אני כמובן לא יכולה להבטיח שום דברמה עושים במקרה שבצעתי הזמנה בגובה 480 ש"ח שזה חורג מהמותר במכס?
לבטל מוצרים או שיש פתרון אחר?
דברתי עם השירות לקוחות- אין להם איך לעזור לי חוץ מלכתוב לי "שלא אדאג ואם יש בעיה שאפנה אליהם"...
אתמול בלילה באמת פעם ראשונה שענה לי רוסי ולא יהודי, אבל הוא נתן לי מייד קופון והיה אדיב...לא מומלץ לבקש עזרה בצאט בשעות הלילה המאוחרות זה כבר לא נציגים ישראליים ומלבד התרגום הלא ברור, הם לא אדיבים בכלל,
גם אני לאלא מצליחה להסיר את מגבלת הסכום המינמלי.
פניתי כבר פעמיים....
מישו הצליחה?
בדקתי את זה איתם וגם הזמנתי מעל המותר. הם לוקחים את זה על עצמם.מה עושים במקרה שבצעתי הזמנה בגובה 480 ש"ח שזה חורג מהמותר במכס
לא פחות מגאונימצאתי פטנט עם רוצים להזמין בפחות מהמינימום אז עושים הזמנה בסכום של המינימום ואחרי שמבצעים את ההזמנה יש אופציה של ביטול מוצרים (כל עוד שזה לא נשלח) ואז מבטלים את כל המוצרים שלא רצינו להזמין ומקבלים אחזר לחשבון בנק
תכתבו להם בצאט יש מענה ממש טובלא הכי קשור לפה אבל הלאווי תוכלו לעזור
אבל אני גם התלהבתי מהאתר הזה ועשיתי הזמנות וחלק הגיעו יפה לבית
הבעיה שההזמנה הראשונה שעשיתי (יותר משבוע לפני פסח!)
לא הגיע (כן אז קיבלתי 20 שח קרדיט לחשבון לא מידי עזר אבל בסדר...)
הבעיה הגדולה שזה היה בהתחלה שלא עשיתי משלוח לבית
הגיע הודעה שהחבילה הגיעה לנקודה קרובה הלכנו לקחת וכמה מפתיע והחבילה לא שם
ולא רק זה אלה החנות טוענת שהיא לא עובדת עם TEMU ולא עם חברת השליחיות שלה
אני כבר המון כותבת להם בצא'ט והם טוענים שאין להם איך לברר מה עם החבילות וצריך לחכות בסבלנות ורק מחרטשים עם התנצליות וגבובי מילים.
וחברת השליחיות לא מגיבה למייל שנשלח!
מישהו יכול לעזור אולי מה עושים?
תנסי להתקשר אליהם.וחברת השליחיות לא מגיבה למייל שנשלח!
יש להם עכשיו מבצע למצטרפים חדשים לאפליקציה שלהם חוברת קופונים ממש שווה בשווי 400 ש"ח!
קישור https://temu.to/m/u6svm8ki5kv
וכן 30 אחוז הנחה על כל הרכישות בתוך שעה מזמן הורדת האפליקציה!! [בהקשת קוד קופון acu315770]
כדאי לתכנן מראש מה רוצים לקנות [או אפי להוסיף לסל הקניות] ורק אח"כ להוריד את האפליקציה
בהצלחה!
נ.ב. המלצתי היא לשלם תמיד בפייפל כי אומרים שיש גניבות פרטי אשראי בהזנת פרטי אשראי בצורה הרגילה...
ק"ש
לכן כתבתי לשלם דרך פייפל...אני הבנתי שאסור להוריד את האפליקציה לטלפון כי אז הם יכולים לגנוב כל מיני פרטים מהטלפון בלי קשר דווקא לאפליקציה שלהם תעשו על זה גוגל
מותר לקנות רק דרך האתר במחשב
אפשר פירוט איך לעשות את הרעיון הגאוני.מצאתי פטנט עם רוצים להזמין בפחות מהמינימום אז עושים הזמנה בסכום של המינימום ואחרי שמבצעים את ההזמנה יש אופציה של ביטול מוצרים (כל עוד שזה לא נשלח) ואז מבטלים את כל המוצרים שלא רצינו להזמין ומקבלים אחזר לחשבון בנק
מנסה כבר יומיים באיומים שונים
לא מוכנים להוריד לי את המינימום
יש מישהו שהורידו לו ביומיים האחרונים?
לא מצליחה להסיר את מגבלת הסכום המינמלי.
פניתי כבר פעמיים....
מישו הצליחה?
גם לי לאגם לי לא מוכנים להוריד את המינימום הזמנה כבר יומיים...
מתי אזמנת?1. שילמתי באשראי, יש לי מה לחשוש? (לא שמרתי באתר את פרטי האשראי)
2. קניתי בלי לבקש קופון, ב-200 ש"ח, יש מה לעשות לאחר מעשה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: