חוזרת לעדכן -
הכנתי שוב, בפעם המי יודע כמה, והפעם עם שדרוג מעניין:
הוספתי פנימה חצי בננה ויצא מרקם קרמי ורך, ממש פינוק מושלם!
אמנם העיסה מעט יותר רכה ודביקה, אבל הגלגול בקוקוס שומר על צורת הכדור היטב,
וכמובן - לשמור במקפיא.
עדכון:
הזכרתי כבר כאן באשכול,
אני משתמשת בתמרים מגולענים ומקצרת תהליכים להפליא.
הכנתי שוב, בפעם המי יודע כמה, והפעם עם שדרוג מעניין:
הוספתי פנימה חצי בננה ויצא מרקם קרמי ורך, ממש פינוק מושלם!
אמנם העיסה מעט יותר רכה ודביקה, אבל הגלגול בקוקוס שומר על צורת הכדור היטב,
וכמובן - לשמור במקפיא.
עדכון:
הזכרתי כבר כאן באשכול,
אני משתמשת בתמרים מגולענים ומקצרת תהליכים להפליא.