SOS מטבח

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

סודה לשתיה

משתמש מקצוען
הפחזניות בתנור עלו מהמם ובסוף האפיה הם נהיו פיתה...
מה עושים???
כפרת עוונות
תעזרו לי שלפחות הנגלה השניה תצא לעניין....
 

lea.dev.top

משתמש מקצוען
D I G I T A L
שאלה על פחזניות

בכל המתכונים רשום ךהכניס את הבצק למיקסר שעודנו חם
המיקסר שלי לא חלבי :(
אפשר לקרר ואז להכניס למיקסר? או שזה לא יצא טוב?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שאלה על פחזניות

בכל המתכונים רשום ךהכניס את הבצק למיקסר שעודנו חם
המיקסר שלי לא חלבי :(
אפשר לקרר ואז להכניס למיקסר? או שזה לא יצא טוב?
לא ניסיתי אבל חלק מתפקיד המיקסר הוא לקרר תוך כדי ערבוב.
תקררי ותערבבי ביד אבל לא לגמרי. שיהיה חמים ואז תכניסי למיקסר.
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
שאלה על פחזניות

בכל המתכונים רשום ךהכניס את הבצק למיקסר שעודנו חם
המיקסר שלי לא חלבי :(
אפשר לקרר ואז להכניס למיקסר? או שזה לא יצא טוב?
לא זוכרת איפה ראיתי אבל היה כתוב שאחרי שעשית לזה את הצורות, להכניס למקרר.......(כדי של ירד)
מישהי שמעה על זה?
 

היפי

משתמש פעיל
1. מהנסיון שלי, בד"כ אם יצא פיתה זה אומר זמן אפייה לא מספיק. תנסי לאפות 1-2 דקות נוספות.
2. אני מכינה פחזניות בלי מיקסר בכלל, בערבוב ידני, ויוצא מעולה. יעזור לך מתכון?
 

היפי

משתמש פעיל
אני אשמח למתכון

חומרים לכ- 30 יחידות:

1 כוס מים
1/2 חב' מרגרינה (100 גר')
1 כוס קמח (כוס של 240 מ"ל)
3-4 ביצים

מרתיחים בסיר את המים והמרגרינה
כשהמרגרינה נמסה מורידים את הסיר מהאשר
להוסיף בבת אחת את הקמח, ולערבב עד שנוצר כדור
להוסיף את הביצים אחת אחת (לא כולן יחד!), ולערבב היטב.
להתחיל ב-3 ביצים, ואם יש צורך להוסיף 1/2 ביצה נוספת, ואם עדיין יש צורך, להוסיף את ה-1/2 האחרון.

אם התערובת יוצאת נוזלית מדי, כדאי לחכות קצת כדי שתסמיך.

לאפות ב-200 מעלות, כחצי שעה
 

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
הלפ!!
הקצפתי ריץ כדי לזלף, אבל הריצ' לא היה קר מספיק
והוא פשוט נשאר נוזלי
הכנסתי למקרר לחצי שעה וניסיתי להקציף שוב - לא עזר
איך להציל אותו?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזר. ריצ' מתייצב אפילו כשאינו קר מאד.
אולי הוא מקולקל או שזה גלידן?
 

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
קצפת צימחית במתיקות מעודנת של השף הלבן

הקצפתי והקצפתי ללא שינוי כמה דקות טובות
 

פלמינגו.

משתמש מקצוען
רוטב קרמל- ניסתי את המתכון של קרין גורן ולא יצא לי טוב
לא מאד סמיך כמו שרואים בתמונה ובכלל צבע צהוב כזה
משהי יודעת להסביר?
 

אין-עוד-מלבדו

משתמש צעיר
רוטב קרמל- ניסתי את המתכון של קרין גורן ולא יצא לי טוב
לא מאד סמיך כמו שרואים בתמונה ובכלל צבע צהוב כזה
משהי יודעת להסביר?
לא מכירה את הרוטב קרמל הספציפי של קרין גורן.
אבל כשמדובר בקרמל רגיל ככל שמחממים את הסוכר יותר זמן הוא נהיה יותר כהה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה