ברוך ה'תודה רבה רבה עזרת מאוד
שמחתי לעזור
ברוך ה'תודה רבה רבה עזרת מאוד
תראי את הסרטון בלינק המצורף שכתבתי בזמנו@יעקב ויצמן אשמח לעזרתכם
הסרטון חסום ליתראי את הסרטון בלינק המצורף שכתבתי בזמנו
https://www.prog.co.il/threads/רוצה-לעזור-לכם-באקסל.499341/post-12389498
למיזוג קלאסי ניתן להשתמש כאמור בעזרת אנדים או פונקציות concat/textjoin
יש יתרונות לכאן ולכאן אבל זה לא משנה כעת לצורך הענין.
אם משהו עדיין לא ברור אשמח שתצרפי גיליון דוגמא לכאן
בהצלחה
יש אפשרות לאחד כמה עמודות לעמודה אחת?
יש לי עמודה של משפחה, עמודה של שם ועמודה של מספר
אני רוצה שזה יהיה לי כל שורה במשבצת אחת
איך אפשר לעשות את זה?
מצורף סיכום לשיטות שהזכרתי
אז זה צריך להראות ככה
אני רואה מסך שחורמצורף סיכום לשיטות שהזכרתי
צפה בקובץ המצורף 1492845
אולי...אני רואה מסך שחור
זה בגלל נטפרי?
הכל חסום בנטפרי, סיוטאולי...
מצורף כאן לינק לגיליון דוגמא (שיטס)שהכנתי
בפינה השמאלית למטה של התא נותן לך פלוס, 2 לחיצות וזה מושך עד הסוף
יש להוסיף עמודה של "סטטוס פגישה"אני בור באקסל (ושיטס), אני שובר את הראש איך להכין קובץ שיטס עבור מעקב אחר תשלומי פגישות
ברעיון האקסל אמור לכלול:
שם לקוח, מספר פגישות והתאריכים, תשלום ותאריך תשלום, יתרת חוב. ס"ה תשלומים מכלל הלקוחות.
צריך לקחת בחשבון:
דוגמא, לקוח היה 4 פגישות, שילם, הגיע למחרת לעוד פגישה, איך שומרים על סדר.
שילם חלקית ונשאר חוב
שילם עם יתרת זכות לפעם הבאה
זה ניתן לביצוע בהחלט על ידי פונקציית sumif או sumifs ראה כאןלשאוב נתונים מכלל התשלומים לפי חודשים,
זה אפשרי בהחלט.לאחר שהגיליון יהיה מוכן בנתונים תעבור לשלב הזה.אם אפשר גם גרף נתונים.
התשובה היא.כן בהחלט! על ידי פונקציית importrange ראה הדרכה כאןהאם אפשר לשלוח את הנתונים אוטומטי לקובץ שיטס אחר?
מניסיוני הלא מעט.אני לא ממליץ על כך.זה יוצר סירבול בכל חישובי הפונקציות העתידיות.האם לבנות קובץ עם הרבה גליונות, לכל לקוח גליון אחר?
כן.מצוין.אם כי בגדול ניתן לכתוב בכותרת העמודה יתרה בלבד.חוב יתבטא בסימן מינוס -האם שורת הכותרת תכיל: תאריך פגישה | תאריך תשלום | יתרת חוב | יתרת זכות
כאמור לעיל על ידי פונקציית sumifsהאם יש דרך מומלצת יותר?
איך אוכל לראות את ההכנסות מכלל הלקוחות לפי תאריך?
גם זה ניתן על ידי פונקציית sumifs.איך אוכל לראות את כלל הפגישות שעדיין לא שולמו?
תודה
אם הבנתי נכון..כיצד ניתן להשתמש במשפט לוגי OR במשפט SUMIFS
הנ"ל מסכם רק באם כל התנאים מתקיימים
אני מחפש SUMIFS עם עשרות תנאים שבכולם רק קריטריון אחד הוא אמת (אך באחד התנאים יש 2 קריטריונים שהם אמת מתוך הרבה קריטריונים שקר)
באקסל מיקרוספט עובד מצויואם הבנתי נכון..
צריך להשתמש בטכניקה של "עטיפת" הפונקצייה עם sum ולהכניס את התנאים בסוגריים מסולסלים.
בטכניקה זו ניתן להשתמש באותה מידה עם sumif .
תראה בלינק כאן
אם משהו לא מסתדר.תשלח כאן בבקשה גיליון דוגמאHow to use SUMIF / SUMIFS with an OR Logic in Excel
In this post, you will learn a simple trick to increase the power of SUMIF and SUMIFS using OR logic. You can specify more than one criteria to get a sum.excelchamps.com
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: