זהו שאני רוצה להשתמש בBUYME והוא לא תקף באתר אלא רק בסניפיםאת יכולה להזמין דרך האתר לכל כתובת שתרצי
מישהו יודע האם ניתן להזמין ארון ב-ACE לעיר אחרת (שבה יש סניף אחר של ACE)?
או שכל סניף מספק לאזור שלו?
שאלה נוספת:
איך ניתן להשיג נציג של ACE??
הם לא עונים בשום סניףףף
וגם לא במייל.
בטלפון הזה לא עוניםתנסי את הטלפון הזה - 0793002400
מנסיון בסוף הם עוניםבטלפון הזה לא עונים
הזמנתי משהו מהאתר שלהם לפני חודש
זה לא הגיע אלי עדין כי בשרות לקוחות לא עונים ורק אפשר לקבל איזה קישור בווצאפ להתקשרות -אין לי ווצאפ
בהודעה שקיבלתי בזמנו אמרו שאני צריכה לאשר בהודעת SMS מתי אני יכולה לקבל את המשלוח אין לי, נסתי דרך האתר של החברה במייל הוא אומר שלא מכיר את הטלפון
יש דרך כולשהי לתקשר איתם קצת הזוי
בנתיים אפילו רציתי להזמין משהו נוסף שהיה שם במבצע ובנתיים לא מזמינה כי אין לי דרך לוודא שזה יגיע
אשמח לעיצה מה אפשר לעשות חוץ מלנסוע לסניף הקרוב אלי....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: