אני עדכנתי ובאמת יש שיפורים ממש טובים אבל יומיים המחשב היה איטי בטרוףמעדכן
שכבר יצא עדכון 22H2
תיקנו שם את הגרירה וההצמדה לשורת המשימות כמו שהיה.
וגם תצוגה מקדימה מה יש בתיקיה.
ושיפרו עיצוב של כל מיני דברים
זה מגיע בעדכונים לאט לאט
וכבר יש ISO עדכני של זה.
העולם שם!!
אין מה לנסות לשכנע על 10 וכו וכו,
למה לא, אם אפשר לחסוך QA?למה להתקין 11 ואח"כ להתקין 11 תוספים לתיקון באגים??????????
לא דורש עוד לחיצה, פשוט לוחצים על הכפתור F2.האופציה ששנוי שם הקובץ דורש עוד לחיצה מיותר - ג''כ מקשה מאוד.
אם קיבלת את ווינדוס 11 באופן אוטומטי, ניתן להניח בודאות שהמחשב שלך מתאים מספיקיכול להיות שהותקן לי ווינדוס 11 כחלק מעידכוני מערכת של ווינדוס בלי לשאול אותי, היה כתוב לי להפעיל את המחשב מחדש לעידכונים והתעורר עם משהו שנראה כמו ווינדוס 11?
השאלה אם זה טוב לי למחשב כי מהאשכול פה נראה שהרבה לא תומכים בעניין?
איך אני יודע אם המחשב שלי חזק מספיק בשביל להנות מזה?
אין שום סיבה להתקיןלמה לא, אם אפשר לחסוך QA?
לא דורש עוד לחיצה, פשוט לוחצים על הכפתור F2.
ממש לא נכוןאין שום סיבה להתקין
בעיקר העדכון החדש 22H2 שיבש עוד יותר את המערכת
אצלי זה ככר לא קיים. עידכנת ווינדוס?האם אי מי הצליח לפתור את הבאג הזה של גרירת קבצים לסרגל בווינדוס 11, מה שניסיתי לא עזר.
איך פותחים כמה סימניות בfiles explorer?האפשרות לפתוח כמה סימניות במנהל הקבצים ,שימושית
אבל היא עובדת רק בחלונית מוקטנת ולא במסך מלא
שלחתי למיקרוסופט משוב
מי שזה שימושי לו ורוצה את האופציה במסך מלא תשלחו משוב
אולי יופיע בעדכון הבא..
בלחיצה על הפלוס בסרגל למעלה - ממש כמו בכרוםאיך פותחים כמה סימניות בfiles explorer?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: