אני מכינה פעם בכמה שבועות אופה בתבניות קטנות כי זה מה שאנחנו צריכיםאפשר להקפיא קוגל אטריות?
ומפשירה כל שבוע
משתדלת לפשיר בחוץ ואז להעביר חימום בתנור כשזה מכוסה
אני מכינה פעם בכמה שבועות אופה בתבניות קטנות כי זה מה שאנחנו צריכיםאפשר להקפיא קוגל אטריות?
עוגה שמופשרת תמיד תפריש נוזלים זה בלתי נמנע@ה. בקר @shira bira@ @רוחי בלבוחי
וכל מי שיודעת
יש לי במקפיא עוגות שאפיתי ואני רוצה לדעת איך הכי טוב להפשיר אותן:
1. עוגת גבינה עם ביצים לא מופרדות, המתכון הוא :
למטה ביסקוויטים טבולים בחלב, מעל זה תערובת של ביצים גבינה שמנת חמוצה פודינג סוכר אולי גם קורנפלור,
חצי ערבתי עם שוקולד חלבי לעיגולים חומים.
זה מוקפא בתבנית ח"פ עם ניילון נצמד ונייר כסף.
איך הכי טוב להפשיר כזו עוגה שיהיה לזה טעם טרי ולא יפריש נוזלים?
2. עוגה בחושה גם עם ביצים לא מופרדות, אלא הקצפתי אותן שלימות הרבה זמן.
בל זה לא בקופסא או תבנית אלא קשור ב - 2 שקיות.
3. חוצמזה, עוגות שכבות כלמיני.
אני צריכה את זה ליום שישי ולפורים.
4. אם מישהי יודעת איזה סלטים אפשר להכין מראש ולהקפיא עבור פורים.
תודה רבה רבה!!!!!!
אויש טעות שלילא, זו עוגת גבינה אפויה!
אז אני מבינה שלא טוב בתנור,אויש טעות שלי
תפשירי במקרר בקופסא אטומה. אם הקפאת עם איטום קפדני לא יהיה לזה טעם של מקפיא
אם אפשר להניח נייר סופג בתחתית/בשולי זה יקלוט חלק מהנוזלים
בתנור ודאי שלא!אז אני מבינה שלא טוב בתנור,
זה לא רק הטעם של המקפיא, חשוב לי גם המרקם.
ועוגה בחושה עם ביצים מוקצפות שלימות - איך עדיף להפשיר?
יש אשכול (או יותר) על הקפאת סלטים.@ה. בקר @shira bira@ @רוחי בלבוחי
עוד משהו,
פשטידת תפוחי עץ שהיא כמו עוגה בחושה, בתוספת פרוסות תפוחי עץ
איך הכי טוב להפשיר?
ויודעות לומר לי דחוף איזה סלטים אפשר להקפיא?
לא משנה איזה סוג: חצילים, ירקות, מטבלים.
תודה רבה
אין לי נסיון עשיר בהקפאות אבל יודעת שעוגות פרי פחות טובות בהקפאה.@ה. בקר @shira bira@ @רוחי בלבוחי
עוד משהו,
פשטידת תפוחי עץ שהיא כמו עוגה בחושה, בתוספת פרוסות תפוחי עץ
איך הכי טוב להפשיר?
ויודעות לומר לי דחוף איזה סלטים אפשר להקפיא?
לא משנה איזה סוג: חצילים, ירקות, מטבלים.
תודה רבה
חיפשתי הרבה, לא מצאתי, מישהי יודעת איפה האשכול הזה?יש אשכול (או יותר) על הקפאת סלטים.
@ה. בקר @shira bira@ @רוחי בלבוחי
עוד משהו,
פשטידת תפוחי עץ שהיא כמו עוגה בחושה, בתוספת פרוסות תפוחי עץ
איך הכי טוב להפשיר?
ויודעות לומר לי דחוף איזה סלטים אפשר להקפיא?
לא משנה איזה סוג: חצילים, ירקות, מטבלים.
תודה רבה
ברור שאפשר להקפיא ואפשר גם עכשיוסלט קוביות בטטות מטוגן
סלט חצילים עם פלפלים
סלט זיתים ברסק עבניות
זה המילוי הכי טעים אבל תלוי כמה נוזלי זה.עזרה דחופה-
הכנתי מתכון עם גנאש ונשארה לי כמות גדולה מהגנאש(שמנת מתוקה מומסת עם שוקולד). האם ניתן להשתמש איתו בתור מילוי לאוזני המן? כלומר שייך בכלל להכניס אותו לתנור?
מהניסיון שלי - מילוי עובר טוב.אוקי כנראה שאנחנו מדברים על משהו אחר, כי אלו התוצאות:
צפה בקובץ המצורף 1332849
זה כשהכנסתי לתנור... אולי את מתכוונת לזלף את הגאנאש אחרי האפייה של הבצק של האוזן המן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: