אמור להיות פתוח - אין סיבה שיהיה חסוםחסום לי
אמור להיות פתוח - אין סיבה שיהיה חסוםחסום לי
חסום לי כמעט הכל במחשב יש לי חסימה של נטפרי + של החסידות.(זה פחות או יותר רק מייל)אמור להיות פתוח - אין סיבה שיהיה חסום
יש לכך פיתרון.@יעקב ויצמן @xl3391
יש לי טור עם סכומים ואני רוצה שיופיעו כטקסט
לדוגמא: רשום 1025 - שיכתוב אלף עשרים וחמש, וכן הלאה
יש פיתרון ?
ראשית ניתן להשתמש גם בפונקציית countblank לספירת תאים ריקים בלבד.@יעקב ויצמן שלום. יש לי קובץ טבלה עם עמודה שחלק מהתאים מלאים (מאויישים....) וחלק עדיין ריקים, אני רוצה להפעיל את פונקציית COUNTIF כלומר לספור את התאים רק הריקים, אך רק מסוף הרשימה כלומר שהתאים הריקים שבאמצע לא יספרו ורק הרצף שמהתא האחרון עד התא המלא האחרון, מצ"ב דוגמה.
עריכה: מצאתי פיתרון, שמחשב את הימים מהיום והלאה, מחלק את הימים עד היום ומכפיל את הימים שבהם עבדתי עד היום + הימים הנותרים עד סוף החודשאני רוצה לעשות הערכה חודשית לפי ההספק של עד עכשיו כמה יצא בסוף החודש,
לשם כך עשית נוסחה באמצעות COUNTIF שעושה לי חשבון כך:
וזה עושה לי את הסך הכל של הסכום החודשי [לא נמצא בדוגמא הנ"ל] לחלק למספר הימים שעבדתי [התאים המלאים] ולהכפיל ל31, וכךזה יוצא הערכה,
אך יש לי בעיה, שאם אני מכפיל ל31 הרי יש הרבה תאים רקים בתחילת החודש שגם נחשבים, ויוצא חשבון לא נכון, כי אני רוצה לעשות חשבון רק של הימים שכבר עבדתי פלוס הימים שעדיין לא עבדתי, לא כולל הימים שכבר עברו והם רקים,
לכן שאלתי אם יש אפשרות לעשות שיהיה לי את המספר של התאים הרקים בסוף, או של כל התאים עד האחרון המלא.
מקוה שהובנתי,
בכל אופן זה לא כל כך חשוב שתטרח על זה מידי הרבה....
כל הכבודעריכה: מצאתי פיתרון, שמחשב את הימים מהיום והלאה, מחלק את הימים עד היום ומכפיל את הימים שבהם עבדתי עד היום + הימים הנותרים עד סוף החודש
בעזרת פונקציית transposeיש לי טבלה מלאה בנתונים שיש כותרת מעל כל עמודה וגם בצד בטור A לפני כל שורה
איך אני הופך את כל הטבלה כולל הנתונים שהכותרות מעל העמודות יהיה מהצד וכן הכותרות מהצד יעלה למעלה מעל כל העמודות?
איך אני משתף URL שונה לכל גיליון?אם כך.אין לי פיתרון להציע.
חוץ מאשר לפצל את נתוני הגיליון הנוכחי למספר גיליונות .ולשתף כל אחד מהמשתתפים בurl שונה
ברגע שפותחים גיליון חדש בשיטס.באופן אוטומט נוצר לו על ידי הדרייב url יחודי.איך אני משתף URL שונה לכל גיליון?
לאחר משא ומתן ,ברוך ה' יש 2 פתרונות לכך.ברוך רחמנא דסייען.בס"ד
היי
האם מישהו נתקל באפשרות או איזה דרך לעשות נוסחת פילטר (בגוגל שיטס)
לפי שתי עמודות
להמחשה, נוסחת פילטר ממיינת לפי התנאי הראשון והתנאי השני ממיין את היתרה שנשארה מהתנאי הראשון,
כך שאם אני רוצה למצוא את רק את מה שקשור לשם משה בעמודה C ובעמודה D , ראשית הנוסחא מסננת את הטבלה לפי השם משה בעמודה C ואח"כ יסנן לפי השם משה בעמודה D אז הוא יסנן לי את השם משה רק מתוך הסינון שנשאר לי בעמודה C
אני צ' שהתנאי הראשון יחזיר לי את הטבלה לפי שתי עמודות שרשום שם השם משה, בפעם אחת
מצרף קובץ דוגמא
https://docs.google.com/spreadsheets/d/177j3YdwR_97mXbzOQyFAW1StM7zxk0-QVkcCkheOUyo/edit#gid=0
תוכל לשלוח גיליון דוגמא?שלום
אשמח לעזרה
האם יש אופציה בשיטס לעשות סינון לפי תא מסוים?
אני מתכוון לסינון דרך תצוגת מסנן
אני רואה שיש אופציה לעשות סינון לפי נוסחה
אבל איזה נוסחה צריך לזה?
אשמח לתגובה
תודה רבה
תוכל לשלוח גיליון דוגמא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: