למי שרוצה להתפנק בשבת בבוקר אחרי קידוש עם עוגה שווה שברכתה מזונות....
לפני המתכון אוסיף את החלק הטכני בזהירות שלא יבוא חלילה מים במגע עם המצות...
1. מנקה ומיבשת היטב את השיש
2. פורסת נייר מגבת על כל השטח
3. מייבשת היטב את כל כלי ממיקסר+ קערה +כף
4. מכינה את כל המוצרים הדרושים ליד המיקסר
וקדימה לעבודה...
8 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
להקציף לקצף יציב
1/3 כוס לימון
1/3 כוס שמן
8 חלמונים
לערבב בנפרד ולהוסיף לקצף
1/2 כוס שקדים טחונים
3/4 כוס אגוזים טחובים
3/4 כוס קוקוס
ניתן להוסיף שוקולד ציפס לאלו שנוהגים...
לערבב בנפרד ולהוסיף לקצף במהירות נמוכה
להוסיף 1 כוס קמח מצה (טוחנת לבד עם כלים יבשים)
ולערבב בכף בתנועות קיפול (מאד קשה לנקות את המקצף בצורה יבשה מפרורי המצה)
להכניס לתבנית בינונית ולאפות 10 דק' על 250 מעלות
ולהוריד על 180 מעלות עד שהעוגה יבשה...
אח"כ אני מנגבת את כל הכלים בנייר מגבת ורק אז שוטפת במים...
צפה בקובץ המצורף IMG_2235.JPG
לפני המתכון אוסיף את החלק הטכני בזהירות שלא יבוא חלילה מים במגע עם המצות...
1. מנקה ומיבשת היטב את השיש
2. פורסת נייר מגבת על כל השטח
3. מייבשת היטב את כל כלי ממיקסר+ קערה +כף
4. מכינה את כל המוצרים הדרושים ליד המיקסר
וקדימה לעבודה...
8 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
להקציף לקצף יציב
1/3 כוס לימון
1/3 כוס שמן
8 חלמונים
לערבב בנפרד ולהוסיף לקצף
1/2 כוס שקדים טחונים
3/4 כוס אגוזים טחובים
3/4 כוס קוקוס
ניתן להוסיף שוקולד ציפס לאלו שנוהגים...
לערבב בנפרד ולהוסיף לקצף במהירות נמוכה
להוסיף 1 כוס קמח מצה (טוחנת לבד עם כלים יבשים)
ולערבב בכף בתנועות קיפול (מאד קשה לנקות את המקצף בצורה יבשה מפרורי המצה)
להכניס לתבנית בינונית ולאפות 10 דק' על 250 מעלות
ולהוריד על 180 מעלות עד שהעוגה יבשה...
אח"כ אני מנגבת את כל הכלים בנייר מגבת ורק אז שוטפת במים...
צפה בקובץ המצורף IMG_2235.JPG