דרוש מידע TINECO S7 יש לכם?

במבצעי בלק פריידי אפשר להשיג מחיר כמעט דומה גם בארץ..
תכנסו ל"מצאתי שיתפתי" יש שם דיל (רק אולי מי שמשתמש בדיל ראוי להיות ברשימת התפוצה שלהם, לא יודעת מה הכללים )

נערך לאחרונה ב:
ואגב אם מענין מישהי הדגם של הקיטור S7 STEAM
אז הוא ירד בכל החנויות כבר.. אפילו באתר של יוניקו עצמם זה 2990.. אז בטח תשיגו ביותר זול אצל כל השאר...
לא ברור לי מה ההבדל שדוקא הוא כ"כ יורד (אין לי עדין נסיון אישי עם שום דגם..)

yehiel9523

משתמש חדש
אז הוא ירד בכל החנויות כבר.. אפילו באתר של יוניקו עצמם זה 2990.. אז בטח תשיגו ביותר זול אצל כל השאר...
לא ברור לי מה ההבדל שדוקא הוא כ"כ יורד (אין לי עדין נסיון אישי עם שום
הדגם של הקיטור החסקון הגדול שלו שאינו מצליח לשאוב לכלוכים טיפה גדולים, כך ראיתי בכמה מקומות, ולמי שרוצה להשתמש בזה לצורך אם נשפך אוכל וכיו,ב זה פחות אפקטיבי, ויש מצב שזה הסיבה שהמחיר שלו ירד דרסטית

ריקי ק.

משתמש מקצוען
יוצרי ai
לא ברור לי מה ההבדל שדוקא הוא כ"כ יורד (אין לי עדין נסיון אישי עם שום דגם..)
הדגם של הקיטור ממש לא מוצלח...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה