אני פחות מתמצאת בזה. מתנצלת@ה. בקר @shira bira ומי שעוד יודעת
דחוף דחוף
אני באמצע להכין, הפסקתי הכל בגלל זה,
יכולות לענות לי דחוווווף?
אני פחות מתמצאת בזה. מתנצלת@ה. בקר @shira bira ומי שעוד יודעת
דחוף דחוף
אני באמצע להכין, הפסקתי הכל בגלל זה,
יכולות לענות לי דחוווווף?
אולי נכנס לך טיפה מים?@ה. בקר @shira bira
יכולות לעזור לי דחווף
אני באמצע להכין פרלינים,
ממיסה שוקולד לבן עם חמאת קקאו, ניסיתי ביחס של 100 שוקולד ל - 10 גר' חמאת...
ומאוד סמיך, לא נוזלי, הוספת עוד קצת חמאת ולא עוזר,
מה לעשות?
אפילו לא טיפת מים,אולי נכנס לך טיפה מים?
כי 10-15 אחוז חמאת קקאו זה מה שצריך.
את ממיסה לציפוי? כי אני בציפוי שמה יחסית אחרים לגמרי....אפילו לא טיפת מים,
וזו כבר פעם שניה, במוצא שבתי ניסיתי להמיס וגם נשאר יבש ולא נהיה נוזלי,
וזה שוקולד צ'יפס לבן מחנות אפיה סוג שאני קונה הרבה פעמים בשביל זה, טרי, קניתי לפני כמה ימים.
@ה. בקר
יכולה לעזור דחוף דחוף??
הרבה זמן לא רואים אותך ב - SOS... קרה משהו?
ב"ה עסוקה בדברים טובים ובאמת קצת פחות פנויהאפילו לא טיפת מים,
וזו כבר פעם שניה, במוצא שבתי ניסיתי להמיס וגם נשאר יבש ולא נהיה נוזלי,
וזה שוקולד צ'יפס לבן מחנות אפיה סוג שאני קונה הרבה פעמים בשביל זה, טרי, קניתי לפני כמה ימים.
@ה. בקר
יכולה לעזור דחוף דחוף??
הרבה זמן לא רואים אותך ב - SOS... קרה משהו?
בטוח. לא נכנסו לא מים ולא אדים.ב"ה עסוקה בדברים טובים ובאמת קצת פחות פנויה
קדה לדעת למה מתקשה לך
כי חמאת הקקאו אמורה לרכך את התערובת.
בטוח לא נכנסו אפילו אדי מים?
אני עכשיו בדיוק ציפיתי מגנומים קטנים
אצלי זה לא חלבי, זה שוקולד צ'יפס לבן פרווה מחנות אפיה.אני עכשיו בדיוק ציפיתי מגנומים קטנים
על 200 גר שוקולד חלבי .
75 גר חמאת קקאו
(הוספתי גם פקאן מסוכר גרוס לתערובת)
להוסיף עגבניות מרוסקות לשחק בזה עם רסק או עם עוד קצת חריףיש איך לתקן?
בד"כ כוס אצל העני זה חד"פ רגיל - 180 מ"ל@ה. בקר וכל חובבות המתכונים שלה- אם משהי מכן יודעת
כשרשמת בחוברת של הלחמניות כוס- לאיזו כוס התכוונת חד"פ 180 מ"ל או 240 מ"ל או משהו אחר?
אשמח לתשובה מהירה כי אני באמצע להכין את הבצק של הפוקאצות שלך
וזו הזדמנות לומר לך תודה על המתכונים שאני ממש אוהבת
תודה!
של משנת יוסף זה 180...שאלתי אותה פעם, היא אמרה לי שהחדפ הקר שלה הוא 200 מ"ל( ממשנת יוסף)
בדיוק באתי לכתוב...של משנת יוסף זה 180...
שוקולד מומס שיתקשה?אני רוצה לעשות בסיס שוקולד לסמאש קייק
יש לי תבנית מתאימה אבל ממתכת לא מסיליקון.
אני יוכל לשחרר את השוקולד ממנה או חבל לנסות?
תודה רבה.שוקולד מומס שיתקשה?
למה שלא יצא.
אבל איך תאפי את העוגה אם יש שוקולד בתבנית<
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: