המטבח של סימא
משתמש מקצוען
חצי ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
1 חבילת טורטיה
מלח,פלפל שחור תבלין לגריל
עושים עיסה מהבשר והבצל ומתבלים בתבלינים
מרפדים טורטיה בבשר בשכבה לא עבה
מחמים מחבת כבדה או מחבת ספים ומוסיפים טיפונת שמן זית
כשחם מניחים את הטורטיה כאשר הבשר כלפי המחבת וקצת לוחצים על גב הטורטיה
בערך 2/3 דקות עם הבשר כלפי מטה והופכים לצד השני לעוד דקה
מוציאים לצלחת ומזליפים מעט טחינה גולמית ומעט סילאן
מגלגלים חותכים באמצע ומגישים מיד
חצי ק"ג בשר טחון מספיק למילוי חבילה טורטיות של 8 יחידות
אוהבים פטרוזליה/כוסברה/צנוברים אפשר להוסיף לפני שמגלגלים וחותכים, בתאבון.
1 בצל גדול קצוץ דק
1 חבילת טורטיה
מלח,פלפל שחור תבלין לגריל
עושים עיסה מהבשר והבצל ומתבלים בתבלינים
מרפדים טורטיה בבשר בשכבה לא עבה
מחמים מחבת כבדה או מחבת ספים ומוסיפים טיפונת שמן זית
כשחם מניחים את הטורטיה כאשר הבשר כלפי המחבת וקצת לוחצים על גב הטורטיה
בערך 2/3 דקות עם הבשר כלפי מטה והופכים לצד השני לעוד דקה
מוציאים לצלחת ומזליפים מעט טחינה גולמית ומעט סילאן
מגלגלים חותכים באמצע ומגישים מיד
חצי ק"ג בשר טחון מספיק למילוי חבילה טורטיות של 8 יחידות
אוהבים פטרוזליה/כוסברה/צנוברים אפשר להוסיף לפני שמגלגלים וחותכים, בתאבון.