נכתב ע"י A052;2033763:אני מחובר לנטפרי דרך RL, מודם של נטוויז'ן עם קו של נטוויז'ן.
ואני לא מצליח לשלוח ולקבל פקסים.
וכשישיניתי לשם משתמש המקורי של נטוויז'ן שניתן לי לצורך הקו הביתי זה כן עבד, כך שלכאורה הבעיה היא בRL/נטפרי.
מישהו יודע על זה? מישהו יודע מה אפשר לעשות?
בתודה מראש.
נכתב ע"י אביחי בס;2052314:אני רוצה לשים את נטפרי בנוסף לאתרוג אולם שאתר אחד לא יחסם לי וידוע לי שנטפרי חוסם אותו - אפשרי לעשות לי דבר כזה?
...נכתב ע"י mat;2052355:נטפרי לא רק מסננים. אלא נותנים לכם יתרון על אינטרנט לא מסונן.
הוספנו כפתור הורדה באתר יוטיוב. זה נראה כאילו ככה יוטיוב נראה. אבל זה לא ככה באינטרנט לא מסונן.
תודות ל MacroShadow שבזכותו זה בוצע.
נכתב ע"י משב;2052749:שבוע טטוב.
אני משתמשת באינטרנט של שכנים (באישור כמובן). ויש לי חייגן של נט פרי. אך בהוראת הרבי שלנו חייגן אינו מספיק כי אתה בוחר מתי לפתוח ומתי לא.
האם יש אפשרות לחסום לתמיד את המחשב ע"י נט פרי בלי שאצטרך כל פעם להפעיל את החייגן. ועם כל זה להמשיך להשתמש בויי פיי של שכנים. ושלשכנים זה לא יחסום כמובן. רק לי.
(בהורדת התוכנה של נט פרי שמיועדת לדברים כאלו כתוב שזה עובד רק עם ספקים שעובדים עם נט פרי, האם זה כולל אינטרנט של שכנים?)
מחכה לתגובה בדחיפות
נכתב ע"י mat;2052755:אם החייגן עובד על פרוטוקול PPTP. זה אמור לעבוד גם אחרי התקנת התוכנה.
כלומר אחרי שתתקינו. זה יעבוד לכם רק אם תתחברו לחייגן. אם לא תתחברו האינטרנט יהיה סגור לגמרי.
אני מחלק בין פרוטוקל PPTP ל L2TP כי יש כאלו שאראל חיבר אותם עם החייגן האחרון וזה לא עבד. אז שימו לב שרק PPTP עובד ביחד עם התוכנת חסימה
נכתב ע"י משב;2052762:איך יש לי אפשרות לדעת איך זה עובד?(על איזה פרוטוקול?)
נכתב ע"י משב;2052769:התקנתי את החייגן לבד דרך האינטרנט
נכתב ע"י משב;2052772:כתוב לי "NISIM CLICKONE"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: