אכן היא עשויה מטורט, אבל הטורט של העוגות האלו הוא בד"כ יבש ולא מתפורר כדי שיהיה ניתן להגיע לעיטוף טוב.האם הקומות בנויות מעוגת טורט בסיסית, זה מה שהתכוונתי לשאול.
כי אם כן , עוגת טורט בסיסית יכולה להיות ללא גלוטן.
ואז ממילא אין בעיה עם בצק הסוכר והקצפת.
כל העוגה היפה וההדורה יכולה להיות לל"גית למהדרין.
ושוב אני מבינה באפייה ביתי לא מהודרת אז שואלת מתוך מגבלות ההבנה שלי בתחום.
ספציפית עשיתי עכשיו את העוגה עם קמח שהאמא שלחה לי (אין לי מושג איזה קמח זה, שמה לי בקופסא את הכמות שביקשתי) והעוגה יצאה לי רטובה יותר מהרגיל כך שקשה לבצע עיטוף נורמלי. שלחתי אותה בינתיים למקפיא להקפאה חזקה, נקווה שזה יעזור.
מאמינה שיש קצת שינוי בקמחים האלו ולכן זה מצריך קצת יותר ידע כדי להגיע לתוצאה הרצויה.