אני זוכר מהפרסומים שלהם לפני כ-12 שנה...את גילאי הזקנים בעלי הפליסות ניתן לראות באתר שלהם
רובם עדיין לא עברו את גיל תוחלת החיים הממוצעת של הזקנים בארה"ב
הנתונים שבאתר תואמים לנתונים המודפסים אצל הלקוחות לאורך השנים,אני זוכר מהפרסומים שלהם לפני כ-12 שנה...
ושם היה כתוב שהם בני 75-85 (אז)
ברוך ה' לא נכנסתי לאתר שלהם,
(אולי האתר עובד בספירה לאחור...),
זה הדבר המחשיד ביותר בחברה זו, איך יכול להיות שאף אחד לא מת כזה הרבה שניםרק שאלה קצרה:
(אינני בקי בכל הנתונים ונא לא לתפוס אותי על המילה),
חברת adr התחילה לשווק פוליסות כבר לפני כ-12 שנים (אולי אפילו יותר),
מכרו פוליסות של בערך 10-15 זקנים בני 75 ומעלה,
כיום כולם כבר מעל גיל 85,
איך יכול להיות שרק אדם אחד מתוכם מת (וזה גם היה כרוך בקמפיין מסיבי בשיווק פוליסות חדשות - דבר שמחשיד מאוד שמדובר במשהו מצוץ מהאצבע...) - במהלך כל השנים האלו (בהתחשב בקורונה שהרגה מעל מיליון אמריקאים מבוגרים...),
חשבתי כסגולה לאריכות ימים - לקנות פוליסת ביטוח ולמכור אותה לחברת adr - ככה אשאר בחיים עד גיל 150 לפחות....
אני לא מבין בזה בכלל.אני חושב שיש בענין זה די והותר כדי להעיד על אמינותה של החברה, שמלבד אי פרסום תשקיף לציבור לא מצאו כל עילה נוספת באמינות ההשקעות.
אם העו"ד הוא מטעמם אז הוא מייצג את האינטרס שלהם, כלפי המשקיעים בחברה הוא ממש ממש לא סיבה להניח שמדובר בהשקעה בטוחה.למעשה יש להם עו"ד מפורסם בארץ שהוא ממונה על בדיקת חוקיות הפוליסות ומעיד על כל פוליסה ועוקב אחרי התשלומים
גם לי עלתה המחשבה הזו.אני רק חשב מה יש לחברה להסתיר את התשקיף.....?
אני מעלה השערה שתשקיף זה לא מסמך שכל אחד יודע לקרוא אותו נכון. אתם רואים שהיה צריך חוק מדינה לחייב פרסום תשקיף, משמע שללא החוק היה אינטרס לכל מי שמנפיק ניירות ערך שלא לפרסם תשקיף.גם לי עלתה המחשבה הזו.
מה יש לחברה להסתיר את התשקיף מהציבור ולהציג אותו רק לעו"ד?
הפוך, אם יש שם דברים מעודדים יש לה אינטרס לפרסם אותו.
ואם היא מעדיפה שלא אז זה אומר דרשני.
יתכן באמת שלא כל אחד יודע לנתח את התשקיף, אבל זה ברור שהוא משקף את נתוני החברה.אני מעלה השערה שתשקיף זה לא מסמך שכל אחד יודע לקרוא אותו נכון. אתם רואים שהיה צריך חוק מדינה לחייב פרסום תשקיף, משמע שללא החוק היה אינטרס לכל מי שמנפיק ניירות ערך שלא לפרסם תשקיף.
מספיק שאיזה פרוגניק אחד יוציא ויעתיק משם איזה שורה שלא בהקשר הנכון ויוציא שם רע שיהיה קשה לתקן אותו.
כרגע יש להם מגוון מסלולים החל מ 6,500$ עד 50,000$,מישהו יודע מה הסכום הראשוני שצריך להשקיע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: