מצחיק שתי הדוגמאות שנתתם,
זה ככ אינדוודואלי
ולכן
או שמנסים עד שמתרגלים.... גם לי בהתחלה היה קשה עם השינוי של הקטשופ.
או שלא אבל אז את לא יכולה להגיד שיש דברים שאין הבדל כי תמיד מישהו יגיד לך שיש
מסכימה לחלוטין.
בדברים שאין משמעות לטעם שלהם כמו פסטה או פתיתים או מוצרים שמיוצרים ע"י אותה חברה רק משווקים תחת מותגים שונים. או בכלל מוצרי טואלטיקה (אני קונה טיטולים של חברת טיטולים וזה מעולה אצלינו. יש כמובן ילדים שזה עושה להם רגישות ולהם כדאי לקנות חברה שכן מתאימה. )
בקיצור, הרעיון הוא לא ראש בקיר, אלא לקנות חכם.
ניסיתי טיטולים לא עשה רגישות אבל לא עשה את העבודה של טיטול... הכל ברח החוצה באופן קבוע. חזרתי מהר לבייביסיטר יותר יקר אמנם והעלו עכשיו את המחיר עוד אבל אין בררה.
יש לי כמה אחים קטנים שלא אוהבים פסטה/פתיתים לא של אוסם, הכנתי להם פעם בלי שידעו של חברה אחרת והם זיהו כמובן ולא הסכימו לאכול... אז מסתבר שיש משמעות....
הכל ענין של בחירה
מה לעשות שאין מה להשוות בין שוקולד של עלית לבין שוקולד של כרמית?
או בין חלב טרה לחלב תנובה?
חלב טרה אני לא מסוגל לשתות. כל כמה חודשים מנסה מחדש, וזורק את הקפה עם השלוק הראשון.
זה בלי קשר לזה שחלב טרה מתקלקל בערך שבוע לפני התאריך וחלב תנובה מחזיק שבוע אחרי התאריך.
גם קורנפלקס של אף חברה לא מתקרב לקורנפלקס של תלמה.
אנשים מעדיפים לשלם יקר על מה שבאמת יותר איכותי יותר.
מה שכן, יש דברים שהם בול אותו דבר ועליהם משלמים יקר סתם, למשל גביעי גלידה של אוסם מיוצרים על ידי גילרו.
חבילה של גילרו תהיה יותר זולה למרות שמדובר באותם גביעים בדיוק
אגב חלב ניסת פעם לטעום בלי לדעת מה תנובה ומה טרה
עשו בזה הרבה ניסויים ו100 אחוז מהמשתתפים לא ידעו להבדיל.
יתכן באמת שמתקלקל מהר אני לא יודעת