבר שמפשיר מהר?
יספיק, לדעתי.
טיגון בשמן עמוק? או מספיק מעט שמן?
לא צריך שמן עמוק. אפשרי.
במה שונה עלה אגרול מעלה סיגר?
אני השתמשתי בעלים שמיועדים לאגרול ולסיגר...
 

חלום לגדול

משתמש פעיל
ובאפיה זה גם ילך או פחות?
אני אופה הרבה פעמים. מורחת עם מברשת שמן על התבנית וגם על הסיגרים עצמם מכל הצדדים. יוצא מצוין, אולי יותר קריספי ונשבר ממטוגן, אבל טעים ויפה.

לא ניסיתי מילוי בשר, אבל לא חושבת שיש הבדל.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני אופה הרבה פעמים. מורחת עם מברשת שמן על התבנית וגם על הסיגרים עצמם מכל הצדדים. יוצא מצוין, אולי יותר קריספי ונשבר ממטוגן, אבל טעים ויפה.

לא ניסיתי מילוי בשר, אבל לא חושבת שיש הבדל.
מטוגן יוצא יותר קריספי, לכאורה.

השאלה גם אם את משתמשת בעל סיגר/אגרול או בפילו.
 

חלום לגדול

משתמש פעיל
לא חושבת שבאפיה זה פריך יותר
לא יודעת מה ההגדרה המדויקת לפריך. באפייה זה יותר יבש ומתפורר. אבל אם מורחים את הסיגרים טוב בשמן, אז זה יוצא מצוין!
בכל אופן, אפייה חוסכת המון זמן והמון שומן מיותר

לא אומרת שאף פעם אני לא מטגנת, אבל הסיגרים שכבר הכנתי לר"ה ומחכים בשקט במקפיא, אפויים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה