SOS מטבח

נאני

משתמש מקצוען
דחוףף
בצק שמרים חלבי שהיה במקרר 24 שעות ולפני היה קרוב לשעה בחוץ- עדיין טוב?
 

אילה ג

משתמש פעיל
שלום,
אני רוצה להכין מחר בבוקר פרלינים משוקולד, בצורת פרח, וצבעת את שולי הפרח עם אבקת איבוק.
רק שאני לא ממש יודעת לטמפרר,
השאלה אם אני חייבת להכין את השוקולד החיצוני מצמקאו,
או שאפשר להכין משוקולד מריר, ולהכניס להקפאה רק אחרי שפושר?
אם אפשר תשובה בדחיפות.
תודה
 

אילה ג

משתמש פעיל
שלום,
אני רוצה להכין מחר בבוקר פרלינים משוקולד, בצורת פרח, וצבעת את שולי הפרח עם אבקת איבוק.
רק שאני לא ממש יודעת לטמפרר,
השאלה אם אני חייבת להכין את השוקולד החיצוני מצמקאו,
או שאפשר להכין משוקולד מריר, ולהכניס להקפאה רק אחרי שפושר?
אם אפשר תשובה בדחיפות.
תודה
דחווווף
יש למישהי תשובה בשבילי?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שלום,
אני רוצה להכין מחר בבוקר פרלינים משוקולד, בצורת פרח, וצבעת את שולי הפרח עם אבקת איבוק.
רק שאני לא ממש יודעת לטמפרר,
השאלה אם אני חייבת להכין את השוקולד החיצוני מצמקאו,
או שאפשר להכין משוקולד מריר, ולהכניס להקפאה רק אחרי שפושר?
אם אפשר תשובה בדחיפות.
תודה
אם תכיני משוקולד מריר לא מטומפרר זה יזיע וימס ויהיו כתמים
אם תכיני מצמקאו זה לא יהיה טעים.
תחליטי מה עדיף לך...
 

אילה ג

משתמש פעיל
אם תכיני משוקולד מריר לא מטומפרר זה יזיע וימס ויהיו כתמים
אם תכיני מצמקאו זה לא יהיה טעים.
תחליטי מה עדיף לך...
תודה רבה שאת עונה לי,

אבל אמרה לי מישהי שמכינה הרבה פטיפורים ופרלינים
שהיא מכניסה למקפיא רק אחרי שפושר ולא רותח ,
ואין לה שום בעיה עם מריר, היא לא משתמשת בצמקאו.
לכן אני שואלת אם זה פתרון.
לא אם כן אתם יודעות לומר לי שיטה קלה קלה לטמפרור, יש לי מדחום,
אבל איך אדע בטוח שזה יצא טוב?
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
במזג אויר הזה - כמה זמן אפשר להשאיר בצק שמרים מחוץ למקרר?
בדרך כלל- מהלילה עד הבבוקר זה בסדר גמור ,
וכנראה עניתי לך לשבוע הבא...

שאלה לי: אפשר להקפיא טופו? (מוקפץ עם בצל מטוגן)
איך המרקם שלו אחר כך?
 

תמלול זריז

משתמש מקצוען
אני צריכה להכין בצק ללחמניות ויש לי קמח רק במקפיא
אפשר להשתמש או שחייב לחכות שלא יהיה קר מאד?
אשמח לתשובה מהירה!!!! תודה :)
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

תמלול זריז

משתמש מקצוען
וואו, בזמן האחרון אני נעזרת באשכול הזה המון
שאלה- באמצע ללוש בצק שמרים במיקסר, המיקסר שבק חיים :(
עכשיו אני רואה בבצק פסים קטנים לבנים, ואין לי מושג מה זה... בחיים לא ראיתי כזה דבר
אני שואלת את עצמי האם יכול להיות שזה סוג של חרקים או משהו, או שפשוט בגלל שהבצק עבר רק חצי לישה יכול להיות שהקמח לא התאחד טוב או משהו כזה
יש לכם מושג מה זה? נתקלתם פעם?
 

משתמשת אחת

משתמש צעיר
מישהי יודעת דחוף כמה זמן אפשר לשמור מילקשייק במקרר? צריך להיות טרי ממש?
אני מכינה עכשיו וצריכה להגיש מחר בצהריים, זה בסדר?
המתכון הזה-
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מישהי יודעת דחוף כמה זמן אפשר לשמור מילקשייק במקרר? צריך להיות טרי ממש?
אני מכינה עכשיו וצריכה להגיש מחר בצהריים, זה בסדר?
המתכון הזה-
אני לא רוצה לקחת אחריות,
אבל בגלל שאין בזה גלידה וגם השמנת היא 15% בלבד, אני לא חושבת שזה סיכון גדול להכין הערב.
כי כנראה מה שנותן את המרקם זה הפודינג והשמנת רק מוסיפה לזה.
מקסימום מריצים בחישה מחר בצהרים.
בהצלחה!
 

אחות

משתמש מקצוען
@ה. בקר, @חני בנני
איך השוקולד יוצא לכן מבריק???
שמתי ריצ' (קטן מהמכירות) ו100 גר שוקולד מריר בתוך קערה בתוך סיר עם מים חמים, נמס יפה, היה נראה יפה והבוקר נראה עצוב......
מה לעשות?
 

מה יש

משתמש מקצוען
אפשר להקפיא קישואים לפני בישול?
קלופים חתוכים מוכנים להכנס למרק?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה