בעד.לאחרונה קופץ לי חלון לעדכן את ה - windows למהדורה חדשה 11
יש לכם המלצות בעד נגד??
מאוד.
---
ביקורות הרשת דנות בכך מרגע יציאת הגירסא...
תכל'ס זה בטוח ונוח.
זה העיקר.
בהצלחה.
בעד.לאחרונה קופץ לי חלון לעדכן את ה - windows למהדורה חדשה 11
יש לכם המלצות בעד נגד??
לפחות בנתיים...לא מומלץ בכלל!!! אין שום שיפור ששווה להחליף בשבילו (כמו שכתבו כאן כבר הרבה לפני), העיצוב של זה סתם מעצבן ולא נוח, יורדות הרבה אופציות שיש ב-windows 10... בקיצור עדיף להישאר עם הישן והמוכר...
בלי תגובות מהמשתמשים הם לא ידעו מה לתקןלגופו של עניין, מישהו יכול להסביר מה הראש של מיקרוסופט בזה? משיקים מוצר חדש בלי שום יתרון ורק חסרונות!
גם בלי תגובותבלי תגובות מהמשתמשים הם לא ידעו מה לתקן
איזה קיצורים ופיצ'רים הורידו או הזיזו בוינדוס 11??המשתמש המקצועי התרגל לכל מיני קיצורים ופיצ'רים שהוזזו ממקומם ויהיה קשה להתרגל למיקום החדש שלהם בווינדוס 11
המשתמש המקצועי לוחץ על ctrl+tab+Escאת מנהל המשימות כבר אי אפשר להפעיל משורת המשימות
ס"ה הורידו דברים מיותרים, בעיני יותר נוח.התפריט הימני קצת מעצבן (האפשרויות הנפוצות נותרו בו אבל המתקדמות הוסתרו)
סך הכל לשנות הרגלים, והמחשב נהיה הרבה יותר נוח לשימושהתפריט בסייר למעלה (לא יודע איך לקרוא לזה בדיוק אבל איפה שתמיד היה לשונית של "בית" ו "תצוגה" וכו') שונה לגמרי כל ההגדרות השתנו ועוד דברים שלא עולים לי עכשיו
אתה מתכוון ctrl + shift + esc ?המשתמש המקצועי לוחץ על ctrl+tab+Esc
כאחד שכותב הרבה קוד על כל מיני פלטפורמות אני רגיל תמיד בלחיצה ימנית לבחור ב edit with ועכשיו זה קצת הסתבך לי.ס"ה הורידו דברים מיותרים, בעיני יותר נוח.
בשבילי קצת מסובך כל פעם שאני רוצה להסיר תוכנה או לאפס אפליקציה להכנס להגדרות ומשם לאפליקציות או מחיקה לצמיתות ועוד כל מיני דברים שאין לי כח להאריך בהם (אני יודע אמנם שיש כל מיני דרכים להחזיר את כל הדברים האלו לאיך שהיה בווינדוס 10 רק חבל שזה ככה מלכתחילה.סך הכל לשנות הרגלים, והמחשב נהיה הרבה יותר נוח לשימוש
ווינ'+X>מנהל המשימותאתה מתכוון ctrl + shift + esc ?
בכ"א המתשמש המקצועי לא תמיד קרוב למקלדת (בנייחים) וסתם כך, לא כולםמודעים לקיצור הזה.
ניתן להחזיר את התפריט הישן.כאחד שכותב הרבה קוד על כל מיני פלטפורמות אני רגיל תמיד בלחיצה ימנית לבחור ב edit with ועכשיו זה קצת הסתבך לי.
כמו כן winrar מסתתר באותו תת-תפריט.
ועוד דבר, הוספתי לי כמה דברים שימושיים בתפריט הלחיצה הימנית (כמו העתקה של שם הקובץ - יצרתי סקריפט שמוסיף את זה, מוזמן לחפש אותו בפורום מתמחים) ועכשיו הם גם כן מסתתרים שם.
מעניין, לא מכיר אפילו אחת..יורדות הרבה אופציות שיש ב-windows 10...
מוזר מאאד.אני התקנתי את WIN 11 ולא מומלץ בכלל! הרבה פעמים נתקע וצריך להפעיל מחדש...
אני רק אומרת שהמחשב שלי ממש חדש (שנה בערך אפילו פחות)
הדגם של המחשב למעונינים לדעת זה
yoga 7 14ITL5 Lenovo
עובד גם עם חסימה של נט פרי?בעיקר האפשרות של הרצת אפליקציות אנדרואיד על המחשב ללא צורך באמולטור או VM
כן.עובד גם עם חסימה של נט פרי?
איך?ניתן להחזיר את התפריט הישן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: