דיברתי שם עם האחראי והבהרתי לו שאני חייבת קרקע והוא אמר שזה בקומה ראשונה...אאל"ט יש שם רמפה או כניסה מהרחוב מאחורה.
סליחה למי שנעלב אני פשוט כבר מייאוש מנסה לחפש ולא מוצאתסליחה שאני מתערבת בלי לתת מידע קונקרטי
אבל למה 200 ש״ח
זה כל הקטע בפרוג
נעזרים בכיף... ואנשים עוזרים בלי תמורות
מי שיודע על אולם, כמה זמן לוקח לו לכתוב אולם שהוא מכיר?
זה לא עבודה רשמית שבנ״א מתפרנס ממנה...
בשביל מה אנחנו יהודים?
הלוואי שתמצאי מהר ובקלות!
הוא כמו אולם ספורט כדורסל?את בטוחה שבנות הדסה קטן? כי הוא ממש גדול לדעתי
זהו שעכשיו אני מחפשת את המספר ולא ממש נראה לי שהגעתי לאולם הנכון...
לא יודעת מה הגודל של אולם ספורט כדורסל אבל הוא נחשב הרבה יותר ענק מהרבה הצעות פההוא כמו אולם ספורט כדורסל?
הוא גדול? קרקע?אולם "שבט הלוי" ברחוב אהלי יוסף
אם אתה שואל אני אני לא מכירה בירושלים כלום רק את הכותל, סנטר1 ושוק מחנה יהודהיש ברחוב שמעון הצדיק את "ויאמר יצחק" עדיין קיים? אולי בשם אחר?
אולם גדול ונגיש
תפוס לקייטנהרמות גם טוב לך?
יש את המרכז הקהילתי ברמות. על שדרות גולדה מאיר.
ענק ונגיש
את בטח לא יודעת כמה בית ישראל רוצים ליום...לא יודעת מה הגודל של אולם ספורט כדורסל אבל הוא נחשב הרבה יותר ענק מהרבה הצעות פה
עכשיו את מזכירה לי גם את האולם של בית ספר ב"י עזרת תורה - הוא אולם ספורט ענקי אבל אני לא יודעת אם משכירים אותו
אם יש לך תקציב ממליצה על אולם בית ישראל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: