תודה. התכוונתי לזה שכתוב עד 7%... לפי מה יוחלט בחנות מסוימת כמה מקבלים חזרה? לפי המוצרים השונים? או גודל הקנייה?ככל הנראה לפי ההסכמים שיש להם בכל חברה...
תודה. התכוונתי לזה שכתוב עד 7%... לפי מה יוחלט בחנות מסוימת כמה מקבלים חזרה? לפי המוצרים השונים? או גודל הקנייה?ככל הנראה לפי ההסכמים שיש להם בכל חברה...
איך עושים את זה? קניתי נורות לד, והן נשברות בזו אחר זו, אבל הם לא מסכימים לתת החזר בלי החזר המוצרים.הכי חשוב! מוצרים זולים לא צריך להחזיר. אם לא מרוצים תבקשו את הכסף בחזרה
כנראה המחיר הכולל שלהם מעל 50 שקלים... יש אפשרות להחזיר ללא תשלום, ניסית את זה?איך עושים את זה? קניתי נורות לד, והן נשברות בזו אחר זו, אבל הם לא מסכימים לתת החזר בלי החזר המוצרים.
חצופים!! לא קרה לי ככה בחיים איתםהמחיר הכולל היה 30 ש"ח, תוך כדי שימוש התפרק הכיסוי מהחום ונפל. צלמתי ושלחתי, וכתבתי שאין לי אריזות, וזה היה בשימוש ו... נאדה. "תחזירי, נבדוק ונראה..."
עשיתי כך, והחזירו לי החזר מלא.חצופים!! לא קרה לי ככה בחיים איתם
דברי איתם בצ'ט. תאיימי שלא תקני אצלם יותר. תסבירי שתשמחי להמשיך לקנות אצלם במאות שקלים אבל את דורשת החזר על מה שנשבר. אם הקשיחות לא עובדת - תתחנפי שאת לקוחה קבועה ומרוצה וחבל שלא תקני שוב אצלם, מנסיוני זה אכפת להם
איזה כיף, שמחה לשמוע!עשיתי כך, והחזירו לי החזר מלא.
תודה רבה
ת יכולה לשלוח לי את הקישור לנורות שנשברו כי גם אני הזמנתי אני רוצה לראות שזה לא אותו אחדאיך עושים את זה? קניתי נורות לד, והן נשברות בזו אחר זו, אבל הם לא מסכימים לתת החזר בלי החזר המוצרים.
מעולה שלא זמין זה אומר שהם קבלו את הערתה של @גוייבה לגבי עמידות המנורותזה הקישור, אבל הפריט כבר לא זמין
איך מבקשים מהם קופון בצאט?
היכן באתר?
איפה באתר?
לא נכון.מניסיון אם מתעקשים איתם הם נותנים גם על שקל בחינם לגמרי עד הבית, מקסי' משאירים את המוצרים בעגלה ליומיים ואז הם מתקפלים
1. הכחשת עסקה.ראו הוזהרתם אני בהתחלה לא ידעתי שלא שמים אשראי עכשיו קיבלתי חיוב שלא ביצעתי של 229 ש"ח
לא לשים אשראי באתר
היום אני משתמש בPAYPAL אבל בהתחלה לא ידעתי והיום אני רואה חיוב1. הכחשת עסקה.
2. שימוש בפייפאל יכול לעזור...
לא ניתן למחוק את פרטי הכרטיס מהאתר שם?היום אני משתמש בPAYPAL אבל בהתחלה לא ידעתי והיום אני רואה חיוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: