SOS מטבח

ליבי ל

משתמש מקצוען
תודה

אם את רוצה מלא אשכולות בנושא תכתבי בגוגל פרוג בצק חמוץ
תודה!
 

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הכנתי סיר צ'ולנט גדול של 12 ליטר למחר בלילה. ושאלתי היא האם להשאיר אותו כעת על האש כל הלילה או להעביר לפלטה כבר כעת?
 

ושמה תמר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
הפקות ואירועים
איך עושים שבצק עלים לא יתנפח כ"כ באפייה?
 

Noart

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
איך עושים שהמלית של הגביניות לא תצא באפייה?
 

מילתא אוושא

משתמש רשום
טורט גבינה בציפוי שמנת מתוקה, אפשר\מומלץ להקפיא כולל הציפוי?
עדיף לשמור במקרר עד שבועות? :unsure:

תודה רבה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

Menifa

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מה עושים עם קצפת שהוקצפה הרבה מדיי ונפלה
 

בלתי נראית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מנסה להמיס שוקולד לבקבוקים בשביל לזלף מעל וופל בלגי לשבועות (ולא רק..)
המסתי 2 חבילות שוקולד עם חצי שמנת מתוקה
שזה יגיע לרתיחה? המתכון נכון? פליז בדחיפות זה על האש...
@ה. בקר יש מצב לעזרה???
 

מילתא אוושא

משתמש רשום
מנסה להמיס שוקולד לבקבוקים בשביל לזלף מעל וופל בלגי לשבועות (ולא רק..)
המסתי 2 חבילות שוקולד עם חצי שמנת מתוקה
שזה יגיע לרתיחה? המתכון נכון? פליז בדחיפות זה על האש...
@ה. בקר יש מצב לעזרה???
לא חושבת שזה מתכון טוב.
שוקולד ושמנת מומסים יחד מתקשים אחרי זמן מה ולא תוכלי לזלף (גנאש)
יש מתכונים עם חלב\מים והם אמורים להשאר נוזליים לזילוף
את יכולה לחפש כאן בפרוג...
 

הדסה9999

משתמש מקצוען
טחנתי שקדים טחונים שלא היו טחונים מספיק ויצא ממש לח ובוצי, אפשר לשמור במקרר או שזה יתקלקל ויתליע?
 

SHILATI

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מה עושים עם קצפת שהוקצפה הרבה מדיי ונפלה
ממיסים את הקצפת על אש נמוכה מחזירים למקרר או למקפייא ומתי שהיא ממש קרה מוסיפים מעט לימון והנה פלא מוקצפת בחזרה
 

בלתי נראית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מנסה להמיס שוקולד לבקבוקים בשביל לזלף מעל וופל בלגי לשבועות (ולא רק..)
המסתי 2 חבילות שוקולד עם חצי שמנת מתוקה
שזה יגיע לרתיחה? המתכון נכון? פליז בדחיפות זה על האש...
@ה. בקר יש מצב לעזרה???
מחכה עדין לתשובה
צריכה את המתכון של שוקולדים לזילוף שישאר טוב להרבה זמן...
 

אילה ג

משתמש פעיל
אני צריכה לדעת בדחיפות יחסים:
אני רוצה להקציף שמנת לזילוף פרח גדול בתוך כוסית, חלק עם תותים. רוצה שזה יהיה יציב, למרות שאפשר להקפיא.
מישהי פה יודעת לומר לי כמויות ורכיבים?
האם עדיף עם פודינג או שוקולד לבן?
@ה. בקר, @shira bira @חנש מי עוד?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני צריכה לדעת בדחיפות יחסים:
אני רוצה להקציף שמנת לזילוף פרח גדול בתוך כוסית, חלק עם תותים. רוצה שזה יהיה יציב, למרות שאפשר להקפיא.
מישהי פה יודעת לומר לי כמויות ורכיבים?
האם עדיף עם פודינג או שוקולד לבן?
@ה. בקר, @shira bira @חנש מי עוד?
קצפת יציבה זה עם פודינג
חשוב:
1. לדאוג שהשמנת תהיה קרה מאד בהקצפה (אני שמה במקפיא לרבע שעה לפני)
2. להקציף ואז לזלף מיד כיון שהפודינג סופח נוזלים והקצפת הופכת שבירה וגרגירית.
 

אילה ג

משתמש פעיל
קצפת יציבה זה עם פודינג
חשוב:
1. לדאוג שהשמנת תהיה קרה מאד בהקצפה (אני שמה במקפיא לרבע שעה לפני)
2. להקציף ואז לזלף מיד כיון שהפודינג סופח נוזלים והקצפת הופכת שבירה וגרגירית.
תודה רבה!!
כמה פודינג ומתי להוסיף?
השאלה אם התותים לא יהפכו את זה לרך, אני רוצה לזלף, לא יודעת יחסים.
היה פה מתכון של @ה. בקר של קצפת עם תותים, והיה שם שוקולד לבן, כדאי להוסיף בגלל התותים?
השוקולד אמור לייצב? לא היה ברור שם היחסים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה