SOS מטבח

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שווה להשקיע סירופ מייפל אמיתי בשביל פאי פקאן?
לדעתי לא
את המייפל האמיתי שיש לי בבית אני שומרת למאכלים של שבת ויומיום: בויניגרט לסלטים, להמתיק חליטות צמחים, פנקייק לילדים וכו'.
פאי פקאן הוא לא משהו שאוכלים בשגרה וכל הערך התזונתי של המייפל (וגם טעמו העדין והמתון) יילך לאיבוד בתועפות סוכר וחמאה.
מה גם שפאי פקאן טעים בהחלט גם עם מייפל מזויף.

ולפני שתשאלי לגבי הפנקייק: הוא מחצי קמח לבן וקמח מלא או מכוסמין פלוס כף קוואקר.
 

גויבה

משתמש פעיל
לדעתי לא
את המייפל האמיתי שיש לי בבית אני שומרת למאכלים של שבת ויומיום: בויניגרט לסלטים, להמתיק חליטות צמחים, פנקייק לילדים וכו'.
פאי פקאן הוא לא משהו שאוכלים בשגרה וכל הערך התזונתי של המייפל (וגם טעמו העדין והמתון) יילך לאיבוד בתועפות סוכר וחמאה.
מה גם שפאי פקאן טעים בהחלט גם עם מייפל מזויף.

ולפני שתשאלי לגבי הפנקייק: הוא מחצי קמח לבן וקמח מלא או מכוסמין פלוס כף קוואקר.
אני לא שואלת מבחינה בריאותית
אלא מבחינת הטעם ,אתמול יצא לי לראות סירופ מייפל טהור בהכשר בד"ץ והתלבטתי אם שווה להשקיע (35 ש"ח)
אם זה באמת נותן טעם יותר משובח בעוגות
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני לא שואלת מבחינה בריאותית
אלא מבחינת הטעם ,אתמול יצא לי לראות סירופ מייפל טהור בהכשר בד"ץ והתלבטתי אם שווה להשקיע (35 ש"ח)
אם זה באמת נותן טעם יותר משובח בעוגות
בעוגות זה פשוט נבלע. הטעם שלו מאד עדין לעומת המזויף.
 

דילים

משתמש מקצוען
היי!!
מקווה שלמישו כאן תהיה תשובה בשבילי...
למאפה כלשהו מלוח וחלבי קניתי בצק עלים.
הבעיה שגיליתי עכשיו שזה בצק שמרים עלים של תנובה, מיועד למאפים מתוקים...
זה יהיה נורא?
מישהי ניסתה?
ירגישו מתיקות במאפה?
כי בעיקרון זה לא מאפה מתוק בכלל...
עם מוצרלה וכו'...
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
היי!!
מקווה שלמישו כאן תהיה תשובה בשבילי...
למאפה כלשהו מלוח וחלבי קניתי בצק עלים.
הבעיה שגיליתי עכשיו שזה בצק שמרים עלים של תנובה, מיועד למאפים מתוקים...
זה יהיה נורא?
מישהי ניסתה?
ירגישו מתיקות במאפה?
כי בעיקרון זה לא מאפה מתוק בכלל...
עם מוצרלה וכו'...
לא יפריע לך!! בהצלחה
תששלחי לי טעימה;)
 

עיתונאית

משתמש סופר מקצוען
האם אני יכולה לעשות סורבה בתבנית מגנום? ואם לא, יש מתכון למגנום פירות?
 

chyz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
נשאר לי בצק של שמרים גבינה ונגמר לי המילוי
אפשרי לעשות ממנו לחמניות חלביות, או מאפים? הוא מתוק
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
נשאר לי בצק של שמרים גבינה ונגמר לי המילוי
אפשרי לעשות ממנו לחמניות חלביות, או מאפים? הוא מתוק
לחמניות אפשר אבל שימי לב לדעות הלכתיות שונות לגבי לחם חלבי. בנוסף-זמן ההתפחה יהיה ארוך יותר.
מאפים-בטח, למה לא?
 

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
מקווה שמתאים לאשכול:
מה עושים עם הטשולנט ? שבועות ושבת אחריו.
מתי מכינים? לפני החג מבשלים חלקית? או רק את המוצרים ובחג מבשלים?
ויש לי פלטה- לא גז , האם יספיק להתבשל בכלל? ויגיע לרתיחה?
ועוד משהו, אני שמה עוף בטשולנט, מישהי אמרה לי לשים עוף מבושל,
מה אומרות?
קצת מסתבכת בעניין.
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
מקווה שמתאים לאשכול:
מה עושים עם הטשולנט ? שבועות ושבת אחריו.
מתי מכינים? לפני החג מבשלים חלקית? או רק את המוצרים ובחג מבשלים?
ויש לי פלטה- לא גז , האם יספיק להתבשל בכלל? ויגיע לרתיחה?
ועוד משהו, אני שמה עוף בטשולנט, מישהי אמרה לי לשים עוף מבושל,
מה אומרות?
קצת מסתבכת בעניין.
יש אשכול בענין תחפשי כבר מישו רשם על זה
אני יענה לך בקצרה, אנחנו מכינים בחמישי בלילה אחרי סעןדת החג
שום דבר לא מבושל רק הבצל מטוגן
 

tbh

משתמש מקצוען
כמה קמח אפשר לשים מקסימום במיקסר בוש 1000 וואט? לחלה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה