חגים שבועות מתוקים- עוגות, קנוחים וכו'

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
מחפשת מתכון לרוגאלך קטנים במילוי פיקנטי או פרווה או חלבי
תעשי מתכון של בצק שמרים תפחיתי בסוכר
או לחילופין אם זה לסעודה אז תעשי את הבצק של החלות
תרדדי לעלה עגול
בקערה:
רוטב פסטו
חמאה מומסת
שום כתוש
לערבב היטב ולמרוח על העלה,
לחתוך ולגלגל לרוגלעך
ניתן לפזר גם לפני הגלגול גבינה צהובה מגורדת
 

רבקה ק.

משתמש פעיל
אשמח למתכון לעוגת גבינה דיאטטית לסוכרתיים,
אם קיים בנמצא כזה..
תודה רבה
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אשמח למתכון לעוגת גבינה דיאטטית לסוכרתיים,
אם קיים בנמצא כזה..
תודה רבה
מקווה שזה עונה על הדרישות..

עוגת גבינה בלי להפריד ביצים!
החומרים:
  • 5 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 250 מל שמנת חמוצה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס קורנפלור

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל - 180 מעלות
  • בקערת המיקסר שמים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל ומקציפים היטב
  • מקציפים דקות ארוכות עד שהקצף אוורירי לבן ותפוח
  • עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הגבינות ומערבבים
  • עוצרים את המיקסר, מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים
  • כשיש לנו בלילה אחידה, מוסיפים את האינסטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים הכל ביחד
  • מערבבים לבלילה אחידה
  • משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה
  • לתנור החם מכניסים תבנית גדולה של עוגה ויוצקים פנימה 2-3 כוסות מים
  • על המים מניחים את התבנית עם העוגה
  • אופים עשר דקות ב - 180 מעלות
  • אחרי 10 דקות מורידים ל 160 מעלות ואופים כארבעים דקות
  • אל תייבשו את העוגה!
  • סוגרים את התנור, משאירים את העוגה בפנים עוד כחצי שעה
  • אחרי כחצי שעה, מוציאים ומקררים לילה במקרר.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
הנה מתכון מהאתר שלי.
בהצלחה.
נראה מעולה, מהצצה שלי באתר.

לפי כללי הפורום, תצטרכי להעלות לכאן בכדי להיצמד לכללים של פרוג.
על פי הכללים של פרוג אנחנו לא יכולות להפנות לאתרים גם אם זה אתר שלך

מקווה שתביני אותי. זה כללים של פרוג.


מעריכה מאוד


עריכה: אני רואה שהעלית.
נשמח שעשי כך גם בעתיד.

תודה על השיתוף במתכונים
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נראה מעולה, מהצצה שלי באתר.

לפי כללי הפורום, תצטרכי להעלות לכאן בכדי להיצמד לכללים של פרוג.
על פי הכללים של פרוג אנחנו לא יכולות להפנות לאתרים גם אם זה אתר שלך

מקווה שתביני אותי. זה כללים של פרוג.


מעריכה מאוד
באהבה, תודה.
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
טירמיסו לואקר / תהילה אביטן

קינוח קל וטעים ברמות!

כ- 6 צנצנות בינוניות / 10 כוסיות קטנות

החומרים:

1/2 חבילה וופלים לואקר בטעם שוקולד / קפה

כוס מים רותחים

כף נס קפה נמס

לקרם:

1 שמנת מתוקה

1 גבינת שמנת בטעם טבעי

1 חב' פודינג וניל

חצי כוס סוכר

לפידור:

2 כפות קקאו



אופן ההכנה:

חותכים את הוופלים לרוחבם כך שיכנסו לתחתית הכוסיות.

מכינים קערה קטנה עם המים הרותחים והקפה נמס וטובלים את הוופלים בקפה ומניחים בתחתית כל כוסית.

מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף.

מזלפים מהקרם מעל הוופלים שבתחתית הכוסיות.

מפדרים במעט קקאו.

חוזרים שוב על השכבות, לואקר טבולים בקפה, קרם וקקאו.

מגישים קר.

בתאבון!
1684308105413.png
 

מירי צי

משתמש רשום
חג שמח!!וטעים
בספר פשוט טעים לשבת-של אביגיל מייזליק יש מתכון מושלםםם לעוגת גבינה פרורים.....
הספר אבד....ואני לא מצליחה לשחזר את המתכון..
אשמח שתעזרו לי למצוא את המתכון לכתוב/לצלם לי אותו.
החומרים פשוטים פשוטים (לא גבינת שמנת/גבינת טוב טעם וכל מיני יקרות...)
והעוגה שלמותתתת
תודה!
 

מלכי12

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
טירמיסו לואקר / תהילה אביטן

קינוח קל וטעים ברמות!

כ- 6 צנצנות בינוניות / 10 כוסיות קטנות

החומרים:

1/2 חבילה וופלים לואקר בטעם שוקולד / קפה

כוס מים רותחים

כף נס קפה נמס

לקרם:

1 שמנת מתוקה

1 גבינת שמנת בטעם טבעי

1 חב' פודינג וניל

חצי כוס סוכר

לפידור:

2 כפות קקאו



אופן ההכנה:

חותכים את הוופלים לרוחבם כך שיכנסו לתחתית הכוסיות.

מכינים קערה קטנה עם המים הרותחים והקפה נמס וטובלים את הוופלים בקפה ומניחים בתחתית כל כוסית.

מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף.

מזלפים מהקרם מעל הוופלים שבתחתית הכוסיות.

מפדרים במעט קקאו.

חוזרים שוב על השכבות, לואקר טבולים בקפה, קרם וקקאו.

מגישים קר.

בתאבון!
צפה בקובץ המצורף 1378221
נשמע ממש טוב!אפשר להקפיא?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הום פרייז / תהילה אביטן​

החומרים:

8-10 תפוחי אדמה בינוניים

2-3 פלפלים אדומים

1 בצל גדול חתוך לקוביות

1 מיכל שמנת לבישול

1/2 כוס רוטב צ׳ילי מתוק

1/2 כוס רוטב צ׳ילי חריף

50 ג' חמאה

צ'ילי גרוס יבש

אופן ההכנה:

חותכים את התפוחי אדמה לקוביות בינוניות ושוות, משרים כשעה בקערה עם קוביות קרח.
מטגנים את התפוחי אדמה עד שהתפוחי אדמה רכים מבפנים וקראנצ׳ים מבחוץ.
מעבירים לתבנית עם נייר אפיה.

קולים את הפלפלים על אש גלויה עד שהקליפה נחרכת מקררים מקלפים אותם, חותכים לרצועות.

בסיר קטן מטגנים את הבצל עם החמאה עד לשקיפות מלאה.

מוסיפים את השמנת, רוטב צ׳ילי מתוק וחריף ורצועות הפלפלים שקלינו.

מוסיפים רבע כפית מלח ואת הצילי הגרוס.

שופכים את הרוטב על התפוחי אדמה שבתבנית ומערבבים.

אופים על 200 מעלות למשך 15 דקות.

זורים מעל שומשום לבן.

ומגישים חם!
 

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
אשמח למתכון לטריקולד
תודה

טריקולד גבינה​


מי שמכיר אותי יודע שהעוגה המועדפת אצלינו במשפחה היא טריקולד, לכבוד שבועות ניסיתי לחשוב על עוגה חדשה. אמנם כבר עשיתי כמה פעמים שילוב של שוקולד וגבינה, אבל הפעם הלכתי על קלאסיקה פשוטה, קלה ומרשימה. וכמובן טעימה​


תבנית קוטר 22​

חומרים:
לבסיס:
120 גרם פתיבר
80 גרם חמאה מומסת
למלית:
750 גרם שמנת מתוקה
200 גרם (1 כוס) סוכר
12 גר ג'לטין מומס ב72 גרם מים קרים (4 גרם לכל שכבה)
500 גרם גבינת שמנת
150 גרם שוקולד לבן מומס
100 גרם שוקולד חלב מומס
100 גרם שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה:
  • משרים את הג'לטין במים ומניחים בצד לספיגה מלאה של הנוזלים.
  • מניחים שקף בהיקף של התבנית.
  • טוחנים את הפתיבר לפירורים
  • מוסיפים את החמאה המומסת ומשטחים בתבנית. מהדקים היטב
  • מחממים 250 גרם שמנת מתוקה עם הסוכר לסף רתיחה
  • שמים כל שוקולד בקערה אחת ומעליו שמים את הג'לטין
  • יוצקים שליש (150 גרם) מהשמנת החמה לכל שוקולד וטוחנים בבלנדר מוט (אפשר רק לערבב עם מטריפה עד לקבלת מסה אחידה)
  • מחלקים את הגבינה לכל הקערות (165 גרם לכל קערה)
  • מקציפים 500 גרם שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
  • מקפלים שליש (165 גרם) מהשמנת לשוקולד המריר ויוצקים על הפתיבר.
  • מקפיאים כחצי שעה להתייצבות.
  • בינתיים שומרים את הקערות עם תערובת הגבינה והשוקולדים בחוץ ואת השמנת המוקצפת במקרר.
  • מקפלים שליש נוסף של שמנת לתערובת הגבינה ושוקולד החלב ויוצקים מעל המריר.
  • מקפיאים לחצי שעה וממשיכים עם השכבה הלבנה.
  • מקפיאים את העוגה מספר שעות
  • מחלצים מהתבנית ומסירים בעדינות את השקף.
לקישוט
  • ממיסים שוקולד חלב (רצוי לטמפרר)
  • מכינים קערה עם מים וקוביות קרח ומזלפים פנימה שוקולד חלב.
  • מוציאים מהמים לנייר סופג ומעבירים לכמה דקות למקפיא.
  • מסדרים בצורה חופשית מעל העוגה.
  • מפשירים את העוגה לפני ההגשה.
IMG_1459.jpg

קישור מקוצר: https
 

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל

טריקולד גבינה​


מי שמכיר אותי יודע שהעוגה המועדפת אצלינו במשפחה היא טריקולד, לכבוד שבועות ניסיתי לחשוב על עוגה חדשה. אמנם כבר עשיתי כמה פעמים שילוב של שוקולד וגבינה, אבל הפעם הלכתי על קלאסיקה פשוטה, קלה ומרשימה. וכמובן טעימה​


תבנית קוטר 22​

חומרים:
לבסיס:
120 גרם פתיבר
80 גרם חמאה מומסת
למלית:
750 גרם שמנת מתוקה
200 גרם (1 כוס) סוכר
12 גר ג'לטין מומס ב72 גרם מים קרים (4 גרם לכל שכבה)
500 גרם גבינת שמנת
150 גרם שוקולד לבן מומס
100 גרם שוקולד חלב מומס
100 גרם שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה:
  • משרים את הג'לטין במים ומניחים בצד לספיגה מלאה של הנוזלים.
  • מניחים שקף בהיקף של התבנית.
  • טוחנים את הפתיבר לפירורים
  • מוסיפים את החמאה המומסת ומשטחים בתבנית. מהדקים היטב
  • מחממים 250 גרם שמנת מתוקה עם הסוכר לסף רתיחה
  • שמים כל שוקולד בקערה אחת ומעליו שמים את הג'לטין
  • יוצקים שליש (150 גרם) מהשמנת החמה לכל שוקולד וטוחנים בבלנדר מוט (אפשר רק לערבב עם מטריפה עד לקבלת מסה אחידה)
  • מחלקים את הגבינה לכל הקערות (165 גרם לכל קערה)
  • מקציפים 500 גרם שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
  • מקפלים שליש (165 גרם) מהשמנת לשוקולד המריר ויוצקים על הפתיבר.
  • מקפיאים כחצי שעה להתייצבות.
  • בינתיים שומרים את הקערות עם תערובת הגבינה והשוקולדים בחוץ ואת השמנת המוקצפת במקרר.
  • מקפלים שליש נוסף של שמנת לתערובת הגבינה ושוקולד החלב ויוצקים מעל המריר.
  • מקפיאים לחצי שעה וממשיכים עם השכבה הלבנה.
  • מקפיאים את העוגה מספר שעות
  • מחלצים מהתבנית ומסירים בעדינות את השקף.
לקישוט
  • ממיסים שוקולד חלב (רצוי לטמפרר)
  • מכינים קערה עם מים וקוביות קרח ומזלפים פנימה שוקולד חלב.
  • מוציאים מהמים לנייר סופג ומעבירים לכמה דקות למקפיא.
  • מסדרים בצורה חופשית מעל העוגה.
  • מפשירים את העוגה לפני ההגשה.
IMG_1459.jpg

המתכון הוא של מלכי אדלר
 

כן כן כן

משתמש רשום
חג שמח!!וטעים
בספר פשוט טעים לשבת-של אביגיל מייזליק יש מתכון מושלםםם לעוגת גבינה פרורים.....
הספר אבד....ואני לא מצליחה לשחזר את המתכון..
אשמח שתעזרו לי למצוא את המתכון לכתוב/לצלם לי אותו.
החומרים פשוטים פשוטים (לא גבינת שמנת/גבינת טוב טעם וכל מיני יקרות...)
והעוגה שלמותתתת
תודה!
יש לי את הספר מותר לכתוב פה את המתכון? יש על הספר כל הזכויות שמורות ואני לא מבינה בזה אם מותר אפרסם בשמחה
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אשמח למתכון לטריקולד קל וטעים
הנה לך

טריקולד גבינה​


מי שמכיר אותי יודע שהעוגה המועדפת אצלינו במשפחה היא טריקולד, לכבוד שבועות ניסיתי לחשוב על עוגה חדשה. אמנם כבר עשיתי כמה פעמים שילוב של שוקולד וגבינה, אבל הפעם הלכתי על קלאסיקה פשוטה, קלה ומרשימה. וכמובן טעימה​


תבנית קוטר 22​

חומרים:
לבסיס:
120 גרם פתיבר
80 גרם חמאה מומסת
למלית:
750 גרם שמנת מתוקה
200 גרם (1 כוס) סוכר
12 גר ג'לטין מומס ב72 גרם מים קרים (4 גרם לכל שכבה)
500 גרם גבינת שמנת
150 גרם שוקולד לבן מומס
100 גרם שוקולד חלב מומס
100 גרם שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה:
  • משרים את הג'לטין במים ומניחים בצד לספיגה מלאה של הנוזלים.
  • מניחים שקף בהיקף של התבנית.
  • טוחנים את הפתיבר לפירורים
  • מוסיפים את החמאה המומסת ומשטחים בתבנית. מהדקים היטב
  • מחממים 250 גרם שמנת מתוקה עם הסוכר לסף רתיחה
  • שמים כל שוקולד בקערה אחת ומעליו שמים את הג'לטין
  • יוצקים שליש (150 גרם) מהשמנת החמה לכל שוקולד וטוחנים בבלנדר מוט (אפשר רק לערבב עם מטריפה עד לקבלת מסה אחידה)
  • מחלקים את הגבינה לכל הקערות (165 גרם לכל קערה)
  • מקציפים 500 גרם שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
  • מקפלים שליש (165 גרם) מהשמנת לשוקולד המריר ויוצקים על הפתיבר.
  • מקפיאים כחצי שעה להתייצבות.
  • בינתיים שומרים את הקערות עם תערובת הגבינה והשוקולדים בחוץ ואת השמנת המוקצפת במקרר.
  • מקפלים שליש נוסף של שמנת לתערובת הגבינה ושוקולד החלב ויוצקים מעל המריר.
  • מקפיאים לחצי שעה וממשיכים עם השכבה הלבנה.
  • מקפיאים את העוגה מספר שעות
  • מחלצים מהתבנית ומסירים בעדינות את השקף.
לקישוט
  • ממיסים שוקולד חלב (רצוי לטמפרר)
  • מכינים קערה עם מים וקוביות קרח ומזלפים פנימה שוקולד חלב.
  • מוציאים מהמים לנייר סופג ומעבירים לכמה דקות למקפיא.
  • מסדרים בצורה חופשית מעל העוגה.
  • מפשירים את העוגה לפני ההגשה.
IMG_1459.jpg

קישור מקוצר: https
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה