נכתב ע"י מאן דהו;2069842:מישהו יודע מה קורה??
תמונה מלפני 5 דקות...
א. ישנו ספק אחד, אר-אל. הספק השני בטעות נדחף לרשימה.נכתב ע"י zipi m;2069624:כמה שאלות על נטפרי,
מקווה שאני לא חוזרת על שאלות שנשאלו (האשכול מידי ארוך...)
א. האם יש הבדל בין הספקים שמציעים?
ב. יש לי תשתית של הוט, האם זה מסתדר עם הסינון.
ג. גוגל דרייב פתוח? בשביל העלאת קבצים, ושיתוף פרטי?
ד. אתרי חדשות סגורים, בלי אפשרות לפתיחה?
אשמח לתשובות מהאנשים הנפלאים של נטפרי.
--נכתב ע"י רמה פלוס;2072358:ד. מה שסגור סגור, ומה שפתוח פתוח. נטפרי שונה משאר חטיבות הסינון שאתרים סגורים, ואם מבקשים זה נפתח. מה שסגור, יש לזה סיבה. ולכן לא תועיל כל בקשה לפתיחה. מה שכן, ישנם אתרי חדשות שכן פתוחים; לדעת-קול חי-jdn, ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=264722נכתב ע"י משיקו;2074356:ראיתי באתר נטפרי על ספק 019, יש למישהו פרטים?
יש קישור?נכתב ע"י אהרן2;2074499:תרגום בינג נפתח
נכתב ע"י אהרן2;2074518:
נכתב ע"י אהרן2;2074518:
נכתב ע"י איש שמח;2056897:כלומר שיש לי תיקיה על המחשב, וכל מה שנשמר בה עולה מיידית לענן?
ונטפרי יודעים לחסום לינקים ציבוריםם ולא פרטיים? איך זה יתכן? הרי-
אני מייצר לינק לשיתוף קובץ ספציפי שהעליתי לענן, אולי שולח אותו באופן פרטי לאח שלי, ואולי שולח את הלינק ל10 אנשים....
תודה
נכתב ע"י איש שמח;2077029:מישהו?..
נכתב ע"י אהרן2;2077039:אגב
נפתחים כבר סרטים מ-https://vimeo.
כל הכבוד ל-mat על שדרוגים נון סטופ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: