יש סיכוי שזה מחיר השקה, אני זוכר שגם ה-S7 נמכר ביומיים הראשונים מאד בזול, ואח"כ המחיר קפץ ב-500 שקלמאוד מעניין שזה יותר מהS7
או שזה מחיר השקה?
יש סיכוי שזה מחיר השקה, אני זוכר שגם ה-S7 נמכר ביומיים הראשונים מאד בזול, ואח"כ המחיר קפץ ב-500 שקלמאוד מעניין שזה יותר מהS7
או שזה מחיר השקה?
באיזה חומר את משתמשת?החיטוי הוא למים הנקיים ולא המלוכלכים.
לגבי הייבוש זה נכון.
אני לא מוציאה את המברשת לייבוש ויש ריח חלש של עובש.
אני משתמשת עם חומר שיש לו ריח חזק אז הוא מעלים מאד מהר את הריח הרע
זה יבוא מקביל עם שנה אחריותנראה שיורד המחירים משמעותית לטינקו s7
KSP
מעל 68,000 מוצרים: מחשבים סלולר, בשמים, למטבח, למשרד טיפוח, פארם, צעצועים, נעלים ומיזוגksp.co.il
מחיר מוזר ללא כל ספקנראה שיורד המחירים משמעותית לטינקו s7
KSP
מעל 68,000 מוצרים: מחשבים סלולר, בשמים, למטבח, למשרד טיפוח, פארם, צעצועים, נעלים ומיזוגksp.co.il
מה המשמעות של יבוא מקביל?זה יבוא מקביל עם שנה אחריות
עוד משהו בכיוון - https://zuzu.deals/236243/tineco-floor-one-s7-pro/מחיר מוזר ללא כל ספק
באיזה חומר את משתמשת?
לא כ"כ חדשמכשיר טינקו חדש שמשנה את התמונה!!
חסרונות?
פחות מתאים למי שרוצה להרים הכל מהכל מהרצפה. כלומר אם אתם מאלו השואבים צלחת קורנפלקס שנשפכה לארוחת הבוקר, פסטה ואורז בארוחת הערב – עדיף לכם דגם ללא קיטור, עם רולר פתוח, כגון הTineco Floor ONE S6.
מערכת הקיטור מעולה לחיטוי והסרת כתמים שונים – כלומר לשטיפה תכלס שאנו עושים רוב הזמן ומה שגורם לרבים לשטוף ידנית…אולם גם מצמצמת את המרווחים כך שהרבה לכלוך גס – לא ישאב טוב.
הטינקו לא עושה סימנים אלא החומר רצפה.האם הטינקו לריצוף מט משאיר סימנים על הריצפה ?
אשמח לתשובות מנסיון ...
אין בעיה להשאיר במטען. הוא נכבה אוטומטית כשמגיע ל100%.האם צריך להוציא את השקע כשהטינקו מוטען לגמרי?
או שמא משאירים את הטינקו שבועות שלמים כשהוא מחובר לחשמל?
זה יכול להיהרס אם זה מחובר מדי הרבה זמן לחשמל?
אם קיטור או בלי קיטוראני רכשתי במחסני חשמל
S7 מקורי מהיבואן הרשמי יוניקו עם שנתיים אחריות
במחיר משוגע של 3,600 ש"ח
גם אני לא האמנתי, עד שהמוצר הגיע אלי הביתה
שאגב הגיע במשלוח חינם עד הבית בפחות מ-24 שעות
או שתנסו באתר שלהם, שם יש לכם אפשרות להגיש הצעה, תכניסו את פרטיכם, ותציעו הצעה סביבות 3,633 ש"ח ומעלה, ואו שתרכשו במחיר הזה, או שתחכו כמה שעות, והם יחזרו אליכם להציע לכם מחיר... (לא מחייב...זה מה שהיה אצלי)
או להתקשר אליהם ישירות שראיתם שיש מחיר כזה
נ.ב. אין לי שום אינטרס בהם!! נטו הכרת טובה, ועזרה לציבור.
יש גם דמי יבוא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: