אחוזת ירושלים
משתמש רשום
אולם "שבט הלוי" ברחוב אהלי יוסף
לרדת כמה מדרגות
גדול מאד
לרדת כמה מדרגות
גדול מאד
קטןןןןןאולמי פנינה
חייבת גישת קרקע מאיזשהו צד לאולםאולם "שבט הלוי" ברחוב אהלי יוסף
לרדת כמה מדרגות
גדול מאד
אולם תמיר נסגר!!למה לא כמו מה שהצעתי? אולמי תמיר או העגול או הרגיל שיש לו רמפה?
חי טייב / קצנלבוגן ?בהר נוף יש את אולם הפיס (לא של המינהל) שזה מגרש כדורסל זה קומה אחת לרדת עם רמפה
חיי טייבחי טייב / קצנלבוגן ?
אני בקשר עם האחראית יש לי בעיה עם האולם בגלל שזה בזמן קייטנה אני מחכה ממנה לתשובהאולי מישהי כבר כתבה- יש לבית ספר עזרת תורה (ברחוב אוהלי יוסף) אולם, אומנם הכניסה אליו היא דרך מדרגות אבל זה בית ספר מונגש (היו בו בעבר כמה וכמה בנות עם כסאות גלגלים) ויש כמו ירידות כאלה במקום של המדרגות.
אני לא חושבת שרמות נקרא מקום מרכזייש את המרכז קהילתי החדש ברמות - יש שם גם "אולם" עם במה, וגם אולם ספורט, וכולם בקומת קרקע.
החדש- לעומת הישן ברמות ב'
כןאני לא חושבת שרמות נקרא מקום מרכזי
אני דיברתי עם מרכז קהילתי רמות שבכביש גולדה- את מתכוונת אליו?
שוב פעם לעשות בהר נוף זה לא מקום מרכזי...בהר נוף יש את אולם הפיס (לא של המינהל) שזה מגרש כדורסל זה קומה אחת לרדת עם רמפה
אז הוא תפוס לקיטנה
כןאני לא חושבת שרמות נקרא מקום מרכזי
אני דיברתי עם מרכז קהילתי רמות שבכביש גולדה- את מתכוונת אליו?
גם באולם וגם באולם ספורט?אז הוא תפוס לקיטנה
אם אתה שואל אני אני לא מכירה בירושלים כלום רק את הכותל, סנטר1 ושוק מחנה יהודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: